iyi hadi gözünaydın canımm
saol tatlım...
maşallah canım,hadi gözünüz aydın
nalan gözünaydın kırkını uçurmuşsun gelişmeleri bekliyoruz :) bakalım ne değişecek
saolun kızlar...heee evrim geçirdi, bugün ne ağladı ne de huysuzluk yaptı gaz sorunu da tamamen geçti....
pöfff saat 2 den beri ık mık gazdan hiç susmadı uykusunda bile sürekli ıkındı az önce çığlık çığlığa ağlayınca kalktık yıkadık babasıyla şimdi uyudu bakalım kaç dakika sürecek çok fenayım, çöktüm, yaşlandım, gözlerimin altı morardı![]()
bende çok yorgunum...
Merhaba arkadaşlar,dalından taze yeşil erik kış aylarında bile oluyormuş,istanbul ve ankarada yeşil erik satan manavların listesini ve bu manavlara yeşil erik tedarik eden toptancının telefonları bende mevcut, ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olabilirim...rabia yazan
ne alaka, bunu yazmak için yaklaşık 10 ay geç kaldın...
sab kullananlar işe yaradımı sizde alayım ya(
bizde işe yaradı, baya gaz çıkartıyo kakasını da rahat yapıyo, bi dene istersen ama orjinal olsun, içinde almanca prospektüs olcek yani..
ben geldim uzun bir aradan sonra. oglum 22 kasimda dunyaya geldi ama hâla hastanede. ben de onunlaydim bu gun eve geldim yarin tekrar donucem insallah. gecirdigimiz enfeksiyon sebebiyle kandaki bazi degerleri dusuk oldugu icin onlarin yukselmesini bekliyoruz. insallah istenilen degere ulasinca evimize gelicek oglumuz..
gözün aydın umarım en kısa zamanda evinize hep beraber dönersiniz...
gitti saclarımama rahat etcem
kurutması kolay olcak sureklı toplamak zorunda kalmıcam basım agrımıcak sureklı alısırım ısalla kısa zamanda
ooohhh, güle güle kullan canım, bende omuzlarıma kadar kestirdim ii oldu...
aa kestirdinmi iyi olmuş boşver bende perş.kestirdim kulak hizasında çok rahatladımm
güle güle kullan cnm benim..
ananemiz ve dedemiz gitti
![]()
Allah kavuştursun cnm...
slm kızlar 2 aralıkta akşam saat 5 te kızıma kavuştum.. 3070 gr ve 50 cm olarak dogdu.. şimdi uyuyor ama gece nöbetlerine başladık bile.. çok mutluyum..
emerken goguslerim çok acıyor ama olsun o bakışları.. içimi eritiyor..
gözün aydın, güle güle büyüt bebeğini asenamm....