evet bende atıcaktım ama başka topice yazmış buraya yazmasını bekleyelim en doğrusu bu galiba kendini toparlasın biraz
ben diger topike cevap yazdim insallah üzmemisimdir arkadasimi insan ne yapacagini bilemiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende atıcaktım ama başka topice yazmış buraya yazmasını bekleyelim en doğrusu bu galiba kendini toparlasın biraz
ben diger topike cevap yazdim insallah üzmemisimdir arkadasimi insan ne yapacagini bilemiyor
merhaba kızlar ben gayet iyiyim bebek alındı az önce geldim eve kolay alındı cok şükür doktor metanetime hayran kaldı bende öyle
kürtaja gerek kalmadan geldi herşey içim temizlendi
dr üzülmeyın dedi böyle olanların genelinde bebekte bir özür oluyor bu yüzden olmuştur dedi
incelemeye gitti herşey bir daha ki gebelik için tedbirimizi alalım diye
ben iyiyim canlarım hepinizden allah razı olsun
sizden ricam bu konu hakkında cokta konuşmayalım çünkü konuştukça ben kötü oluyorum telefonlara falanda cevap vermıyorum
bunada şükür melegim sessiz sedasız geldi beni hiç üzmedi
aynı şekilde annenın canını fazla yakmadan melek oldu uçtu gitti TOSTİ ARKADAŞIMIZ AZ ÖNCE BAŞKA TOPİCE BUNLARI YAZMIŞ TAHMİNİMİZ MALESEF DOĞRU ÇIKTI KIZLAR ÇOK ÜZGÜNÜM
çooookkkk üzüldüm, ama içimdede bi sıkıntı vardı bütün gündür, hayra yordum hep ama olmadı, içim acıdı valla, Allah yardımcısı olsun....:gitme::gitme::gitme:
merhaba kızlar kusura bakmayın sizede anca yazıyorum ben iyiyim bebeğim alındı kolay bir operasyon oldu kürtaja gerek kalmadan temizlendi rahim bu konuda cokta konuşmak istemıyorum sizler de cok tşk ederim merak etmişsiniz
sizlerden de ricam bu konuda cok konuşmayalım üzüyor beni konuşmak
listedende bafo silsin beni görmek istemıyorum
tıckerımı kaldırmak istiyorum ama bılmıyorum nasıl yapılacagını bılen varsa özelime yazsın ben şifremi verim kaldırsın
merhaba kızlar kusura bakmayın sizede anca yazıyorum ben iyiyim bebeğim alındı kolay bir operasyon oldu kürtaja gerek kalmadan temizlendi rahim bu konuda cokta konuşmak istemıyorum sizler de cok tşk ederim merak etmişsiniz
tıckerımı kaldırmak istiyorum ama bılmıyorum nasıl yapılacagını bılen varsa özelime yazsın ben şifremi verim kaldırsın
teknoloji özürlü oldum bende valla...
albendende okadar su resim isini bir türlü cözemedim![]()
ayy ne gıcık adammışş gitme bidaha boşver sanki adama fala bak dedinn cık cık cıklıyo gördüğünü söyliycekti alt tarafıı
Ay sinir oluyorum böyle doktorlara sanki 10 tane doğurmuşuz da herşeyi biliyormuşuz gibi davranıyorlar :umursamaz:
Neyse bebişin iyi olmasına sevindim![]()
bijoux en azından bebişini gördün.
bu testler için devlet hastanesine sorduk yapmıyorlarmış.
valla arkadaşlar teşekkür ederim. dr undan memnun olmayanlara da tavsiyem genç ve idealist bir dr bulsunlar. devlet özel farketmez. ben devlet hastanesindeki dr umu kimselere değişmem..bende dün gittim bi profa. sen yine iisin.beni ultrasona bile sokmadi.
2 hafta önce girmiştim,onlara bakti herşey güzel kizim bi ay soora gel dedi
gitti benim 200 lira
ee nooldu şimdi?kalakaldim çikti odadan bilmiyorumkismile
boşwersene sezeryan ne kötü şey biliomusun..
Ben sezeryan ile doğmuş bir insanim annem hala dikişlerim ağrio dio üşütünce.
Aradan 29 yil geçmiş sen düşün artik..
Bi sürü arkadaşim war sezeryan yapan hepsinin halini gördüm doğumdan sonra.
hayati tehlike olmadan kimse kesemicek beni..
kızlar büyük konuşmayınnnnnnnnnnnnnn aklinialirimsmile çoook normal isteyip de sezeryan olan biliyorum. ayrıca sezeryanın ne kadar zorlukları varsa normalin de var.. ben sezeryan olucam yani olmak zorundayım ama bir yandan da iyi olacak..yarencim normal doğum fiatı 140 tl demek. çok iyi bir rakam.
bende sezeryan diyen doktorlara gıcık oluyorum.
ben normal doğum yapmayı istiyorum allah nasip ederse.
eğer benim açımdan ve bebek için sağlık yönünden sezeryan gerekli değilse normal yapıcam.
ve epiduralde istemiyorum. sonuçta belden iğne yapılıyor ve korkuyorum bu iğneden.
annelik zaten acı çekmek demek değil mi? bir kere çekeceğiz bu acıyı.
normal doğum bebek için en sağlıklısı.
ve normal doğumda 15 dikiş atılıyor diye korkmayın doktora göre değişir bu durum.
kimse alınmasın, kırılmasın sezeryana karşı değilim bu benim şahsi düşüncem.
aynen aynenn :lepi: Allah nasip eder inşallah o günlerii :Saruboceq:ya bilmiyorumda şimdi gün belli sabah kalkıp banyomu yapıcam saçlarıma fön çektiricem gidicem odama yerleşicem süsliycem bana daha heyecanlı geliyo ilkinde bişey anlamadım sancıdan belkide o yüzdendir
ben de 7 aydan sonra alıcam herşeyini. yazlıktan dönmüş olucam bebiş odasını yapmaya başlicaz, yerleridir duvarıdır vs.. ondan sonra toplu olarak alırım diye düşünüyorum..toptan alırım hastane çıkışı tulum filan yazlığa gidicem ance oradan gelince alışveriş yapabilirim
arkadaşım park yatak kullanıyor çook çok memnun canım. hatta bir sene arayla 2.çocuğunu doğurdu ona da park yatak aldı. baby2go markasını tavsiye ederim..beşik konusunda bende kararsızım ama galiba bebek odasını yapmayacağım yatak odama park beşik alacağım zaten babamızda ayrı yatırmam diyor başka birşey demiyor biraz büyüdüğünde çocuk odası takımı alayım diyorum bilmiyorum kafam çok karışık :uhm:
benim de tam tersi şişkinliğimi alıyor..Evet çok faydalı ama şişkinlik yapıyormuş.Ben de o yüzden bıraktım çok şişiyor karnım diye.Yapıyor mu şişlik yapmıyorsa içmeye devam edeyim karnım hr şeyden şiştiği için ayırt edemez oldum da![]()