• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kızlar
artık bilgisayarı elime alamaz oldum
banyo yapmak bile lüks... siz nasıl fırsat buluyorsunuz?
evde tek de değilim kayınvalidem var ama ben yine de yetiştiremiyorum hiçbirşeyi.
aslında artık yalnız kalmak istiyorum ama yalnızken evde ne yemek olur ne temizlik.
doğum yapmayan kaldı mı bilmiyorum ama varsa kolay doğumlar diliyorum, yeni doğum yapanların da gözü aydın...

yazdığım mesajlara verilen cevaplara nerden bakıyoruz? 2 gün giremeyince çok sayfa birikiyor ve malesef okumaya fırsat ıolmuyor...

selam kızlar! arada bir girip okuyorum ama yazmaya pek fırsatım olmuyor. benim minik kızım da bugün 8 günlük oldu. ne çabuk geçmiş vakit. gündüzleri uykusuzluk anlaşılmıyor da geceleri emzirirken kafam aşağıya düşüyor bazen. henüz göbeğimiz düşmedi. bugün yarın düşecek gibi. bu arada doğurmayan kaldı mı?

doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...

selam kızlar nsılsınız
bende cok uykusuzum yaa a
farkettımde bebegı emmeyen bıberonla besleyen bayaa anne var malesef benım kızımda oyle canı ıdteyınce emıyor o kadar
sımdıden bızı yonlendırıyorlar sıpalar

blrtane benimde sütüm sütyenimi ıslatmıyor hiç dert etme ama oğlum emiyor uyuyor ağlamıyor yani. Sen ne kadar çok emzirirsen o kadar artar merak etme ama saatle değil mesela bazen saatlerce emebili yor. Emdikçe vucüt üretiyor ben bunu gördüm. Bol sıvı tüketmek de fayda ediyor.[/QUOTE

inşallah öyled,r aslında gündüzleri douyo da gece üst üste saatlerce uyanık kalınca süt birikmiyo..emiyo emiyo sonra basıyo çığlığı.artık deli gibi emmesinden göğüslerim öyle hassa öyle acıyo ki
hiç yokken aniden çatlaklar falan oluyo...sabah 30cc mama verdim yine:( hiiç istemiyorum o ne olduğu belli olmayan mamaları vermeyi yavruma ama mecbur kalıyorum...
bi de yavrumun kasığında iltihaplı sivilce gibi bişe çıkmıştı böölenohut kadar önce kırmızıydı sonra bembeyaz oldu..doktor ameliyat neşteriyle açtı akıttı iltihabını geçen gün çok ağladı yaa ama inşaallah rahatlamıştır..sebebi de belli değil ama halk arasında göz yarası deniyomuş nazardan olur diyolar...Allahımız korusun bebişlerimiz kızlar...
ah şu geceleri bi uyusa da kendime gelsem

selam kızlar nsılsınız
bende cok uykusuzum yaa a
farkettımde bebegı emmeyen bıberonla besleyen bayaa anne var malesef benım kızımda oyle canı ıdteyınce emıyor o kadar
sımdıden bızı yonlendırıyorlar sıpalar

niye böyle oldu hiç anlamıyorum mememi verdiğimde o kadar sinirleniyor ki resmen elinin tersiyle itiyor :)) çok mücadele ediyor yavrum ama ememiyor kıyamıyorumda biberonda tam bir işkence sıcaklığını ayarlamak falan o arada basıyor çığlığı yalancı emziği veriyorum biraz oyalansın diye emziği yiyecekmiş gibi emiyor büyüdükçe düzelir emmeye alışır diye umut ediyorum kırkı çıkan var mı ne değişiyor kırkından sonra çok merak ediyorum umudumu kırkına bağladım eşim diyor kırkında ne olacak ki çocuğa sihirli bir değnek mi değiyor diyor prop canım iyi geceler çayını doktor önerisiyle mi kullandın alıp kullansam olur mu acaba :26: çocuk uyurken bile çığlıkları kulağımda çınlıyor

