• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkesin vücut yapısına göre değişiyor sanırım... Benim göğüslerim hiç büyümedi hala normalde kullandığım sütyenleri kullanıyorum...

Sertur krem,yağ falan kullanmadınmı çatlak için?
benimde göğüslerim pek büyümedi,hiç yeni sütyen alma ihtiyacı duymadım henüz

ben de guyya agdaya gıttım..agdacı haftaya donuo tatılden demıslerdı yrn ısbası yapcakmıs :S persembe ısbası mı yapılır yaaa.. yrn tekrar gıtcem bılsem yrn gıderdım dırek pöfff

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım... 33 haftalıgım bende... benim merak ettiğim kışın bebişiniz gelince ne ile ısınacağınız.. biz geçen sene ufo ile ısındık ama bu sene klima mı kursak yoksa soba mı kursak çok kararsız kaldık.. benimle fikirlerinizi paylaşirsanız sevinirim... herkese hayırlı doğumlar şimdiden..bilmiyorumkismile

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım... 33 haftalıgım bende... benim merak ettiğim kışın bebişiniz gelince ne ile ısınacağınız.. biz geçen sene ufo ile ısındık ama bu sene klima mı kursak yoksa soba mı kursak çok kararsız kaldık.. benimle fikirlerinizi paylaşirsanız sevinirim... herkese hayırlı doğumlar şimdiden..bilmiyorumkismile

biz kombi ile ısınıyoruz..

bizim burasını sobadan bşkası kurtarmazdı ama sen izmirlymişsin kombiyi tavsiye ederim ufo bulundugu yerin direkt karşısına ısı veriyor
eşit yaymıyor yani o yüzden yararlı olacağını düşünmüyrm

hoşgeldin canım,bence klimanın fazla etkisi olmaz,ufo güzel ısıtıyor.çok soğuksa evin sobada kurarsın.sanada sağlıklı,hayırlı doğum diliyorum..

hoşgeldin prenses,sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah bebişini
Biz fanlı soba aldık onunla ısınıcaz,kalorifer gibi ama gazla çalışıyo,güvenli bi soba ama,gaz bölümü dışarıda balkonda oluyo içeride sadece kalorifer kısmı kalıyo. Öyle bişeyle ısınıcaz. Ben klima hiç istemedim açıkçası,bebek için çok sağlıksız oluyomuş

Sertur krem,yağ falan kullanmadınmı çatlak için?
benimde göğüslerim pek büyümedi,hiç yeni sütyen alma ihtiyacı duymadım henüz

Kullandım ama 32. haftaya girdikten sonra birden bire çıktılar ortaya... Hiç kaşıntı falan olmamıştı.. Doktorada sordum kaşıntım olmadı neden böyle birden bire çatladım diye ama doktor kaşıntının daha derin çatlaklarda olduğunu söyledi... Olcak olduktan sonra ne kullanırsan kullan oluyo demekki

Kullandım ama 32. haftaya girdikten sonra birden bire çıktılar ortaya... Hiç kaşıntı falan olmamıştı.. Doktorada sordum kaşıntım olmadı neden böyle birden bire çatladım diye ama doktor kaşıntının daha derin çatlaklarda olduğunu söyledi... Olcak olduktan sonra ne kullanırsan kullan oluyo demekki

doğru diyosun,kremler falan aslında sadece azaltıyo tamamen engellemiyo

Markafoniden bir daha bir şey alırsam var yaa. 1 aydır ürünleirmi göndermediler paramı iade edin diyorum onu da etmiyolar etcez etcez diyip her gün kandırıyolar. Bu markafoni tamamen sahtekar! lanet olsun valla adamı deli ediyolar ya.Sinirlendikçe arıyorum ağzıma geleni diyorum çok yalancılar. söyleyim de aklınızda bulunsun böyle durumla karşılabilirsiniz

canım yapamaz tabikide ama bu kez ileride bana zorluk çıkarır,ters düşer benimle falan ondan ileriyide düşünüyorum

hoşgeldin prenses,sağlıkla kucağına almak nasip olur inşallah bebişini
Biz fanlı soba aldık onunla ısınıcaz,kalorifer gibi ama gazla çalışıyo,güvenli bi soba ama,gaz bölümü dışarıda balkonda oluyo içeride sadece kalorifer kısmı kalıyo. Öyle bişeyle ısınıcaz. Ben klima hiç istemedim açıkçası,bebek için çok sağlıksız oluyomuş

amin canım inş hepimiz sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi.. rahatlık ve temizlik açısından klima iyi. ama işte soba gibi de ısıtabılır mıyım diye çok kararsız kaldım bakalım ekım gibi belli olur ne kurcağimiz...:))

amin canım inş hepimiz sağlıkla kucağimiza alırız bebişlerimizi.. rahatlık ve temizlik açısından klima iyi. ama işte soba gibi de ısıtabılır mıyım diye çok kararsız kaldım bakalım ekım gibi belli olur ne kurcağimiz...:))

hoşgeldin aramıza ama sorun yanlış geldi bana herkezin ev yapısı farklıdır görmeden şunla ısın bunla ısın demek yanlış klimada çok sağlıklı değil bende ama genede sen bilirsin ben kaloriferli evdeyim bütün odalar bir ısınıyor merkezi sistem ama izmir çok soğuk değil en iyisi ufo bence aydında eşimin amcası oturuyo ufoyla ısınıyolar kışın bile ılık oluyo oraları

prenses hoşgeldin de hakatten bunun kararını sen verebilirsin biz bilemeyiz ki senin evinin sıcaklık soğukluk değerlerini :S

Back
X