2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın kızlar
egede sabah huysuzdu. hava güzeldi çıktım hep uyudu arabada... eve geldim uyandı bir sürü işim var ve kaynanacığım gelecekmiş 1 saate. :43::43::43:

bu arada carrefour da prima 3 numara 100 lü paket 21,90 a düşmüş :52::52:

dun 2 numara bezimiz bitmisti bende evde stokladigim 3 numara bezi denedim oldu artik 3 numara kullancaz

hoşgeldin asoo,
siz geldiniz diye güneş açtı pasparlak bir hava var ankarada. :8:
ben aşure istiyorum.. gezmelere gitmek istiyorum ama nerdee.. çabucak bahar gelsin de gezelim oğlumla.

aso ucakta alt degıstırebılecegın bı yer var mı kaka yaptı mı asya ? annem ankaraya gel bıkac gun dıyo da demır ucagı bırbırıne katar dıye korkuyorum :) kuaforde mı buluşsak senle napsak :))

püfff ilk defa kızı yıkadım tek başıma bir daha hayatta böyle bir işe kalkışmam :S
bizim banyomuz hiç bir zaman bebek yıkayacak kadar ısınmadığı için salonda yıkadım küvete doldurdum suyu köpürtüp yıkadım ama durulama suyununun derecesini ayarlayamadığım için tekrar çocuğu köpüklü köpüklü aldım havluya sardım üşümesin diye suyunu soğuttum biraz tekrar aldım duruladım pöfff kan ter içinde kaldım resmen..
birde bizim cildimiz hassas olduğundan özel durulama yağlarımız var onu bile yapamadım :S

ya simdide kucagimizda sipalar ALLAH hayirli uzun omur versim hepsine
evet bana gore hem cabuk gecio zaman hemde hc gecmio nasil is anlamadim

gerçekten zaman çabuk geçiyor. hiç doğuramıcam hep hamile kalcam sanmıştım ben :1:
aminnnn hepimizin yavrusuna sağlıklı ömür versin hayırlı evlat olsunlar inş..

selam kızlar

uykusuzum yine pis gaz uyutmadı kızımı aşureyide yemedim hala duruyo korkuyorum valla ama yemiycem yemeden kızım böyle olduysa yesem nolurdu

sabahtan beri tilki gibi uyuyordu bi ağladı bi sustu sonra pırrrt yaptı daldı bakalım kaç dakka

bu arada prima yeni bebek 2 numara kullanan varsa şokta 18,50 piyasada 21,90 kalan 3,40 liraylada kendinize şeker sakız neyim alırsınız he bende demesi :76:

selam kızlar

uykusuzum yine pis gaz uyutmadı kızımı aşureyide yemedim hala duruyo korkuyorum valla ama yemiycem yemeden kızım böyle olduysa yesem nolurdu

sabahtan beri tilki gibi uyuyordu bi ağladı bi sustu sonra pırrrt yaptı daldı bakalım kaç dakka

bu arada prima yeni bebek 2 numara kullanan varsa şokta 18,50 piyasada 21,90 kalan 3,40 liraylada kendinize şeker sakız neyim alırsınız he bende demesi :76:

prima kullanmıyok biz bizim kızın götü primayı sevmedi gerçi hoş huggies kullanıyorum onuda sevmedi alacam 5 metre amerikan bezi bi de poşet bağlayacam artık götünü:27:

bizimki haykırıp duruyo :)) bi de hızlı hızlı nefes alıyo :D
bu kadar kol bacak hareketi yapsam heralde akşama sağ çıkmazdım ne garip yaa..

ay fınfık babannem alışmadık dötte don durmaz derdi, beceriksiz seni :) iki sefer daha yıkasan alışırsın cnm bu sefer ilk oldugundan oyle olmuş

demir de saatlerdir uyuyor uyanıyor çığlık atıyor gaz çıkarrtıyor tekrar uyutuyorum yıne uyanıyor yıne ağlıyor :) babası da oğlum nıye aglıosun annenı uzme bakayım dedı gitti, şaka gibi :))

tunaydın kızlar....

bugun hava çok guzel zaten gunlerdır sıkılmıştım evde kızım sabah8 de yenıden uyandı... altını temızledım, emzırdım, gıydırdım ve dişarı çıktık cafe ye gittik .. sabah kahvaltımızı orada yaptık.. kızım sorun çıkarmadı uslu uslu uyudu... ama baktım kalabalıklaşmaya başladı mecbur çıkmak zorunda kaldık.... 1.5 saat keyif yapmak iyi geldi... denız kenarında mıs gıbıydı yaa.... :56::56::52::65:

bu arada cafe ye gelenler den bazıları bebegı sevıp öpmek istedı izin vermedım.. kadının biri hiç çocuk görmemiş gibisin dedi:)))) salak ya... illa bebegi öpmek zorundamısın.... sen sıgara kokuyordu zaten üstü...::47::47::47:

bende aşure istiyorum... ya... ama malesef getıren komşuda yok.. bakalım kayınvalıde yaparsa gönderır artık.. onu beklıyorum...

benım kızıma da prima yaramadı molfıx kullanıyorum.. ama hala yenıdogan... bır buyugu hep dışına taşırdı bol geldı.. galıba bız bu ay hep yenıdogan kullanacagız.. kızımın karnı hıç yok gıbı.. bol gelıyor 2 numara,

fınfınk banyoya elektırlı soba yaksan ısınmaz mı????

burcu heç güleceğim yoktu valla :60: demek babası öyle dedi he Demir de peki babacım dedimi:9:

Bu arada evet o laf tam benlik oldu ama gerçekten kuvetin içindeki su sıcakmış durulama suyunu da bayağı soğutmuşum ılık olmuş çocuk sıcak sudan çıkıp ılık suya girince şoka girdi ay kolları morardı üşüdü bebem :((
zaten bizim ev kuzey cephe ve yüksek ve en üst kat olduğundan heç ısıtamıyoruz kombi fulde bide ufo yanıor inşallah hasta etmem:S

Back
X