ha bi de kepek cok onemlı hamur ısı yapıosan eğer kepeklı undan yap ben artık herseyı kepeklı undan ve esmer şekerden yapıorum tadı degısıo bıraz tabı ozellıkle un yuzunden ama kabızlık sorunu yasayanlar ıcın ozellıkle en onemlı sey kepek aklınızda bulunsun
hamurişi pek yapmıyorum canım.
ama ekmeği beyaz yiyorum artık. beyaz ekmek bebk için yararlı diye duydum ama bir öğün beyaz bir öğün kepekli yesem daha iyi olur.
şükür kabızlık sorunum olmadı ama aklımda olsun.
Benim kocamda etobur ama evlenince alıştırdım onu sebzeye:) Markete gidince sebze reyonunda ıspanağa atlıyor hemen :))))Etin her halini her şeyini yiyor ya ben de ete pek düşkün değilim dengeledik evde yemekleri artık :)Balık çok severdim hamilelikte yiyemez oldum.Geçen hafta pazar günü açık havanın etkisiyle kocaman bir levreği indirdim mideye :))))Ben evde balık yapmıyorum bir kere yaptım da aman aman salonla mutfak açık bizim maalesef.Ama yakınımızda güzel bir balıkçı var sabahtan sipariş veriyorsun bana şu kadar balık pişirin akşam şu saatte getirin diyosun akşam o saatte sıcacık geliyor :)))) bazen yemekli misafir olunca salataları çorbayı fln yapıyorum akşam balık pişip geliyor oohh rahat oluyor :))))
benim kocamda otobur. ilk tanıdığımda kıymadan başka birşey yemezdi.
tavuğu bile yaptığımda tavada kıtır kıtır olana kadar kızartırdım.
şimdi alıştırdım şükür ama ya snıtzel yaparım yada sote yer.
haşlanmış tavuğu asla yemez.
yemekte et varsa asla yemez. eti mangalda yer ancak. kurbanda kavurma severim o mutfağın uzağında durur.
balık pişirici yok yakınımda maalesef. balık hali var ama çok uzak.
anneme giderim artık balık yemeğe.