2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben bu yaşımda bu eziyete katlanamıyorum ah kıyamam o nasıl katlansın ya :((((((((
Küçük yaşta fark edilmesi çok iyi en azından yaşı ilerledikçe iyileşir iyileşmese de çok hafifler.Her gittiğim doktor sen küçükken astım mı geçirdin diyor ciğerlerimden dolayı :( İnşallah bebeğimde olmaz bende var diye :( Kışın bebeğinin odasını hep nemli tut canım hava temizleyici al koy ya da kalorifere su haznesi koy canım kışın da felç oluyor insan kaloriferden :S o öksürük nöbetleirne aman dikkat edin başından ayrılmayın.ben geçen sene gece öksürük nöbetim başladı kelime_i şehadet getirdim ölüyorum sandım. aman allah kimseye vermesin alerji çok zor çoook :((((((
Çok geçmiş olsun canım.
gözünaydın canım.
Sağol canımm.Çocuğuna da üzüldüm yaaa.Benim de yeğenim annesinin arkasından ne çok ağlardı.Ama çalışan annelerin kaderi bu malesef.Senink idaha çok küçük,alışacaktır ama.
Ben bilgisayarıma masa üstü görüntüsü yaptım canım sende yap :) bakıp bakıp seviyorum cimcimeyi :)))) ama renkli fotoğrafına bakmıyorum o çok çirkin görünüyor :))))))))))tövbe tövbeeeee :))))
Masa üsüt fikri hoşmuş yaa:lepi:
günaydın kızlar...
dün profta randevumuz vardı..yaklaşık olarak bir saate kadar ultrasonda iki bebeğimi incelemeye aldı..biliyorsunuz ikili testimin sonucu trizonomi 18 1/83 çıkmıştı..ve dünkü konturolde problemlemli görünen bebeğimde iki adet choroid plexus kist çıktı.bu kist normal gebeliklerdede görünürmüş ve 26.haftasına kendiliğinden kaybolabilirmiş ve beyinde her hangi bir hasar bırakmazmış..fakat trizonomi 18 de çok sıkça görülebilinen bir durummuş..yarın amniosentez yapılacak her iki bebeğimede...üzgünüm ...umarım rabbim sağlıkla sıhatle iki kızımıda bana bağışlar.bu arada ikiside kızmış..ne olur dualarınızı eksik etmeyin...
Canım duacınım valla.Ben de ikiz anne adyıyım.İnşallah bebeklerin sağlıkla doğar canım.Bir de ikisi de kızmış ne güzela.s.

Çok geçmiş olsun canım.

Sağol canımm.Çocuğuna da üzüldüm yaaa.Benim de yeğenim annesinin arkasından ne çok ağlardı.Ama çalışan annelerin kaderi bu malesef.Senink idaha çok küçük,alışacaktır ama.

Masa üsüt fikri hoşmuş yaa:lepi:

Canım duacınım valla.Ben de ikiz anne adyıyım.İnşallah bebeklerin sağlıkla doğar canım.Bir de ikisi de kızmış ne güzela.s.
Çok sağol canım benim. evet masaüstü fikri güzel tabi.her bilgisayarımı açtığımda benim yaramaz ekranda yatıyor :))))
nasılsın canım nasıl gidiyor,3üz beklemek nasıl bir duygu :)

Benİm doktorum aĞdayı hİjyen aÇısından Öneermedİ Çok gÜvendİĞİnİz temİzlİk aÇısından bİr yer varsa bencede gİdelebİlİr ben hafta sonu hallettİm o İŞlerİ bİr dsahakİsİnde bende sadece ÜstÜnÜ aĞda yaptırmayı dÜŞÜnÜyorum Özellkİle bİkİnİ bÖlgesİnİ gerİsİnİ hallederİm :=)
Ben de hafta sonu yaptım.Bikini+ koltuk altı..Bacaklarımı epilasyonla alıyorumzemuszemus
bende uykusuzum şu abuk sabuk rüyalar daha geçmedi dün geceki son abuk rüyamı anlatayım kızlar gülün futbolcu arda turan varya dün gece onunla evleniyodum düğünümüz vardı:roflol::roflol:
Hadi yaa:roflol:İçten içe hayran mısın yoksa ona:roflol:alemsin.
İnsan gerçekten bazen ne saççma,alakasız rüyalar görüyor yaa
cnm sen acımıo dıosun ama sen 15 senedır agdaya gıdıosundur hayatında bı defa bıle gıtmemıs hep jılet kullanmıs sence acımaz mı oyle oluncaaklinialirimsmileyanlış umut vermeyelim bencezemuszemushahahahha hala şoktayım hayatımda hıc agdaya gıtmemıs bırını tanımamıstım ilahi

