2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fınfık Allah hepimizin miniklerini bizlere bağışlasın tabiiki gözümüz başkasını görmüyordu ..aahhhh şu erkek çocuk hasreti:))))

ya birde meleğim sabahtan beri çişini bilem yapmadı normalmi sizce:)))

selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.

Asoşla konuştum temincek, ağrısı varmış ama önceden çektiğim ağrıdan fazla değil dedi, baya ileri düzeydeymiş hemoroidi, oy kıyamam ben ona, ilk bilgiler bunlar kızlar, yarın taburcu olacakmış, haber verim dedim...

selam kızlar,
geçmiş olsun dileklerini iletenlere çooook teşekkür ediyorum.ameliyat oldum hastanedeyim.Doktorun ameliyattan sonra söylediği ilk şey "bağırsaklarına kadar ilerlemiş nasıl çektin bunca acıyı" oldu.ızdırabm çoktu zaten biliyodum ilerlemiş olcağını.Aman kızlar ihmal etmeyin.ben çok çektim allah kimseye böyle acı vermesin.Ağrım var ama çektiğim ağrı şiddetinde.üst üste ağrı kesici serumlar takıyolar.

çook geçmiş olsun asocum...en kısa zamanda sağlığına kavuşman dileğiyle...

selam kızlar,

canım çok geçmiş olsun inan bende bilirim o ağrıyı şimdilik merhem ve zeytinyağıyla acımı hafifletmeye çalışıyorum bana ve oğluma bakacak birini bulduğum an bende ameliyat olacam en iyisini yaptın bak geç bile kalmışsın Allah beterinden saklasın biran önce toparlanırsın inş.

teşekkür ederm kızlar dilekleriniz için.
miracle aman ha ihmal etme benimki çok fena olmuş.doktor nasıl dayandın diye hayret etti bana.aman valla hemen ol.

melaike sağol herkesin yavrusu kendisine güzel benimde gözüm kızımdan başkasını görmüyor :)))

Yaseminnnn duru çığlık atıp ağlıyordu az önce gittim yanına derdini sordum :)) heç bişiyi yok şımarıklık yapıyor bende açtım radyoyu son ses Gülşen dinliyor şuan sustu kaldı öyle ay çook komik bu veletler:86:
Bende müzik işi tutmuyor bir yol bulmalıyım artık deneme yanılmayla bulacaz bişey

selam kızlar,
Cok gecmiş olsun canım olduda bitti maşallah

Bende müzik işi tutmuyor bir yol bulmalıyım artık deneme yanılmayla bulacaz bişey

benim kızda imkanı yok uyanıkken etrafına bakınmaz kendi halinde oyalanmaz ya beni koşturur ya babasının üzerinde yatar ben inat ediyorum almıyorum kucağıma alışır diye ama yok illa aldıracak hanımefendi beşiğine bırakıyorum sanki iğne var orda basıyor çığlığı :( bu gün ana kucağını denedim 10 dakika durmadı ne yaparız kucağa alışırsa üffff

Aso geçmiş olsun...

bugün çok uykucuyuz çok az uyanık kaldı onda da yedi kustu
aslında ne güzel gece uykumuz düzene girmişti gece 1 gibi uyuyup sabah 7-8 gibi uyanıyordu arada da 1 kere uyanıp emiyordu. bu akşam uyumazartık. ilk kez bu kadar kustu mideini mi üşüüttü acaba mamanın sonuna doğru iyice soğuyor ya.

bizimki de kucakta uyumaya bayılıyor yatağında yatsa ne güzel olur ama mümkün değil katılıncaya kadar ağlıyo mecburen alıyoruz...

Back
X