Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
asoşla konuştuk msn den sabah ve öğlen. ameliyatı acıbademde olucak doğum yaptığı hastanede.. yarın saat 12.30 da. ben de sordum bugün. biraz stresliydi canım benim..
anaam nalancım hayatım çok kızmışsın sen. ee eşin ne diyor bu duruma var mı haberi?
nalan çok abartıosun nolcak azıcık acımıştır bızdeı gıbı cok acımıo kı onlarınkı, acısa cıyaklardı bılıosun gaz sancısında bıle cıglık cıglıa oluolar canı yansa hıc susmaz. gecen gun ben de kestım yanlısıkla kotu anne deıdm kendıme, gectı gıttı :) aglancak ne var..
fınfık ama sana pes yanı cocugun kafayı mı carptın bravo, gecmıs olsun cnm .. gozune ne damlattın serum fısyolojık mı?
slm kızlarr:97:
ne desin sen haklısın dio cnm, bu sefer çok kızdım ya, bütün gün topallaya topallaya dolaştı yanımda, bi de bol bol örgü ördü, sanki ben onu dinlensin diye bana çağırdım kendim dinlenmek için değil salak karı...
bi de sölediğim halde elli kere aynı hatayı yapıyo, çay makinasının demliğini ağzına kadar doldurma taşıyo diyorum her sabah taşmış vaziyette buluyorum yine çay makinasını...
eşyaları aldığın yere koy yerini bilmiosan bırak ben koyarım diorum, her şeyi her yere tıkıyo...
yemekleri içinde kaşıklarıyla buzdolabına kaldırma diorum ama kime diorum o yine bildiğini okuyo...
ben aşırı titizim kayınvaldemde tam tersi, bi de bana ne dese beğenirsin, alt tarafı 3 gün idare edecekmişim sonra her şeyi yine yerine koyarmışım nolmuş yani, abartmaya gerek yok, rahat olacakmışım bu konularda, o takmazmış böle şeyleri...
bana ne dedim sen takmazsan takma ben takarım, benim düzenim böle, ya ellemeyecen hiç bi şeye ya da elliyosan yerine koycan...
slm lady...naber...
ne desin sen haklısın dio cnm, bu sefer çok kızdım ya, bütün gün topallaya topallaya dolaştı yanımda, bi de bol bol örgü ördü, sanki ben onu dinlensin diye bana çağırdım kendim dinlenmek için değil salak karı...
bi de sölediğim halde elli kere aynı hatayı yapıyo, çay makinasının demliğini ağzına kadar doldurma taşıyo diyorum her sabah taşmış vaziyette buluyorum yine çay makinasını...
eşyaları aldığın yere koy yerini bilmiosan bırak ben koyarım diorum, her şeyi her yere tıkıyo...
yemekleri içinde kaşıklarıyla buzdolabına kaldırma diorum ama kime diorum o yine bildiğini okuyo...
ben aşırı titizim kayınvaldemde tam tersi, bi de bana ne dese beğenirsin, alt tarafı 3 gün idare edecekmişim sonra her şeyi yine yerine koyarmışım nolmuş yani, abartmaya gerek yok, rahat olacakmışım bu konularda, o takmazmış böle şeyleri...
bana ne dedim sen takmazsan takma ben takarım, benim düzenim böle, ya ellemeyecen hiç bi şeye ya da elliyosan yerine koycan...
of oıf :s benim kvalide de haftaya gelio neler bekliyo görücem![]()
off kızzlar insan kendinden nefret eder mi ahanda su anda benim yasadığım bu biraz önce annemi öyle bir kırdım ki evi terketti Allahım ne oluyor bana ya bu sinirlilik beni ne zaman bırakacak uykusuz luk adamı bu hale getiriyor işte nasıl yapıpta gönlünü alıcam hiç bilmiyorum bütün suç bende benim melek gibi anneme neler söyledim ok ki ne off psikolojim berbat kızlar bu halde masala nasıl bir anne olucam asabiyetim onuda etkiliyor
sakın olmaya çalış.. nıye sınırlenıyorsun kı..???? bu gunlerde geçecek elbette...
Nalan tamam sen kotu bır annesın :))
Yasemın o senın annen kırılır eduzelır bagırısırsınız barısırsınız.. ozellıkle su anda sen lohusasın o yuzden emınım hıc uzatmaz barısırsınız hemen.. ama sana yazık tabı sınır etrafımızdakılerden cok bızı etkılıo. ben de cok gergınım ama yanı sana gevsemen ıcın bı taktık veremıcem lohusalıktan heralde..
ah burcum evet en cok kendim etkileniyorum durumumuz malum üstünede vicdan azabı kadın bana yardıma evden kalkıp geliyor burada kovulmaktan beter oluyor cok kötüyüm kızımda bana böyle davranacak etme bulma biliyorum ama büyük yemin ettim bir daha asla annem le tartısmayacağım baskasının kalbini kırarım onunkini asla
ah burcum evet en cok kendim etkileniyorum durumumuz malum üstünede vicdan azabı kadın bana yardıma evden kalkıp geliyor burada kovulmaktan beter oluyor cok kötüyüm kızımda bana böyle davranacak etme bulma biliyorum ama büyük yemin ettim bir daha asla annem le tartısmayacağım baskasının kalbini kırarım onunkini asla