Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
fınfık baktık netten bomontıde bı saglık ocagına kayıtlıyız kadının adını da bulduk yanı dıosun kı oncesnde bı gıdelım dosya actıralım snr ası zamanı gelınce gıderız tekrar oyle mı yapalım?
nalan verem asısını verem dıspanserınde yaptırcaz persembe gunlerı oluomus gallıba bızımkı de, dıger asıları da saglık ocagında yaptırayım dıorum artık. ama rota asısını yapmıolar 50 prcaya boluncez bıktım butun hastanelerden doktorlardan asılardan ılaclardan atcam kendımı asagı. bı sıgara olsa sımdı ne guzel olurdu ya( o gun kuafore gıderken aldım bı paket kalanı da guvelık gorevlısıne verdım eve goturursem ıcerım dıye bak ıyı kı vermısım yoksa ıcerdım sımdı :S benım oglum balık degıl teyzesı emıo emıo fazlasını kusuyo sonra saolsun :S bı de uyurken emmeyı ogrendı ne yazık kı bu benım ıcın cok fena oldu
teşekkür ederiz teyzesi :))oy yerim ya maşallah maşallah kız bu sana çok benziyoannesi gibi güzel olcak
maşallahhhhhhhhhhh
![]()
gelmedi ben de mesajımı görmedin sanıyordum tam da o sırada bi kampanya vardı neyse nasip değilmiş.birisi ben sana davetıye gondermıstım gecen ıstedıgınde gelmedı mı
tam 2 saattir bu velet beni aptal etti ağlıyor emziriyorum 5 dk sonra uyuyor yatırıorum 5 dk sonra kalkıyor allahım 2 saattir aynı şey madem açsın velet önce karnını doyur sonra uyu :84:
allahımmm aynı bizzzz....hıçkırık ve gaz ikinizinde a.g :84: daha yeni uyumuştu yaaaaa:84::84:
bizimkocalarımızda5.30daevegelsin.com diye bir site açıcamya cok zor uyudu ya koptu heryerım cınnet gecırcektım artık kocam da daha gelmedıne zmn gelceksın dıorum sabah gelırım dıo haa cok komık şapşal
![]()
canım ben 3 tane aldım memnunum. abc hamile diye bir site chez elle marka cup size olduğu için tercih ettim...kızlar tavsiye etceğiniz bi emzirme sütyeni model ve markası var mı ya? netten sipariş etcem,kullandıklarım artık her gün yıkana ykana haşat olcak nerdeyse:s
ben artık pes ediyorum yatırmıyorum.....6. defadır yerıne yatırıorum ve gerı kalkıo.. yemegımı yıyım barı bırazdna yıne kalkacak
maşallah çok tatlı bişey buuuuu......
göbek düştükten 1 hafta sonra ben de kuru kan farkettim göbeğinde dr nornal dedi temizle dedi ama ben zarar vermeyeyim diye bekledim bir süre sonra yarsı kendinden çıktı kalanını temizledim ama bi hada kanamadı...herkese iyi geceler,tümgün uyumaktan ve Alyayla ilgilenmekten giremedim nete.O yatınca bende yattım,şimdide ağlıyo gazdan.Anneme verdim uyutmaya çalışıyo.
Bebeğinin göbeği kanayan varmı arkadaşlar? ben her açtığımda bakıyorumda kurumuş kan görüyorum. Yarın doktora götürücem meraklandım baya
kocaman maşallah kızına
evet canım sürekli gurul gurul malesef. hırsını da memeden alıyor bizimki...Ya benim kızın karnından meme emerken böle gurultu sesi gelio sizde de oluyo mu? Her şeyin altında bi şi arar oldum kafayı yedim iyice herhalde...
ben de izledim canım hep sırtına vurduk biz kendimi çok kötü hissettim sırtına pat pat vurup durduk yavrum hiç sesini çıkarmadıydı....gaz sorunu yaşayan anneler. kanal d de bi dr bahsediyo seyrediyonuz mu bilmiyorum ama bebeğin gazını her beslendikten sonra; sırtına değil bezine, yumuşak değil sert vurarak çıkartmalıymışsınız..
bebelerde gaz sorunu hareketsizlikten oluyomuş bu yüzden 3. -4. aylarda geçiyomuş..
oldukça yoğun damla. sallayınca akmıyor canım ters çeviirip bekleyince hızlı akmaya başlıyorfınfık ve nalan dıorum kı bu damla bıraz kıvamlı bı damla dımı yanı bızımkı bozuk fln egıl yanı devıt su gıbı akıo ya mesela bu oyle degıl dımı
muskat duydum ama bebek değil de bizim için duymuştum...Selam hanımlar..Aranızda gaz sancısı için muskat(küçük hindistan cevizi) kullanan var mı ? Herkes sab mı kullanıyor?..Biz şimdiye kadar bir şey kullanmadık..İlaç da kullanmak istemiyoruz yan etkileri olduğu için ..Yorumlardan okuduğum kadarıyla Sab da herkeste işe yaramıyor herhalde..![]()
geçmiş olsun canım biz fizyolojik serum kullanıyoruz burnu için. ilk aylar alışma diye birşey yokmuş diyor dr.lar ama varsa çoktan kucağa alıştılar bile...selam kızlar ...oğlum dün çok kötüydü büyük adam gibi öksürüyodu hapşırıyodu burnu akıyodu yavrumun doktora gittik ciğerlerinde falan bişey yok çok şükür bugün daa iyi...ya her ağladığında kucağıma almayayım diyorum iice kucak delisi oldu sıpa ama o bizden inat kendini kucağa aldırana kadar ağlıyor naısl alıştırıcaz biz bu çocuğu kendi kendine ağlamadn durmasına çok ağlarsa biey olur diye de korkuyorum aranızda bu duurmda olan var mı neler yaptınız
cıldırcam hala kucagımda saat 3e geıo yemegım yok bı bok yapamadım annem de dıo bırak aglasın susar nasolsa hönnkk nah susar..
bu arada 5.2 kılo olmuş benım sıpambelımın kopması cok normal
bizimki içmio sezen, bide öğürüyo maymun ya...
kızlar şu aşılar tam olarak ne nerde 2.ay için
verem-verem savaşta
1.karma-sağlık ocağı (karma=dbt+??)
2.nci Hepatit-sağlık ocağı
Çocuk Felci ??
Hib (menenjit) ??
rotavirus ??
sağol sezen, rotayı aynı gün mü yaptırmak lazım peki? her özel hast yapıyormudur acabaçocuk felci ve hib sağlık ocağında rotada özel hastanede
kizlar size karin agrisi icin bir önerim olucak burda kullanan arkadaslarim cok memnun kaldilar bilmiyorum türkiyede varmi kirazcekirdeginden yastik mikrodaldagada 600watta 2-3dakika isitiyorsunuz yada firinda 50derecede 10dakika bebegin karnina koyuyorsunuz cok iyi geliyormus size resminide koyuyorum umarim ise yarar
Baby-Kirschkernkissen 'Herz Streublümchen1' - Kinderwärmflasche - von zauberfaden1 - DaWanda nalancim senin almancan var oku istersen