2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bu sab'ın ismini verenden Allah razı olsun Nalandı galiba valla nalan sabahtan beri sana dua ediyorum öbür şurup meğer bir işe yaramamış mahvetmiş yavrumu doktorada sordum kullan dedi ama kazık yedim sanki 27 liraya aldım gerçi hiç gözüm görmedi beni şu gaz illetinden kurtarsında

ben zinco kullanıyorum ama pek faydasını görmedim sab mı alsam?

bende almamaya calısıyorum yanına gidiyorum oynuyom falan en fazla 10 dk dikkatini dağıtabiliyorum sonra cıyaklıyor ve inadıyla beni yeniyor off ki ne off değişirmi ki bu saatten sonra onu böyle ben yaptım ama.. dr alışmaz sen her ağladığında al kucağına dedi pok alışmaz al işte yandık bunda sonra

3 aya kadar alışkanlıkları olmuyormuş ama ben yinede tedbirli davranıyorum
Bazen uyanıp yatakta sessizce yattığında da vicdan azabı duyuyorum, ağlayınca kızıyorum püff manyakmıyım neyim..:27:

yok nalancım göğüslerımde problem, migren atağıydı buyuk ıhtımalle geceki, sonra da başım agrımaya basladı ıste. allahım hıc uyuyamadım butun gun demır de uyumadı :S yıne bu saatlerden geceye kdr uyuyup gece ayaga dıkcek benı ama ben de uyucam o uyuyunca varsın bok goturdun evı toplamıcam hıcbıyerı yemegımı de yapıorum sımdı pısıo valla baska hıcbısı yapmıcam..

slm kızlar nasılsınız...dün gece sabaha kadar uyuyamadım artık dayanamadım gece annemi çağırdım artık:(((cidden bunalıma girdim miniğim durmadıkça... şu kabız ve hıçkırıktan nefret ediyorum herşeyi bitiyor tam uyuyacak birde hıçkırık tuttumu bitiyor bütün olay...annem gelene kadar mücadele ettim annem geldi melodi uyudu şaka gibi:((( sonrada benim uyku iptal...tekrar uyanır diye yatmadım bile sabah 7ye kadar nöbet tuttum meleğimde uyandı zaten gündüz hiç acıkmıyor sankim gecede doymuyor anlamadım yaaaaa:(((neyseki sabah 8de eşimide gönderdim haftalar sonra kahvaltı yaptırarak 8de yattım 2ye kadar aralıksız uyudum şimdide mışıl mışıl uykuda yaaaaaaa nasıl değiştireceğim ben gündüz gece olayını??

Hepinizi çok çok öpüyorum kızlar.Kendinize bebeklerinize çok iyi bakın allah onları bize bağışlasın.Ben de inşallah sağ salim kurtulurum bu ameliyattan.Hepinize kucak dolusu öpücükler....:14::37:

asocum çok geçmiş olsun inşaallah ağrısız sancısız atlatırsın canım...

kasım bebelerının fotoları dıye bı topık acsak da oraya yuklesek fotoları nasıl buyuduklarını goruruz

bencede aç bir topic propcum miniklerimizi gördükçe keyfimiz yerine gelsin...ama ısrarla topicte meleğimden sonra tek favorim demir (erkek çocuğa olan aşısı sempatimden galiba:17::17:

ilona fınfık maaşallah miniklerinize:nazar:

Son düzenleme:
gripin çok sinirli olmakta haklısın... valla...

dilema nasıl başedıyorsun ikisiyle.. bravo sana...
insan öyle bir başediyor ki..Dün tek başıma banyo bile yaptırdım
gripin insallah oyle olur..

finfik valla oyle bezmistim ki artik. her doktora gittigimde biri iyi bisey soylesin diye umutla gittim. dogurana kadar iki ay icinde bi suru doktorla konustuk hepsinin yanindan gozu yasli ayrildim. cocugunuz normal cocuklar bgibi olmayacak niye gebeligi durdurmuyorsunuz? baska laf duymadim. dogumda cigerleri yeterli olmayabilir cigerleri etkilenmis olabilir, emmeye gucu olmayabilir yasayamayabilir.. belki tekerli sandalyede olucak belki yatakta.. ne diyim hangisini anlatayim... allah ne doktorlari eksik etsin ne de onlarin eline dusursun diyorum artik..
ama sukurler olsun simdi daha iyiyim oglum da su an icin iyi gorunuyor. sadece stresten sutum gelmisti gitti bi damla sut yok mama ile beslenmek durumunda kaldi iste.. bezen kabizlik cekiyor ama tek derdi o olsun diyorum.
insallah yanilmalarini umit ediyoruz iste. allahin gucunun yetmedigi ne var ki...
Canım çok geçmiş olsun..Takip edemedim gelişmeleri ama herşeyin iyi olmasına çok sevindim
slm kızlar ..
bir yandan Rüzgarı emziriyorum:) humana rezene çayı aldık bugun henüz kullanmadık. kullanan var mı acaba? direkt biberonlamı verıyorsunuz , kaşıkla mı?
Biberonla veriyorum ben,30 cc

Son düzenleme:
melaike sağol herkesin yavrusu kendisine güzel benimde gözüm kızımdan başkasını görmüyor :)))

