2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Annem gitti elveda sultanlikk:((

allah kavuştursun kuzum =(
ayda bir gelse bari sende ayda 2 gün bile olsa nefes alırsın
çok zor valla allah kolaylık versin size ben 40 ımız çıkana kadar annemde kalıcam
annem kardeşim yanımda olmasına rağmen zorlanıyorum sizi düşünemiyorum bile

oleyyyy beeee :62:
allahım çok mesudum :66:
bütün eski pantolonlarımın içine girebildim hatta en dar olanının bile
bugün hiç bişi morelimi bozamaz :52:
sadece 2 kilo fazlam var oda sanırım ayva göbeğim :9:

iloş ve aso saolun kızlar. ben gıdemem nası gıtcem kış geldı, kocam da goturmuyo otur evde dıyo :(
ama yine annem gelır 3-4 hafta sonra kardesımın okulu yarı yıl tatılıne gırınce de gelcekler daha kardesım gormedı demır ı catlıo merakından :)

allah kavuştursun prop..

benimkiler de gideli bugun 1 hafta oldu. sabah süpürdüm evi sonunda. bırakmıyo ki sileyim :S of daha çok işim var çamaşır yıkanacak kuruyanlar katlanıp yerleşecek, bulaşık mak boşalacak, toz alınacak, bi damla yemek yok vsvs.
sıpa bi uyusaaaa, anlıyo heralde işim olduğunu. kucama alınca uyuyo, yerine koyunca uyanıyo. eşime de bak diyemiyorum sabah işten geldi sızdı kaldı. neyse ki bu hafta 7-15 çalışacak.

Annem gitti elveda sultanlikk:((

Allah kavuştursun cnm...

süpersin iloşum, bende pantolonlara giriom ama önünü kapatınca dar geliolar...

oyy asoş kıyamam ben sana ama böle olman cok normal. genel anesteziden de korkma boşver daha kolay. uyuyosun uyanıyosun mis gibi.. endişelenme herşey güzel olacak kurtukacaksın bitanem :70:

yaptı cnm allaha şükür...

çok saol asenamm...

ooohhhh hayat sana güzel şu an valla, keşke benimde böle bi şansım olsa ama maalesef, tadını çıkart cnm...:5:

Ay sema yaptı kaksını, dr.unu aradık gliserinli bi fitil adı verdi bize onu kullanın mıçar dedi, tam eşim giyindi almaya gidecek, bizimkinin de altı açık o esnada debelenio, bi baktım hardal rengi bi şi ler var bezin üstünde, 2 günlük mıçmış maymunum, aldık hemen bizim küvetin içine süngerini koyduk yıkadık, üzerine duşu tuttukca hoşuna gitti kuzumun, rahatladı valla...

kız sende mi rejime başladın, bende başlamak istim artık...
başladım cnm pazartesi zeyneple hemde
selam kızlar,
Doktora gittim bugün.Çarşamba günü aksilik olmazsa ameliyat oluyorum.Fissür ve hemoroid ameliyatı olcam.3 saat emziremicekmişim sadece o da problem değil.sağcam artık süt.doktor şimdiden sağ stokla dursun ne olur ne olmaz dedi.1 gece hastanede yatcam ertesi gün evimdeyim allah izin verirse.cumartesi de annemle beraber ankaraya gitcez.Artık yapcak bir şey yok olayım bu ameliyatı kurtulayım yeter valla.

geçmiş olsun cnmm olda rahatla doktor bidaha olabilir filan dedimi?

allah kavuştursun prop..

benimkiler de gideli bugun 1 hafta oldu. sabah süpürdüm evi sonunda. bırakmıyo ki sileyim :S of daha çok işim var çamaşır yıkanacak kuruyanlar katlanıp yerleşecek, bulaşık mak boşalacak, toz alınacak, bi damla yemek yok vsvs.
sıpa bi uyusaaaa, anlıyo heralde işim olduğunu. kucama alınca uyuyo, yerine koyunca uyanıyo. eşime de bak diyemiyorum sabah işten geldi sızdı kaldı. neyse ki bu hafta 7-15 çalışacak.

