2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benim kızımda öyleydi memei alınca yüzünü buruşturu ağlayarak çekilirdi 2 gündür alıyor dakikalarca emiyor fakat doymuyor üzerine birde biberonla veriyorum o zaman doyuyor sende çok fazla takma memeyi unutmaması için her gün ver zamanla alıyor merak etme sarılığıda geçer inşallah ben her acıktığında önce mememi sonra biberonu veriyorum yoksa doymuyor

memeyi alıyor canım, hem de çok iştahla ama sadece ucunu istiyor ağzını çok açmak istemiyor keçi... hatta biberonla mama yedikten sonra da meme istiyor bir de beni emiyor :)
ama dediğim gibi k.rengi kısmı inatla almıyor ağzına bilemiyrum benim göğsüm onun kafasından büyük belki de ağzına sığmıyordur daha fazlası yavrumun...

bafo sex hayatımızın eskıe donmesı mı ıkı sene surcekmıs ??

krdln sen normal dogum mu yaptın yoksa sezo oldugu halde mı 40 gun dolmadan gıttınız parıse??

bu aralar bu konuylA cok ılgılıyım de:66:

slm kızlar,
,bugun net berbat snır ettı benı offfffff

fınfık geçmiş olsun... pişik çok kötu ya.. allah şifa versın..

kızlar içinizde korse kullanan varmı? iyi korse arıyorum tavsıyenız ne olur?

fair benim kızında yüzünde saç diplerinde boynunda falan oldu o kızarıklar birde sivilce gibi oldu dr bu konuya acayip taktı hergün yıkanacak jahnson ürünlerini kullanıyordum nivea ya geçirdi ayrıca birde banyo yağı verdi

lindencim mutlaka almalı belkide sen eksik birşey yapıyorsundur doktoruna sorsan

ben doktora gösterdim hatta yetmedi 2 gün sonra tlf la aradim geçmio die
olur ööle yeni bebeklerde önemli diil dedi.Anlamiorum bu doktorlari ben walla.
kime sorsam bebek büyüten olur normal dio.
ben bübchen in ürünlerini kullaniorum.
hatta pişik önleyicini kremini şiddetle tavsiye ederim maşallah daha hiç pişiğimiz olmadi :nazar:
çooook azicik sürüorum hemde

bu arada ben parise filan gidemem walla hiiiiç canim istemio
hatta daha önce hiçbişii yaşamamiş gibi filan hissediorum :63:

kızlar çıldıracağım bütün gün salak etti b eni memem dışarıda salak salak dolanıyorum yaaaaaa yiyoo yiyooo doymuyooo:(((((((kızlar siz hangi mamayı veriyorsunuz?benim canıma tak etti çocuğum aç diye ağlayıp duruyorum...doktora gitmeyi bekleyemeyeceğim gidip mama alıcam şimdi ama ne maması alsam sizce?????:84:doktorunuz ne önermişti yada doktora sorup öyle mi verdiniz mama?gaz sancısı için de bir ilaç varmış Z... adı olan kullanan var mı?

valla bende eşimle eskisi gibi olamayı özledim ama 20 gün daha var:84:

slm kızlar,
,bugun net berbat snır ettı benı offfffff

fınfık geçmiş olsun... pişik çok kötu ya.. allah şifa versın..

kızlar içinizde korse kullanan varmı? iyi korse arıyorum tavsıyenız ne olur?

ben kulaniorum ama sürekli diil.ilk zamanlar hergün giydim ama bunaliyorum giyince şimdilerde.
annem almiş bana göğüs altina kadar markasini bilmiorum ama b.köyde bi çamaşir mağazasi var ordan almiş.gayet sıkı ve güzel.

ben iki gunde bır bebegımın poposuna zeytınyagı suruyorum.. 5 dk havalandırıp kapatıyorum... tavsıye ederım bır şey olmadı şimdiye kadar....

parıse giderken sut dolu gogusler nasıl oluyor:???????:44::44::39:

fairy bızım fınfıkla odktorlarımız aynı ama hayrettır kı bıze hıc oyle bısı demedı hatta ustunde bıle durmadı bu kırmızılıklar cok normal sadece yıkıcaksınız her gun o kdr dedı, şaşırdım.. bızde de var yanı onemsencek bısı degıl azalıo artıo fln hıc bı zararı yok kı bebelere..

naner aptamıl pre ya da aptamıl comformıl alabılırsın

ben kulaniorum ama sürekli diil.ilk zamanlar hergün giydim ama bunaliyorum giyince şimdilerde.
annem almiş bana göğüs altina kadar markasini bilmiorum ama b.köyde bi çamaşir mağazasi var ordan almiş.gayet sıkı ve güzel.

