2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhabalar güzel anneler çok giremiyorum internete giriyorum geçmişi okuyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum sürekli doğukanla ilgileniyorum uyuduğu zamanda çamaşırdı yemekti onlarla uğraşıyorum ve tabikide uyuyorum gece sürekli uyanıyoruz sürekli emiyor göğsümde süt kalmıyor emipte aranmaya devam ederse mama veriyorum mecbur doğum kilomuz 2800 dü 3900 olmuşuz büyüyoruzbazı kıyafetlerimiz olmuyor bile :) herkes iyidir umarım şöyle geçmişe baktım asocum geçmiş olsun ameliyat oluyormuşsun nalancım kaka sorunumuz bizimde vardı bugün, cumadan beri kakasını yapamadı yavrum bizde o fitilden aldık koydum ama çıkardı tam koyacam tekrar bir mıçtı babasıyla hayretler içinde kaldık hemen yıkadık belden aşasını prop allah kavuştursun ben annemin kıy*****i daha iyi anladım doğukan doğunca allah başımızdan eksik etmesin şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum bebişleride ısırıyorum yanaktan :) hepiniz bebişlere ve kendinize iyi bakın :)

selam kızlar prop allah kavuştursun
nalan Allah ardımcın olsun ben de rezene içtim ama benim oğlan dün geceden bugün öğleye kadar kıvarandı gene gazdan:S

ya rezene içen hatunlar ne sıklıkta içiyosunuz,acaba ben mi hata yaptım az içtim ne bileyim:S
erensezen maşallah diyim oğluşuna sen de popişini kaşı oğşlunun rahat bi bebek olur hep inşallah:nazar:

selam kızlar prop allah kavuştursun
nalan Allah ardımcın olsun ben de rezene içtim ama benim oğlan dün geceden bugün öğleye kadar kıvarandı gene gazdan:S

ya rezene içen hatunlar ne sıklıkta içiyosunuz,acaba ben mi hata yaptım az içtim ne bileyim:S
erensezen maşallah diyim oğluşuna sen de popişini kaşı oğşlunun rahat bi bebek olur hep inşallah:nazar:

kaşıyım cnm ama ne rahatııı şimdide grip oldu kuzum dışarıda çıkarmadım ama onun mızmızlığı gribi geçincede karma aşısı geliyoo onun stresi falan filann

merhabalar güzel anneler çok giremiyorum internete giriyorum geçmişi okuyorum yazamadan çıkmak zorunda kalıyorum sürekli doğukanla ilgileniyorum uyuduğu zamanda çamaşırdı yemekti onlarla uğraşıyorum ve tabikide uyuyorum gece sürekli uyanıyoruz sürekli emiyor göğsümde süt kalmıyor emipte aranmaya devam ederse mama veriyorum mecbur doğum kilomuz 2800 dü 3900 olmuşuz büyüyoruzbazı kıyafetlerimiz olmuyor bile :) herkes iyidir umarım şöyle geçmişe baktım asocum geçmiş olsun ameliyat oluyormuşsun nalancım kaka sorunumuz bizimde vardı bugün, cumadan beri kakasını yapamadı yavrum bizde o fitilden aldık koydum ama çıkardı tam koyacam tekrar bir mıçtı babasıyla hayretler içinde kaldık hemen yıkadık belden aşasını prop allah kavuştursun ben annemin kıy*****i daha iyi anladım doğukan doğunca allah başımızdan eksik etmesin şimdilik bu kadar hepinizi öpüyorum bebişleride ısırıyorum yanaktan :) hepiniz bebişlere ve kendinize iyi bakın :)

oh oh maşallah annesi ben bebişler kaka ve ya gaz yapınca acaip mutlu oluyorum maşallah rahatlıyolar

canım benim inşallah ya:(sen genel anesteziyle doğum yaptın dimi.nasıl oluyo nasıl ayılıyosun nasıl bayılıyosun fln.
2 kere genel anestezi oldum ben.. valla birincisi kesin olan yani nası bayılırsan öyle uyanıyosun. yani moralin düzgün olsun ohh kurtulucam yaşasın ameliyat da iyi geçecek de rahat bayıl çok rahat ayılırsın.. ikincisi de narkozu veriyorum diyolar o an gidiyosun zaten. uyanınca da ne yani ameliyat oldum mu ben bitti mi diye uyanıyosun :)
bel fıtıgımda aaa daha ameliyat olmadım mı yaa ben diye uyanmıştım, ayağımı hareket ettirince ağrımamıştı o zaman anlamıştım :)
ikincisinde de karnıma baktım inmiş aa oğlum doğmuş diye uyandım :)

kaşıyım cnm ama ne rahatııı şimdide grip oldu kuzum dışarıda çıkarmadım ama onun mızmızlığı gribi geçincede karma aşısı geliyoo onun stresi falan filann

ya tatlım benim oğlanda da nezle var ya,sabah sulu sulu sümükü duruyodu burnunda:2::2:
kıyamam ya hapşıra hapşıra bi hal oldu:8inşallah iileşir canım geçmiş olsun

Uyudu sonunda, hemde nasıl uyudu biliyo musunuz, minik bi oyuncağı var ana kucağında asılı bi civciv onu çok seviyo onu getirdim yatağına, zaten onu görünce hemen gülücük yaptı, bende o civcivle yanağına öpücük hareketleri yaptım yavaşca, bi baktım gözler kapanmaya başladı, bi kaç kere daha öpücük yaptık bi civciv bi ben ve kızım şu an mışıl nışıl uyuyo inanılır gibi değil, civciv de yanında yatıyo....;)))))

Kocam karşımdaki koltukta bayılmış durumda uyuyo...