benimkide öle valla cnm, kucakta mışıl mışıl uyuyo, bırakınca hemen fırlıyo, ama gece böle yapıyo, gündüz uyutup yatağına koyunca uyuyo namussuz...

bende çook mesud olmak istiyorummm:25:
allah kavuştursun prop..

aynen cnm ya süpürüyorum silemiyorum siliyorum tız alamıyorum hep yarım kalıyo bu sıpa yüzündenn

oooo seksü gacı olacan anlaşılan,kocan bu kadar süre sonra bayram edecek valla.Ben kilo fazlamdan dolayı hiç seksi hissetmiyom kendimi,bunları giysem bile yakıştırmam şuan kendime.Ahh ah neydim noldum:85:

her altını açtığında yapıyomusun masaj? eviniz kaloriferlimi?Biz alelacele 2 dkda bezini değiştirip kremini sürüp giydiriyoruz.Üşür hasta olur diye masaj keyfi falan yapamıyoruz malesef.Ama sıcak su torbasını hergün yapıyorum,rahatlıyo kızım

hadi bakalım gözünaydın diyeyim kurtuluyosun.Ne güzel hemen kalkacaksın.Bu acıyı çekmektense 1 değil 2 -3 gece bile kalınır gerçi.
e dur bacım daha tazesin bak 1-2 haftaya sen de toplanacaksın:)hem ben bunu çatlaklı bacaklarımı kapatmak için aldım:D yoksa babydoller yeterli zati:((

dün 4 bardak humana still tea nin yanında 2 bardak da rezene çayı içtim benim maymun gece rahat uyusun diye, benim kuzuda ters tepti çay herhalde, akşam 11 den bu saate kadar toplasan 1-2 saat anca uyudu, o da kucakta, yatağına yatırınca hemen uyanıyo...

piiiiiiiiffffffffff ki ne piiiiiiiiiiiiffffffffffff.....:37:

dün 4 bardak humana still tea nin yanında 2 bardak da rezene çayı içtim benim maymun gece rahat uyusun diye, benim kuzuda ters tepti çay herhalde, akşam 11 den bu saate kadar toplasan 1-2 saat anca uyudu, o da kucakta, yatağına yatırınca hemen uyanıyo...

piiiiiiiiffffffffff ki ne piiiiiiiiiiiiffffffffffff.....:37:

bende 2 bardak rezene içiyorum nalancım bizde daha ters etki yapmadı rahatlatıyo kuzuyuu

oyy asoş kıyamam ben sana ama böle olman cok normal. genel anesteziden de korkma boşver daha kolay. uyuyosun uyanıyosun mis gibi.. endişelenme herşey güzel olacak kurtukacaksın bitanem :70:
canım benim inşallah ya:(sen genel anesteziyle doğum yaptın dimi.nasıl oluyo nasıl ayılıyosun nasıl bayılıyosun fln.
başladım cnm pazartesi zeyneple hemde

geçmiş olsun cnmm olda rahatla doktor bidaha olabilir filan dedimi?
sağol cnm ya bitsin artık bu çileee çekemem bile bileeee:p bidaha olmaz dedi çünkü benimki fissürdenmiş ama bilmiyorum inşallah tekrarlamaz.

canım benim inşallah ya:(sen genel anesteziyle doğum yaptın dimi.nasıl oluyo nasıl ayılıyosun nasıl bayılıyosun fln.

sağol cnm ya bitsin artık bu çileee çekemem bile bileeee:p bidaha olmaz dedi çünkü benimki fissürdenmiş ama bilmiyorum inşallah tekrarlamaz.

süperr o zamann 1 gün ağrı çek kurtul cnmmm

benım annem de demıre benden gızlı uyku ılacı verdı bence, bebe gece gunduz uyudu annem burdayken sbh yolcu ettık geldık hep beraber eve gırdık uyandı hala da uyanık :))

Back
X