bak şimdi şöyle oldu cnm otobüse bindim oturdum işte bi kenara annem aradı sonra annemle konuşmaya başladık. konu sizsiniz tabi ki, yani hamile muhabbeti, yok işte benim karfnım kocaman yok bi kız vardı hiç karnı çıkmamış işte herkesin ilk çocuğu fln annem soruo ben anlatıyorum, annemin yanında çalışan kız da hamile işte annem dedi ki 7.5 aylık oldu hala 5 kilo aldı sadece fln dedi neyse muhabbet geneli hamilelik üzerine yani. bi kadın bana doğru yeltendi böyle baksana dedi çevirdim kafayı, burası toplu taşıma aracı bağıra bağıra konuşamazsın fln dedi, ben de bağırmıyorum dedim, etrafımdakilere baktım fln hani bağırıyomuyum gibisinden kimse bişi demedi, neyse kadın dedi ki senin özel hayatını dinlemek zorundamıyız lan biz dedi, ben de hala sakin bi şekilde özel şeyler konuşmuyorum dedim, görgüsüz fln demeye başladı, görgüyü senden mi öğrenicem ben dedim, şu anda telefonda değil de yanımdaki insanla bu ses tonuyla konusuo olsaydım gelıp beni uyarabılcekmıydın dedım, ustume yurumeye başladı şeytan diyo al aşağı at diye, annem de telefondan kızım sakin ol nolur fln diyo, etraftakı ınsanlar kadını tutmaya basladılar fln, tam dıcektım kısırsın galiba cocugun olmuo o yuzden mı battı cocuk muhabbetı dıcektım ulan dedım kendı kendıme karı ustume yuruyo ya karnıma bı tekme fln atarsa napcam ben dıye dusundum, sustum onume döndüm, kadın da o durakta koşa koşa indi sinirle. tabi benim ödüm bokuma karıştı eskiden olsa ne susardım ne de oturmaya dvm ederdım kalkıp karsısına dıkılırdım ama oğluma bişi yapcak dıye cok korktum çok etkılendım ya saatlerce dusundum durdum cok korktum cok... boyle bı olay yasadım ıste...