2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulan ben de mı yapsam.. ben bı tek yarma ve fasulye sevıom zaten ıcınde basıt olur :) dıyet nolur tabı onu bılemıcem

Az yap çok yapma yersin süt yapar diyette o kadarcık bozulsun bişi olmaz:))

benimde annem yaptı dünden beri yiyorum ama bulgurdu faulyeydi nohuttu derken bende gaz yapıo:SSS

Afiet olsun bakalım bende deneyecem yapacak mı gaz

fınfık naptın yaaa südüm çekti bak
ciddi ciddi uğraşcanmı sen aşureyle
ama gaz yapar söyliym ben aşure ne zaman yesem 2 gün kıvranrım gazdan ama vazgeçememde

benim sezo olduğum gün refakatçiye tatlı olarak aşure çıkmıştı hey allahım ya ölürüm ben aşure için ablamda biliyor bi kaşık verdi ama bittim eridim bide güzel yapmış yapan :56:

valla yapacam semacım ben her sene mutlaka yaparım çok severim gündüz tek olduğum için benim velet izin vermeyebilir ama akşam kocam geldikten sonra yapacam..
Sende yap az bişi bişey olmaz bakliyatları haşladığın suyu kullanmazsan gaz yapmaz dedi benim dr

şimdiden ellerine sağlık canım, valla olsa da yesek keşke...

Nalancım adresini yolla bana hemen kargo yaparım canım valla

Bu arada asoşum Allah yardımcın olsun inşallah tahmin ettiğinden daha kolay geçecek ameliyatın kurtulacaksın o illetten

Günaydın Annişler

Kuzucum bütün gece ıkındı ve hala aynı kabız da değil azcık azcık hep kaka vardı her bezinde ama çiş yoktu dün geceden beri hiç çiş yapmadı anlamadım neden :S
kaka yapmaması normalde çiş yapmaması hiç normal değil :S

Nalan yazdıklarını okudum da gerçekten karşılıksız bu kadar fedakarlık yapmak yüzüne baktığında gözlerinin dolması kucağına aldıında ciğerine sokmak istemen gerçekten annelik başka birşeymiş Allah hepimizin yavrusuna uzun uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah

Günaydın Fınfık...

Çok saol cnm yemiş kadar oldum aşureni valla ama ben bi süre baklagillerden uzak durim en iyisi, kuzumun dün öle acı çekmesine birazda benim içtiğim mercimek çorbası neden olmuş olabilir, kendimi acayip suçlu hissediyorum, benim aklıma bile gelmemişti eşim acaba çorba dokunmuş mudur diye sorunca dank etti..piiiiffffffff...:37:

Günaydın Fınfık...

Çok saol cnm yemiş kadar oldum aşureni valla ama ben bi süre baklagillerden uzak durim en iyisi, kuzumun dün öle acı çekmesine birazda benim içtiğim mercimek çorbası neden olmuş olabilir, kendimi acayip suçlu hissediyorum, benim aklıma bile gelmemişti eşim acaba çorba dokunmuş mudur diye sorunca dank etti..piiiiffffffff...:37:

gaz belki yapabilrde kabız yapmaz ki kendini suçlamak için bahane arıyorsun sen artık bence :27:

Günaydın Annişler

Kuzucum bütün gece ıkındı ve hala aynı kabız da değil azcık azcık hep kaka vardı her bezinde ama çiş yoktu dün geceden beri hiç çiş yapmadı anlamadım neden :S
kaka yapmaması normalde çiş yapmaması hiç normal değil :S

Nalan yazdıklarını okudum da gerçekten karşılıksız bu kadar fedakarlık yapmak yüzüne baktığında gözlerinin dolması kucağına aldıında ciğerine sokmak istemen gerçekten annelik başka birşeymiş Allah hepimizin yavrusuna uzun uzun sağlıklı huzurlu ömürler nasip etsin inşallah

Amin cnm amin, valla onun bir gülücüğüne canımı veririm, sabah öle tatlı tatlı bakıyo bana yatağından anam dedim bu nasıl bi şi, bi gülüyo yağlarım erio, hayat duruyo sanki, dünya onun etrafında dönüyo sadece, hayat onunla güzel onsuz hiç bi şeyin anlamı yok...

Belki abartı gelebilir bu yazdıklarım ama ben böle hissediyorum napim, onun tırnağına, saçının teline kurban olurum ben...

bu arada günde 3 defa 100 cc mama veriyordum 2 gündür azalttık bayağı dün hiç vermemiştim akşam 50 cc mama vermiş babası o da ben marketteyken ağladı diye yaşasın süt yetiyor galiba artık çok mutlu oldum:92:

Son düzenleme:
günaydın analar :65:

Günaydın tatlım, nasılsın?

gaz belki yapabilrde kabız yapmaz ki kendini suçlamak için bahane arıyorsun sen artık bence :27:

Kız kabız değildi zati, kabızlık kakanın sert olması ve çıkmaması değil mi? Kuzunun kaka boza kıvamındaydı ama kakasını nedense yapamıyordu, ay Fınfık bi mıçtı fitili sokunca acayip kötü kokuyordu, sanki poku karnında durmaktan bozulmuş gibi, kesin çorba dokundu kuzuya, geçen haftada nohut yemiştim poku turuncu geldi, hemen dr.u aradım salçalı yemekten olmuştur dedi..:37:

Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....:14::37:
canim dualarimiz seninle hayirlisiyla kurtulup sag salim evine gelirsin insallah:16:
günaydın analar :65:
günaydin canim
bu arada günde 3 defa 100 cc mama veriyordum 2 gündür azalttık bayağı dün hiç vermemiştim akşam 50 cc mama vermiş babası o da ben marketteyken ağladı diye yaşasın süt yetiyor galiba artık çok mutlu oldum:92:

hadi gözün aydin

Ay sevindim valla, en ii si anne sütü zaten başka hiç bi şeye gerek yok, inşallah tamamen bırakırsın yakında mamayı..;)))

sagol tatlim ama gündüz aglamiyor saat 9dan sonra basliyor gece 1e kadar sürüyor sonra sakinlesiyor anlamadim gitti:44:

Allahallah ilginç hakkat...

bende öyle biliyorum hatta abdest almadan cocuğa bakamazsın bakacaksa babası bakar... Ama herkesin kendi bileceği şey ben bildiğim gibi yaparım başkası beni ilgilendirmez
evet canım ben de böyle biliyorum hatta buna çok dikkat ediyoruz..

Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....:14::37:
canım benim dua edicem sana inşallah kurtulup geliceksin. allah yardımcın olsun bitanem :16:

iyiyim canım nasıl olim idare ediyorum diyim.. toprak sabah uyumasını yapıyo ben de iş güç halletim bakim dedim size..

ben artık dün çok sıkıldım evde oturmaktan. eşime dedim işten gel bi yerlere gidelim giydiririz toprağı kapalı bi yer olur alışveriş yaparız valla tansaşa razıyım dedim. tamam dedi ama gelmesi biraz geç oldu bugüne bıraktık izin alıcak 12-1 gibi gelicek ilk 3 lü gezmemize çıkıcaz inşallah..

toprağın sabahları yedi buçuktan sonra 2-3 saat uyumaları var.. ben de yatırdım yatakodama, banyonun kapısını açık bıraktım, duşakabini de tam kapamadım. arada ona baka baka duş aldım oh ya çok rahatladım. duş almak için bile evde birisinin olması gerekiyodu sinir oluyodum. bunu da asoş söylemişti bana kendimi süper hissediyorum. paşa da uyuyo hala kollar havada :nazar:

nalancım ne güzel yazmışsın. emin ol hepimiz böyle hissediyoruz.. geçen gün tırnağım hafif çizmiş yanağını hiç iplemedi ama 2 gün vicdan azabından kıvrandım :S köküne kadar kestim tırnaklarımı bu sefer tırnaklarımın bazıları apse yaptı.. kıçı piştiğinde bile kabuslar gördüm vallahi çok değişik bişeymiş bu annelik. ana olmadan anlayamazsınız diyolarmış ya çoook doğruymuş.. benim ömrüm onun olsun :emir_bebek:

Son düzenleme:
Kızlar nalan kaçar, kuzum uyudu, hazır o uyurken bende azcık daha uyuyim nasılsa işlerimi sabahtan hallettim, gelirim sonra yine...

Amin zeynepcim, benim ömrümde kızımın olsun, onlar her şeyden önemli gerçekten...

Ben hala eşim evdeyken duş alıyorum, ben yıkanırken uyanır ağlar da duymam diye henüz cesaret edemedim gündüz yıkanmaya...

Kız kabız değildi zati, kabızlık kakanın sert olması ve çıkmaması değil mi? Kuzunun kaka boza kıvamındaydı ama kakasını nedense yapamıyordu, ay Fınfık bi mıçtı fitili sokunca acayip kötü kokuyordu, sanki poku karnında durmaktan bozulmuş gibi, kesin çorba dokundu kuzuya, geçen haftada nohut yemiştim poku turuncu geldi, hemen dr.u aradım salçalı yemekten olmuştur dedi..:37:

ay doktor dalga falan geçmedi dimi :S ne alakaymış canım hepimiz salçalı yemek yiyioruz o zaman çoğu zaman turuncu olmalı..

Kızlar asoşuma dua edin bugün ameliyatı iyi geçsin diye, kıyamam ben ona çok acı çekti 1 senedir, inşallah bugünden sonra düzelecek canım kardeşim...:16:
canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.:(Şuan ağrıdan ölmüş vaziyetteyim.Lavman beni mahfetti dehşet bir ağrı yaptı.Ağrı kesici yapıcaklar yaptırmadım emziremem diye.ameliyata kadar çekiem ağrıyı annelik böyle bir şey işte.:(12.30da kabusum bitsin artık bir de çıkınca ayılırken çok ağrım olcakmış ama hemen ağrı kesici yapcaklarmış

canım benimmmmm çok teşekkür ederim çok sağol bitanem.:(Şuan ağrıdan ölmüş vaziyetteyim.Lavman beni mahfetti dehşet bir ağrı yaptı.Ağrı kesici yapıcaklar yaptırmadım emziremem diye.ameliyata kadar çekiem ağrıyı annelik böyle bir şey işte.:(12.30da kabusum bitsin artık bir de çıkınca ayılırken çok ağrım olcakmış ama hemen ağrı kesici yapcaklarmış

co gecmis olsun asocum umarim ameliyat cok yi gecer kurtulkursun bu illetten :16:

Asocum gecmis olsun canım beni dusun moral bul hem sezoydum hemde ameliyatli ama dediğim gibi o agriyi cekmektense ameliyat sonrası Ağrı viz gelir.hem zaten ertesi güne ayaklanirsin çünkü sana muhtaç bı kuzu var:)) canım sadece sonrasında kanız olmamaya çok dikkat et sadece o zaman zorlaniosun bol bol sıcak sus tedavisi uygula.

Back
X