- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
yaşasın gelin dayanışması![]()
süpersin tebrikler :13:
ben bir anlatsam şoka girersinkayınvaldem çok iyi sesi çıkmaz ama rahatsız ne çekiyorsam kayınvaldemin kardeşinden çekiyorum o ilgileniyor diye yapmadığını bırakmıyor düşün lohusayken bana yolladı kendi tatile gitti tabi ben bakmadım çünkü bana bile annemler yardımcı oluyor eşim ilgilendi ama bizi ihmal etti oysaki benim ne kadar ilgiye yardıma ihtiyacım vardı kocam dört dörtlüktür mesela şu an içerde bana kek yaptı akşam yemeğini hazırlıyor evi sildi süpürdü oda diyorki ben her işini görüyorum senin annem sana niye batıyor ama benim zoruma gitti teyzesinin inadına yapar gibi bana yollaması bide gittiği yerden tel açıp bundan sonra 1 hafta sizde kalıcak demiş emir veriyor ama aylık kazancını kendisi alıyor
ne biliyim yaa çok karışık doğumdan sonra k.valdem beni görmeye bile gelmedi tel bile etmedi yani rahatsız ama okadar değil manik depresif ama eşim gitti onu almaya hadi bize gidiyoruz diye birden iyleşti koşa koşa geldi offff bıktım usandım kocamla evlendiğimizden beri en büyük sorun teyzesihep onun başının altından çıkıyor
poff benim kocam yumurta kizartmasindan baska bisi bilmez seninki ne guzel kek yapabilio yaa yemek yapamiom evde bi lokma bisi olmuo kocamda durma kahvalti yap dio elinden bisi gelse keske yaa gerci gelsede pek yapmaz galiba
ya esinin teyzesinin sizde ne isi var ya yokmu coluk cocugu hayret bisi lohusalik doneminde bebege zor bakion bide koca kadina nasil bakcan yahuu
Son düzenleme: