2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
lady gözün aydın canım.. cinsiyeti erkekmiş hayırlısı bakalım erkekler çok baskın kasımda hadi bakalım daha benimki belli değil sabırsızlanıyorum

bayrak1ea6ru0.jpg

turkbayragi bayramımız kutlu olsun arkadaşlarturkbayragi

ladycim bir prensimi daha oluyormus cok sevındım allah bagıslasın

tosti den haber varmı.. gecmıse bakıp donuyorumopuyorumnanaktan

ladycim canım benişm çokkk sevindim temiz olmasına. hiç yoktan amniyo yapacaklardı valla. doktorunu deiştircekmisin peki.
amanda amanda bi yakışıklı daha geliooooo hihoyyyt

prop canım bende doğum fotoğrafçılığı konusunda kendimi geliştirmek istiyorum ama kütahyada açılan bir kurs yok ama fotoğraf makinam geliyor yurt dışından şimdiden başladım ben fotoğrafçılık la ilgili ve çekmekle ilgili bilgileri araştırmayaa insanlar önce senin gibi düşünüyor ama mahremini göstercek bişi yok oanki heyacanı görüntülemek istiyorlar bence çok güsel
doğuma gidrken çekiliyor fotoğraf anne doğumdayken babanın heyacanı çekiliyor akrabaların bekleyişi sonrada bebeğim dünyaya geldiği ilk dakikalar çekilyor öyle mahremiyet yok yani ben çektirmeği düşünüyorum doğuma kadar ama burda devlet hastaneleri doğuma sokmuyor ama doğuma kadarki anları bende çekicem hatıraa :) tabi herkezin düşüncesine saygı duyuyoruzz

turkbayragi bayramımız kutlu olsun arkadaşlarturkbayragi

ladycim bir prensimi daha oluyormus cok sevındım allah bagıslasın

tosti den haber varmı.. gecmıse bakıp donuyorumopuyorumnanaktan

seninde kutlu olsun canım
tosti malesef bebeğini kaybetti canım geçmişte görebilirsin gerçi bakıyorsun zaten geçmişe

ben geldim kızlarrrr

dün dra gittimm

yanıma tecrubelı çocukluk arkadasımı aldımm

dr a gidene kadar arkadasımla kavga ediyoruz hani nerde risk zalak mısınız ya diyo tahlile bakıyo bi dada bakıyo bi daha bakıyo aaa dedim yeter dr un bi bildiği var ki öle dedi diyom kafamçokkarıştı

..............

Çüşşşşş diyorum başkada birşey demiyorum :mymeka:
Ağzımı bozdum öğlen öğlen halbuki ne kadannnn mikemmel terbiyeli konuşurdum :umursamaz:
Ama en azından sonuç güzel ve çok sevindim kuşum :1hug:
Bu arada o doktor bozuntusuna söyle arkadaşın kadar olamadığını:mymeka:

Çüşşşşş diyorum başkada birşey demiyorum :mymeka:
Ağzımı bozdum öğlen öğlen halbuki ne kadannnn mikemmel terbiyeli konuşurdum :umursamaz:
Ama en azından sonuç güzel ve çok sevindim kuşum :1hug:
Bu arada o doktor bozuntusuna söyle arkadaşın kadar olamadığını:mymeka:

:lepi: :lepi: doktor amniyodan dünya bi para alacaktı, kâr kÂrdır diye düşündü sanırım.

Back
X