ben de aldım.. 10 gunde bol gelmeye başladı... şimdi yenıden alacagım... dışarı çıkamaıyorum.. netten sıparış verecegım ama kötu çıkarsa dıye korkuyorum...

kızlar çıldıracağım bütün gün salak etti b eni memem dışarıda salak salak dolanıyorum yaaaaaa yiyoo yiyooo doymuyooo:(((((((kızlar siz hangi mamayı veriyorsunuz?benim canıma tak etti çocuğum aç diye ağlayıp duruyorum...doktora gitmeyi bekleyemeyeceğim gidip mama alıcam şimdi ama ne maması alsam sizce?????:84:doktorunuz ne önermişti yada doktora sorup öyle mi verdiniz mama?gaz sancısı için de bir ilaç varmış Z... adı olan kullanan var mı?

valla bende eşimle eskisi gibi olamayı özledim ama 20 gün daha var:84:

dr mama ver dedi mi?kilo alimi iyiyse nie mama aliosun?haftada 200 gr ve fazlasini aliosa bebeğin doyuyor demektir.gazdan ağliodur belki o zamanda emmek istiolar çünkü.ya da ilgi görmek istiodur.bende hep memem dişarda dolaşiorum ama napiim yeterki emsin.

zinco diosan kullaniorum 2 gündür sabah akşam.şimdilik ii gidio gibi maşallah :nazar:

bi de 2-3 gündür kendi yataği yerine benim yatağima yatiriorum gündüzleri özellikle benim yerime.
sanki daha huzurlu uyuyo gibi .ama deneme aşamasindayim hergün uygulicam bakalim ne kadar başarili olacak

fairy bızım fınfıkla odktorlarımız aynı ama hayrettır kı bıze hıc oyle bısı demedı hatta ustunde bıle durmadı bu kırmızılıklar cok normal sadece yıkıcaksınız her gun o kdr dedı, şaşırdım.. bızde de var yanı onemsencek bısı degıl azalıo artıo fln hıc bı zararı yok kı bebelere..

çok saol Prop:3:gidip alayım bakalım ne olacak.........

dr mama ver dedi mi?kilo alimi iyiyse nie mama aliosun?haftada 200 gr ve fazlasini aliosa bebeğin doyuyor demektir.gazdan ağliodur belki o zamanda emmek istiolar çünkü.ya da ilgi görmek istiodur.bende hep memem dişarda dolaşiorum ama napiim yeterki emsin.

zinco diosan kullaniorum 2 gündür sabah akşam.şimdilik ii gidio gibi maşallah :nazar:

bi de 2-3 gündür kendi yataği yerine benim yatağima yatiriorum gündüzleri özellikle benim yerime.
sanki daha huzurlu uyuyo gibi .ama deneme aşamasindayim hergün uygulicam bakalim ne kadar başarili olacak

en son iki hafta önce gittik doktora:(((o zaman iyi bakılımış kilosu gayet iyi dediler acaba gazı mı dediğin gibi:43:ne yapayım gaz sancısı için ilaç varmış alayım m acaba dayanamıyorum bebişimi böyle görmeye...

2-3 aylik olana kadar devam edermiş öyle dedi kadin bize.
demirin gözü nasil oldu propcum?geçen tutkunun gözü çapaklandi geçmedi sütümden damlattim sonra sildim pamukla hafifçe.bikaç defa yaptim geçti şükürler olsun.gerçi doktor bir yaşina kadar onada normal dedi :26:

ben de aldım.. 10 gunde bol gelmeye başladı... şimdi yenıden alacagım... dışarı çıkamaıyorum.. netten sıparış verecegım ama kötu çıkarsa dıye korkuyorum...

annem m beden almiş bana eski korsenin küçüğünü al işte hatta 2 beden küçüğünü al bence.
gerçi işe yariomu bilmiorum

cnm evet zinco diye duydum.....

selam kızlar nasılsınız
bugun dr gıttık sukur kızım kılo almıs dr cok ıyı dedı bende cok sevındım tabıı
aşısınıda yaptırlar kuzum cok agladı bende agladım

kızlar 13gun sonra kızımın mevludunu okutucam sekerlerını ve sepetını kendı ellerımle yaptım sızce nasıl olmuss

Burcu senın hastane sekerlerını begenmıstım onlara benzıyor dımı
bu arada malzemelerı ınternetten sıparıs verdım tahtakaleden evde kendım yaptım
almak ısteyen olursa yardımcı olurum

Back
X