blrtane benimde sütüm sütyenimi ıslatmıyor hiç dert etme ama oğlum emiyor uyuyor ağlamıyor yani. Sen ne kadar çok emzirirsen o kadar artar merak etme ama saatle değil mesela bazen saatlerce emebili yor. Emdikçe vucüt üretiyor ben bunu gördüm. Bol sıvı tüketmek de fayda ediyor.[/QUOTE

inşallah öyled,r aslında gündüzleri douyo da gece üst üste saatlerce uyanık kalınca süt birikmiyo..emiyo emiyo sonra basıyo çığlığı.artık deli gibi emmesinden göğüslerim öyle hassa öyle acıyo ki
hiç yokken aniden çatlaklar falan oluyo...sabah 30cc mama verdim yine:( hiiç istemiyorum o ne olduğu belli olmayan mamaları vermeyi yavruma ama mecbur kalıyorum...
bi de yavrumun kasığında iltihaplı sivilce gibi bişe çıkmıştı böölenohut kadar önce kırmızıydı sonra bembeyaz oldu..doktor ameliyat neşteriyle açtı akıttı iltihabını geçen gün çok ağladı yaa ama inşaallah rahatlamıştır..sebebi de belli değil ama halk arasında göz yarası deniyomuş nazardan olur diyolar...Allahımız korusun bebişlerimiz kızlar...
ah şu geceleri bi uyusa da kendime gelsem

BU ÇOCUKLAR NİYE ÖZELLİKLE GECELERİ SEÇER ANLAMIYORUM Kİ BENİM KİDE ÖYLE GÜNDÜZ SÜT SAĞSAN GECE İÇİN İŞE YARAR BELKİ GECE AÇ KALDIĞI İÇİNDE UYUMUYOR OLABİLİR

Son düzenleme:
gozun aydın cnm bende senın tavsıyen uzere duygu hn a gıttım cok begendım tesekkurler

bana da gece cayı verdı bugun baslayacagım

inşallah bijocum,inşallah emmeyi öğrenir en kısa zamanda,göğüslerim şişmeye başladı,ağrıyo.Sütüm artacak belli,tek iş kızımda bitiyo artık

canım geçmiş olsun,kıyamıyorum ben bu bebeklere hiç ya,off hele kan alma falan aklıma geldikçe içim acıyo.Ben nasıl gidicem bebeğimin topuk kanı için bilmiyorum:59:

canım ya sıkma cnını sakın,bebeğini düşün stres yapma.Eşinle halledersiniz,herşeyin üstesinden geliyo insan yavrusu için.Aslında bi yöndende iyi böyle yalnız kalmak,herşeyi daha çabuk öğreniyorsun,bebeğinle daha iyi zaman geçiriyorsun

Asenam inşallah en kısa zamanda rahatça doğurursun,muhteşem ötesi bir duyguymuş bu.

Valla canım ben yeterki doysun,rahat olsun diyesabaha kadar her öğünde 30-40ml veriyorum.Genelde 7-8 öğün oluyo.Çok üzülüyorum ama yeterki doysun,aç kalmasın diye mecbur kalıyorum napayım:43:

Teşekkürler yarencim,kavuştum minik perime,hayatımın en güzel aşkına:69:Armut ve ayva hoşafı yaptırıcam anneme şimdi canım

canım ya acayip gerilip üzüntü yapıyorum bebeğimin o halini gördükçe.Nasıl cebelleşiyo memeyle anlatamam,kıpkırmızı olup hıçkıra hıçkıra ağlıyo.Allahım ya hiç ucum yok,dümdüz.Kendime öyle kızıyorumki artık:84:

Pompayla sağıyorum uç tam çıktı derken 10-15 saniye sonra tekrar içine gidiyo.Biberon emmekten bebeğimin dudakları bile kabuk kabuk soyuldu,ooooffff :(

griipinim silikon ucu denedn mı

ijo gecmıs olsun tatlım

doktor onerısıyle basladım evet..

bafocum senın kız cok guzelmiş oyle duydum :) nazar degecek dıye mı facebook a bıle koymadın fotograflarını bakayım..

