Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nalan bizim çocuk dr u haşlanıp suyu döküldükten sonra pişen hiç bir bakliyat gaz yapmaz dedi bende o cesaretle yiecem bakalım
Ben hep öle haşlıyorum zati, bazıları barbunyayı ve yeşil mercimeği haşlamadan pişirir ya acayip gıcık olurum simsiyah olur o yemekler, hiç dokunmam o yemeklere..bööööggghhhh...
Kayınvaldem de öle haşlamadan yapar, onun evinde bi şi yediğimiz zaman 2 gün gazdan ölüyoz zaten...
Ay bu arada geri dönmüş konyadan donup kalmamış orda maalesef, oğlunu aradı dün gece ben dönüyorum yoldayım diye..
slm kızlar ben 36 haftalık hamiş iken karnımda öldü bebeğim
suni sancı verilerek normal doğum yaptım
acısını anlatmama gerek yok diye düşünüyorum az çok bilirsiniz
morale ihtiyacım var
bizim durumuzuda olup da tekrar hamiş kalnaları görünce çok seviniyorum bir sorum var ayrıca normal doğum yaptıktan ne kadar süre sonra hamiş kaldı tekrar hamile kalan arkadaşlar (teolog un başka bir topikte yazdıkları)
sağol canım evdeyim çok şükür.
aaa aşure günü mü ne güzel afiyet olsun hepinize.burda kimse getirmez burdakiler pek cins benim yerime de yiyin:)
ben varım:)
(
Ben hep öle haşlıyorum zati, bazıları barbunyayı ve yeşil mercimeği haşlamadan pişirir ya acayip gıcık olurum simsiyah olur o yemekler, hiç dokunmam o yemeklere..bööööggghhhh...
Kayınvaldem de öle haşlamadan yapar, onun evinde bi şi yediğimiz zaman 2 gün gazdan ölüyoz zaten...
Ay bu arada geri dönmüş konyadan donup kalmamış orda maalesef, oğlunu aradı dün gece ben dönüyorum yoldayım diye..
Teşekkür ederim. sizler gibi kasım annesiyim bende 10 kasımda doğum yaptım. Ege oğlum un adı birde 4,5 yaşında kızım var Ece. 32 yaşındayım ve Antalya da ikamet etmekteyim. kızım dan sonra çalışmayı bıraktım. böyle işte burda olmaktan mutluyum. çoook uzun zamandır takip ediyorum ama yeni üye oldum. :)
prop len benide ekle bende üye oldum heeeehehe kamberim ben
adım ss15 sevgiler![]()