• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim hakkinda hayirlisi olsun rabbim gönlüne göre versin bende persembe günü gidicem belki ozaman ögrenirimeyvahedigeldismile

canim masallah negüzel cikmis oglusun tam net yani

canim insallah birdahakine ögrenirsin cinsiyetini kilolar istesekte istemesekte gelicek insallah fazla almayizkaydirigubbakcemile2

amin amin, işallah canım ama öğrenirsin büyük bir ihtimalle.

sam0680m.jpg

buda bizim resmimiz:)

Şimdi oldu işte :)13 hafta 5 günlük bebeğim :)

Eklentiler

• $13 hafta 5 günn.webp
    $13 hafta 5 günn.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 50
ya benim muayeneme çok var ya erkene çekcem herale biraz taaa 8 inde kontrolüm, yani 35 gün geçmiş olcak doktora dicem 1inde 2 sinde fln gelim diye çatlıcam yoksa 8 ine kdr :(

ya benim muayeneme çok var ya erkene çekcem herale biraz taaa 8 inde kontrolüm, yani 35 gün geçmiş olcak doktora dicem 1inde 2 sinde fln gelim diye çatlıcam yoksa 8 ine kdr :(
Hakkaten haa 35 günde çokmuş benim haftaya salı 3 . haftam olcak bana bile çok geldi :)

ya doktora dıyorum kı ıkı haftada bır gelsem doktor dıyo kı parana yazık :S adama bak ya, ınsan der kı haftada bır gel :) yok ama kesın karar verdim 2 sine alıcam yanı haftaya çarşamba olsun benim de çok özentiyimdir :)

Back
X