Yaseminnnn duru çığlık atıp ağlıyordu az önce gittim yanına derdini sordum :)) heç bişiyi yok şımarıklık yapıyor bende açtım radyoyu son ses Gülşen dinliyor şuan sustu kaldı öyle ay çook komik bu veletler:86:

her ağladığında almıorum ben kucağıma eğer karnı tok altı temiz ve gazının olmadığından eminsem atıyorum yatağına zaten henüz odasında değil salonda park yatağında benide görüyor sürekli gidiyorum ağladığında konuşuorum öpüorum falan

bende öle yapıyorum ama bazen basıyo yaygarayı hiç konuşma felan dinlemiyo maymunum...

yok nalancım göğüslerımde problem, migren atağıydı buyuk ıhtımalle geceki, sonra da başım agrımaya basladı ıste. allahım hıc uyuyamadım butun gun demır de uyumadı :S yıne bu saatlerden geceye kdr uyuyup gece ayaga dıkcek benı ama ben de uyucam o uyuyunca varsın bok goturdun evı toplamıcam hıcbıyerı yemegımı de yapıorum sımdı pısıo valla baska hıcbısı yapmıcam..

aman ii göğüslerde sorun olmasında migren halledilir nasılsa, ben majesic diye bi ilaç kullanıyordum migrenim için, kas gevşetici, hemen fayda edio, migren hapı vermişti dr. hiç bi poka yaramadı maalesef, deneme yanılma yöntemiyle buldum bu hapıda...

melaike saol.. cok begenıosan sana verebılıtım bugunluk :)) hala uyumadı oy oyyyyyyyyyyy.. bu cocuk nıye bole yarabbbbıııımmmm

Melâike bilmiyorum yaparmisin ama hıçkırık turunca 1 çay kasığı suya 1 damla limon damlat icir hemencecik geciyor.eğer o gün damlasını vermediysem damlasını veriyorum o zamanda geçiyor

merhabalar herkese,
benim bebeğim de 9 kasımda doğdu. uzun zamandır bu forumu takip ediyorum. oldukça ortak sıkıntılarımız var. demek ki bu dönemlerinde bütün bebekler aynı. kızım sürekli memede. beni emzik niyetine kullanıyor. belki günde 20 kez emmek istiyor. bunların 8-10 u gerçekten aç olduğu için diğerleri uyumak veya sakinleşmek için. düşünün evde birisi varken altını bile ben emzirirken değiştirebiliyoruz. çünkü ortalığı yıkıyor. eğer yalnızsam bir alt değiştime esnasında 2 kez emziriyorum ki sakinleşsin. görseniz bir de yaşlı yaşlı ağlıyor. içim parçalanıyor. ciddi bir gaz problemimiz var. gerçi rezeneyle baya bir yol aldık ama hala sıkıntı yapıyor. şimdi bir de pişik sorunumuz çıktı başımıza. ortalama 3-4 saat de bir bez değiştirmeme, altını temizlerken su pamuk kullanmama ve pişik kremini ihmal etmememe tağmen pişmiş kızımın poposu. görseniz, kıpkırmızı her yanı. içim parçalandı. bu kez de pişiğinin acısı nedeniyle sürekli beni istiyor. bu günler geçer mi bilmiyorum ama o kadar sıkıldım ki anlatamam. deliksiz 3-4 saatlik bir uyku ve azıcık hava değişimi. ne güzel olurdu değil mi?

aman ii göğüslerde sorun olmasında migren halledilir nasılsa, ben majesic diye bi ilaç kullanıyordum migrenim için, kas gevşetici, hemen fayda edio, migren hapı vermişti dr. hiç bi poka yaramadı maalesef, deneme yanılma yöntemiyle buldum bu hapıda...

cnm emzırırken kullanılmaz o agır bı hap. ben apranax fort kullanıorum cok ıyı gelıo ama o da olmaz emzırırken :(

Demincek benim maymunum ağlıyordu, baktım şımarıklık yapıyo, çünki altı temiz, karnı tok, gazını çıkarttık ve bugün 2 kere mıçtı, yani bi derdi yok şımarıklığından alıyo, koydum anakucağına açtım müzik setinin sesini bangır bangırmüziği duyup bi de üstüne aşk yaşadığı civcivini görünce hemen sustu..

Anam çok tatlı ya, civcive vuryo civciv arkaya gidip sonra ona doğru gelince sevinç çığlığı atıp bi gülüşü var ki ölürüm onun o gülüşüne ya...

Limonu arkadaşım da bebeğine verirdi..Ben hıçkırık için pek biley yapmıyorum,emziriyorum en fazla..Ama kayınvalidem su vermeye çalışırdı

merhaba kızlar, nasılsınız?
bizimde çok hıçkırık sorunumuz çok oluyor hele emzirdikten sonra hıçkırırsa emdiği sütlerise kusuyor bende 1 damla su + 1 damla limon damlatıroum inşallah midesine dokunmuyordur

melaike sağol herkesin yavrusu kendisine güzel benimde gözüm kızımdan başkasını görmüyor :)))

Yaseminnnn duru çığlık atıp ağlıyordu az önce gittim yanına derdini sordum :)) heç bişiyi yok şımarıklık yapıyor bende açtım radyoyu son ses Gülşen dinliyor şuan sustu kaldı öyle ay çook komik bu veletler:86:
Bende müzik işi tutmuyor bir yol bulmalıyım artık deneme yanılmayla bulacaz bişey

melaike saol.. cok begenıosan sana verebılıtım bugunluk :)) hala uyumadı oy oyyyyyyyyyyy.. bu cocuk nıye bole yarabbbbıııımmmm

olur valla seve seve... zaten bigün ikinci çocuğu yaparsam sadece erkek çocuk istediğim için yapacağım...

Back
X