Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.
selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.
ay çok afedersin ilona hatlar karıştı iyicedeha deha![]()
Bende müzik işi tutmuyor bir yol bulmalıyım artık deneme yanılmayla bulacaz bişeymelaike sağol herkesin yavrusu kendisine güzel benimde gözüm kızımdan başkasını görmüyor :)))
Yaseminnnn duru çığlık atıp ağlıyordu az önce gittim yanına derdini sordum :)) heç bişiyi yok şımarıklık yapıyor bende açtım radyoyu son ses Gülşen dinliyor şuan sustu kaldı öyle ay çook komik bu veletler:86:
Cok gecmiş olsun canım olduda bitti maşallahselam kızlar,
Bende müzik işi tutmuyor bir yol bulmalıyım artık deneme yanılmayla bulacaz bişey