kısçeler ya
babalar gününde eşinize bişi yapıcak mısınızz :hulya:
yooookkk o bana almadıı bende ona almıycam misilleme

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kısçeler ya
kısçeler ya
delirdim be :mymeka:
site ne kadar yavas siz ilerlediniz ee ben niye açamadım benneyaptımki
ne ka gözel muappetler olmuş :dilcikar:
eminönüne gidilmiş göğüslerden konusulmuş -tatlicadiarzu-
bugun çok sıkıcı ya :sinifsinif: zaman gecmek bilmedi mirmirmirmir
kısçeler ya
kısçeler ya
bana da almadı sezen boshayallersmile
ama ben yapıcam bişi Allah ın izniyle kafası bassın böle şeylere
özel günleri unutmaz ama anneler gününde sadece kutladı güzel sözlerle öpücüklerle ama
yeterli değil :umursamaz: hatıra bişi alsaydı :mymeka:
bana da almadı sezen boshayallersmile
ama ben yapıcam bişi Allah ın izniyle kafası bassın böle şeylere
özel günleri unutmaz ama anneler gününde sadece kutladı güzel sözlerle öpücüklerle ama
yeterli değil :umursamaz: hatıra bişi alsaydı :mymeka:
hah benım kocam almadı ama kaynanam hamıle mayosu almış bı tane gobegınde ayak ızlerı fln var ehuehue ben hedıye medıye almam babalar gununde o bana almadı ben nıye alım kı
Kaynanaya bak bee.Hediyesi de çok güzelmiş ayrıcaalkisalkisalkis
Kaynanaya bak bee.Hediyesi de çok güzelmiş ayrıcaalkisalkisalkis
valla bencede ne güzelmişş iyi düşünmüşşş e kadının halinden kadın anlıyo gene
valla o kadar yazdım iletmedi yeminlelady annamadım ben gelcen mı gelmıcen mı cmts hanı numaranı atcaktın atmamıssın
Senin memeler de büyükse takıl bize toplu yaptırıyok anacım:jeyyar:
Hayır:umursamaz:hayır:umursamaz:hayır:umursamaz: Ama o bana almadığı için değil şuan ona çok kızgın olduğum için:mymeka:
inşallah olumunekankayizsmileHayır düşünmedim hiç.Seneye tam anlamıyla bir baba olsun ondan sonra....
kaynanaya bak behah benım kocam almadı ama kaynanam hamıle mayosu almış bı tane gobegınde ayak ızlerı fln var ehuehue ben hedıye medıye almam babalar gununde o bana almadı ben nıye alım kı
evet almaları kerekirdi ama malesef işlerine gelmediği için almadılar bende kızdım mazeretide hastanede doğumda bilezik takıcakmış hediye o yüzden almamış bende o ayrı bu ayrı dedimm
İyi akşamlar kızlar, yerime yeni eleman geldiği için ara ara girip geçmişi okuyorum ama yazamıyorum.
Nalancım merak ettiğin için sağol canım..
Tosti için çok üzüldüm Allahım hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olur..
Sabahları ara ara mide bulantılarım oluyo onun dışında rahatım..Geçen sabah otobüste işe giderken daraldım bayıldım.. doktor 27 sinde randevu verdi ama 1 haziran gibi giderim işten ay sonu ayrılıyorum. kafam rahat olsun istedim. yeni evime taşındım bugün 4. günüm..
İyi akşamlar kızlar, yerime yeni eleman geldiği için ara ara girip geçmişi okuyorum ama yazamıyorum.
Nalancım merak ettiğin için sağol canım..
Tosti için çok üzüldüm Allahım hayırlısını versin inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir evlat sahibi olur..
Sabahları ara ara mide bulantılarım oluyo onun dışında rahatım..Geçen sabah otobüste işe giderken daraldım bayıldım.. doktor 27 sinde randevu verdi ama 1 haziran gibi giderim işten ay sonu ayrılıyorum. kafam rahat olsun istedim. yeni evime taşındım bugün 4. günüm..
sezen sana küsüm ama bi seferlik yaziim bari...
bence yrn ıh gidersiniz siz hava iğrenç görüosun yrn da düzelmez bence sen de paşa paşa bızımle bulusursun cmts heuehue
valla o kadar yazdım iletmedi yeminle
siteye bişi oldu açamadım ben düzelsin atacam beklee
yok istemem elleşince hissetmiymişin :dilcikar:
babalar gününe kadar kızgınlığın gecer yavrım
inşallah olumunekankayizsmile
kaynanaya bak be
benim kaynanam da pazarda çok güzel bebek kıyafetleri gördüm diyodu en son
bilezik zaten takıcak :mymeka: o ayrıı
basmaz işte kafaları mirmirmirmir