Canım ben de ağdaya hiç gitmedim.Kuaföre gitmedim ve gideceğimi zannetmiyorum.Tercih meselesi..Kendim yapıyorum

Çok sağol canım benim. evet masaüstü fikri güzel tabi.her bilgisayarımı açtığımda benim yaramaz ekranda yatıyor :))))
nasılsın canım nasıl gidiyor,3üz beklemek nasıl bir duygu :)

Canım ikiz benimkiler.üçüz değiller.Özlem arkadaşımızın üçüzleri vardı..
Çok güzel bir duygu.İçten içe meğer hep ikiz istermişim öteden beri

Ben de hafta sonu yaptım.Bikini+ koltuk altı..Bacaklarımı epilasyonla alıyorumzemuszemus

Hadi yaa:roflol:İçten içe hayran mısın yoksa ona:roflol:alemsin.
İnsan gerçekten bazen ne saççma,alakasız rüyalar görüyor yaa

yok cnm aksine çok itici geliyo bana ne alakaysa adamla evleniyodum bakalım bu gece kimle evlenicemm:roflol:
Canım ben de ağdaya hiç gitmedim.Kuaföre gitmedim ve gideceğimi zannetmiyorum.Tercih meselesi..Kendim yapıyorum

kocişe bulgur pilavı mantar yedirince hazımsızlık yaptı :roflol:yürüyüşe gitti gelir birazdan bende fırsat bu fırsat geldimm

ben de sırf haber var mı diye geldim bakmaya ama yok neyse, hayırlısı olur inşallah..

merhaba kızlar ben gayet iyiyim bebek alındı az önce geldim eve kolay alındı cok şükür doktor metanetime hayran kaldı bende öyle
kürtaja gerek kalmadan geldi herşey içim temizlendi
dr üzülmeyın dedi böyle olanların genelinde bebekte bir özür oluyor bu yüzden olmuştur dedi
incelemeye gitti herşey bir daha ki gebelik için tedbirimizi alalım diye
ben iyiyim canlarım hepinizden allah razı olsun
sizden ricam bu konu hakkında cokta konuşmayalım çünkü konuştukça ben kötü oluyorum telefonlara falanda cevap vermıyorum
bunada şükür melegim sessiz sedasız geldi beni hiç üzmedi
aynı şekilde annenın canını fazla yakmadan melek oldu uçtu gitti TOSTı ARKADAŞIMIZ AZ ÖNCE BAŞKA TOPıCE BUNLARI YAZMIŞ TAHMıNıMıZ MALESEF DOĞRU ÇIKTI KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM

merhaba kızlar ben gayet iyiyim bebek alındı az önce geldim eve kolay alındı cok şükür doktor metanetime hayran kaldı bende öyle
dr üzülmeyın dedi böyle olanların genelinde bebekte bir özür oluyor bu yüzden olmuştur dedi
sizden ricam bu konu hakkında cokta konuşmayalım çünkü konuştukça ben kötü oluyorum telefonlara falanda cevap vermıyorum
aynı şekilde annenın canını fazla yakmadan melek oldu uçtu gitti TOSTİ ARKADAŞIMIZ AZ ÖNCE BAŞKA TOPİCE BUNLARI YAZMIŞ TAHMİNİMİZ MALESEF DOĞRU ÇIKTI KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM

cok üzüldüm ya kiyamam mafoldumbenmafoldumbenrabbim sabirlar versin

aynı şekilde annenın canını fazla yakmadan melek oldu uçtu gitti TOSTİ ARKADAŞIMIZ AZ ÖNCE BAŞKA TOPİCE BUNLARI YAZMIŞ TAHMİNİMİZ MALESEF DOĞRU ÇIKTI KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM

hay Allah çok üzüldüm hayırlısı olsun
gecmiş olsun dye özel msj atayım dedim ama bu konu hakkında konuşmayalım demiş ondan dolayı vazgectim:((

hay Allah çok üzüldüm hayırlısı olsun
gecmiş olsun dye özel msj atayım dedim ama bu konu hakkında konuşmayalım demiş ondan dolayı vazgectim:((

evet bende atıcaktım ama başka topice yazmış buraya yazmasını bekleyelim en doğrusu bu galiba kendini toparlasın biraz

Back
X