ben hıc lohusa depresyonu yasamadım hıc de aglamadım

bafocum ne demek.. bugun duygu hanıma dedım kı sıze yenı bı hasta yolladım zeynep arya mı dedı nasıl yanı nerden bıldını dedım nasıl geldıgı belırsız bı o var dedı bızım hastanede baska kayıtları yok dogum burda olmadı fln o yuzden anladım o oldugunu dedı bı de o kadar guzel bı bebek kı bayıldık burda hepımız aklımda kaldı o yuzden dedı:nazar::nazar:

off kızlar yaaa masal memeden emmiyor cıldıracağım biberona o kadar cok alıstı ki ağzından süt akıyor tenezzür edip yutmyor bide cok ağlıyor.. bu günden sonra alısır mı kimkocamanda oldu ama tembelleşti kızım.. gerci onun suçu yok başlarda mama ile besledikleri icin cocuk adapte olamıyor cok üzülüyorum hemen sütün etkileniyor 2 gündür sütüm azaldı .... herşeyi yapıyorum 60 cc den fazla cıkmıyor masal 120 yiyor kızıma yetememek beni yine cok üzüyor böyle kısır döngü .... zeynebin dediği su sekerli suyu deneyim diyorum düşününce bile midem kalkıyor onu hergün yapmamız mı gerekli offfff

Offf hamileyken başka sorunlarla uğraşırdık,şimdide emme problemleriyle uğraşıyoruz :( Canım ya seninkide tabi biberonla beslendi ondan almıyo memeyi,rahata alıştı. Ben de biberon veriyorum mecburen,allahım alışmasın diye dua ediyorum ama napalım olacak olan oluyo yinede.

tünaydın kızlarrr
kuzey uyutmadı değil aksine uyansın diye uğrastım :14:
dün kulağım kocaman oldu ve duymuyo
eşim de gece4 bucukta geldi
o saate kadar nöbet tuttum
uyursam bebeği duyamam diye
eşim geldi hemen uyudum kafamı koyar koymaz zırlamaya başladı bi yandan kulağımdan acı çekiyorum bi yandan emziriyom
sabah kulağımın ağrısıyla uyandım çok kötüydü ya yastığıma iltihap akmış
dün dr a gitmiştim1000 mg lik antibiyotık verdi 12 saatte bi iç dedi 8 saatte bi içiyorum dayanamıyorum :((

geçmiş olsun canım,kulak ağrısı fenadır bilirim.İnşallah iyileşirsin hemen

doktordan geldık sımdı 3 gunluk mama+anne sutu kürü işe yaramış gazımız bayag azalmış, ıyı geceler cayı da cok ıyı kesınlıkle tavsıye edıyorum herkese...

maşallah propcum,gözünüzaydın

griipinim silikon ucu denedn mı

ijo gecmıs olsun tatlım

canım hastanede verdiler arada deniyorum ama onunla emince süt gelmiyoki,birde kocaman zaten.1-2 emip atıyo ağzından kızım

bu arada günaydınnn herkese, özellikle nalancıma :69:

Caaaannnnnnnnıımmmmmm beniiiimmmm, aynı eski günlerdeki gibi....

tünaydın kızlarrr
kuzey uyutmadı değil aksine uyansın diye uğrastım :14:
dün kulağım kocaman oldu ve duymuyo
eşim de gece4 bucukta geldi
o saate kadar nöbet tuttum
uyursam bebeği duyamam diye
eşim geldi hemen uyudum kafamı koyar koymaz zırlamaya başladı bi yandan kulağımdan acı çekiyorum bi yandan emziriyom
sabah kulağımın ağrısıyla uyandım çok kötüydü ya yastığıma iltihap akmış
dün dr a gitmiştim1000 mg lik antibiyotık verdi 12 saatte bi iç dedi 8 saatte bi içiyorum dayanamıyorum :((

çok geçmiş olsun cnm, kulak ağrısı ve diş ağrısı fecidir gerçekten...

selam millet,naber?bebişimi bugün yıkadık,ben üşütürüm korkusuyla haftada bir anca yıkıyorum şimdilik siz ne sıklıkta yıkıyosunuz?

özgül hergün yıkıyorum tabii ki. bütün arkadaşlarım da öyle yapmışlar.. bi hafta çok fazla bari iki günde bir yıka ya rahatlar çocuk güzel uyur.

Back
X