Bu gece belkide ilk defa bu kadar uzun süre uykusuz kalıp duruya baktı...

Duru bu gece ekstra huysuzdu, uykusu var ama inatla yatağına yatırınca uyanıyo daha da huysuzlaşıyo tabi, garip kocamın canı çıktı valla..

Bi de bana sabaha karşı üşüme geldi birden, herhalde yorgunluk ve uykusuzluktan, yarım saatlik uykuyla duruyu yine o aldı bakmaya başladı adamın pestili çıktı, kıyamam ben ona ya...

Hafta sonlarından bi şi anlamıyo garibim...

Çarşamba günü 12.30da ameliyat oluyorum genel anestezi yapılcak.Genel anestezi istemiyorum lokal yapsalar ya of doktor genel olcak diyor:(Bir de nedendir bilmem korkmaya başladım dün gece kaç kere uyandım kızıma sarıldım öptüm.Ben aslında bu tür şeylerden hiç korkan biri değilim ama ya bana bir şey olur da kızım annesiz kalırsa diye korkmaya başladım:( Çok saçmalıyorum belki ama ben de anlamadım kendimi.Kimseye de diyemiyorum neden böyle oldum ki:(

canım benim çok geçmiş olsn hiç korkma çok kolay olur inş.aso aynı dert bendede var heleki bu aralar kuru yemekten o kadar büyüdüki hemoroidim doktora gittiğim an ameliyat dicek bana da sen olda bana cesaret var canım ya ama bu illeti çekmeye değmez en iisini yapıosun ameliyat olmakla hiç kötü şeylerde düşünme ameliyattan bişey olmaz allahın izniyle

Selamlar kızlar!Yazamasamda takip ediyorum.Biz dün 2 haftalık olduk.Bebeği 40-50 günlük olanlardan korse kullananlar faydasını gördüler mi merak ediyorum.Ben de giyiyorum da başkasıyla karşılaştırma durumum olmadığı için bilemiyorum. Bir de ne kadar devam ettiniz korseyi giymeye?

Bir de bizim göbek geç düştüğü için göbek granülomu olmuş bebeğim.Cerreha götürdük gümüş nitratla yakıyorlar.Göbek yapısı geniş olduğu için olmuş.Göbeği geç düşen varsa bebişlerden anneleri uyanık olsun.Göbek düştüğünde orda yeşilimsi bir parça oluyor nohut kadar.Onu iple boğuyor cerrah ucunu kesiyor.Sonra gümüş nitratla ucunu bastırıyor.3. defa gitcez pazartesi inşallah iyileşir artık.

Uyudu sonunda, hemde nasıl uyudu biliyo musunuz, minik bi oyuncağı var ana kucağında asılı bi civciv onu çok seviyo onu getirdim yatağına, zaten onu görünce hemen gülücük yaptı, bende o civcivle yanağına öpücük hareketleri yaptım yavaşca, bi baktım gözler kapanmaya başladı, bi kaç kere daha öpücük yaptık bi civciv bi ben ve kızım şu an mışıl nışıl uyuyo inanılır gibi değil, civciv de yanında yatıyo....;)))))

aa turuncu civciv mi :) bizimki de sarı çiçeği çok seviyo hani arkası aynalı olan..

merhaba anneler;
okuyorum çok fazla yazamıyorum
oğlumla günler güzel geçiyor yorucu ama yorulmaya değer
cuma günü tüm haftanın yorgunluğunu atacak derece de uyudum eşim sağolsun oğlumla ilgilendi
2 gündür de eşimle beraber bakıyoruz
rezene çayı sayesinde gaz sancımız hafifledi:nazar: ama yavrum bağırsak gazlarında baya zorlanıyor
masaj yaparak ya da arada altını açarak gaz çıkarmasına yardım etmeye çalışıyorum

nalan kayınvalideni okudum tam bir kabus olmuş senin için okurken üzüldüm walla ruh halini düşünemiyorum canım neyse ki artık yalnızsın ama huzurlusun:7:

prop annen geldi ve gitti ama enerji depolamışsın çok sevindim senin adına:8:

sezen kayra için geçmiş olsun canım inş. çabucak iyileşir canım:29:

aso sana da geçmiş olsun ameliyat için sıkma canını hayırlısı ile atlatırsın canım:29:

bijo canım toprak uyumuşken sende biraz dinlen sonra yaparsın ev işlerini canım :29:

kocamdan ıncıler: karnına yumruk atarsam bebek duser mı dedı, bılmıorum ben hamıle dıılım nıye sımdı bunu dusunuosun kı dedım, metresım hamıle de onun ıcın soruyorum dedı :S

2 kere genel anestezi oldum ben.. valla birincisi kesin olan yani nası bayılırsan öyle uyanıyosun. yani moralin düzgün olsun ohh kurtulucam yaşasın ameliyat da iyi geçecek de rahat bayıl çok rahat ayılırsın.. ikincisi de narkozu veriyorum diyolar o an gidiyosun zaten. uyanınca da ne yani ameliyat oldum mu ben bitti mi diye uyanıyosun :)
bel fıtıgımda aaa daha ameliyat olmadım mı yaa ben diye uyanmıştım, ayağımı hareket ettirince ağrımamıştı o zaman anlamıştım :)
ikincisinde de karnıma baktım inmiş aa oğlum doğmuş diye uyandım :)
ay sağool canım ya.ayılırken çok ağrı hisseder miyim acaba?olsun da bitsin bari.:68:

Back
X