2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulan guya balık yapıorum oglen yemegıne yanına bı salata yapamadıktan snr ne ıse yaradı balık :S ne yıcem bunun yanında ben. peehhhh
vur bir soğanın üstüne yarılsın ye :))) süt yapar hem :D

Bu kaynanalar hep aynı mı acep.Benimki de aynı,kat kat giydirirdi ona bıraksam,battaniyeyle sarıyodu hemen,ben açıyordum...Arda gazlı bir bebek mesela,kızım karnını ört,sar diye diye başımın etini yedi...Normalde sessiz durururm ama bebeklerim konusunda karıştırmadım,ohhh tek kaldık böyle rahatım valla,karışan eden yok:8:
kız sana saygım sonsuz iki bebekle tek başına:65: :nazar: ama heralde ben de iki miki tek kalmak isterdim..

biz de bıcıbıcı yaptık şimdi karnımızı doyuruyoruz ımmm. bana çok büyümüş geliyor oğlum bu günlerde.. artık anlamaya da başladı yerim onu yerim. banyodan sonra şapka takıyoruz çok komik oluyor çok. yıkanmayı seviyor bu bebekler.
fınfık merak etme bişeycik olmaz bir kere daha yıka alışırsın ben 3 haftalık olduğundan beri kendim yıkıyorum. babasıyla bir defa yıkadık. tek başıma daha kolay geliyor yıkamak zaten kısacık sürüyor yıkamak.inasn bir şey olacak diye ödü kopuyor önce ama alışıyorsun. yıkanırken hiç ağlamadı ağlasaydı panik olurdum ama.

prop bende geçen gün senin gibi bALIK YANINA SALATA YAPTIM AFİYETLE YEDİMM GECESİNİ SÖYLEMİORUM BİLEEE DURDURAMADIK KAĞANI'INMII

ay kıyamam yavruma yazık degıl mı nıye yıyosun ınadına :( bılıon ıste gaz yapacak oyyy... ben yanına maden suyu actım sımdı bos balık yanına madne suyu dunyanın en lezzetsız menusu oldu heralde ama sırf yararlı dıye yıyorum yanı

lan bıjo etme eyleme sogan gazın aglasnı yapıo çiğ soğan hemi de abooo cekmeyen bılemez tabı sen cekmıosun gaz ılletınden masallah..

bırısı benımkı oyle bır dana oldu kı bı memeden dıgerıne cevıremıorum bıle :) cok cok cok sısko oldu.. bgn face e resım ekledım herkes şişko dedı ogluma :) napcaz bılmıorum yıne de maşallah dıyorum:nazar::nazar: kılosuna degıl de baska bı taraflarına nazar degmesın dıye:52:

ay kıyamam yavruma yazık degıl mı nıye yıyosun ınadına :( bılıon ıste gaz yapacak oyyy... Ben yanına maden suyu actım sımdı bos balık yanına madne suyu dunyanın en lezzetsız menusu oldu heralde ama sırf yararlı dıye yıyorum yanı

o zaman bilmiodum ki bilsem o kadar huysuzlaştırırmöıydım kuzumu ama şimdi daha dikkatliyimm.ben yalnızken hiç bişi yiyemiorum yaaa sen bak kendin için balık yapmışsınn ben zeytin peynir bileee yemek gelmioo hamileyken ne güzeldii her dk bişiler yiyodukk

yasemin bizimki de öyle malesef. en çok işe yarayan şey butun gun yorulmus olması, ama hıc uyumamaıs olmıcak o zmn cok cok huysuz oluyo, gece sıcak bı banyo, banyoyu kesınlıkle ac ya da tok karnına yaptırmıcaksın, sonra uzerıne rezene çayı 30 cc kdr, uzerıne de guzel bı beslenme gaz cıkartma seansı. yanı kesın cozum degıl hep ıse yaramıo ama en cok ısımıze yarayan dıye paylaşayım dedım. dun ben aksam 5.30dan gece 11.30 a kdr pıspısladım masaj yaptım gaz cıkartmaya calsıtı cıkartamadı agladı emdı yıne gaz oldu fln cıldırdım dun. bız de aynen o vazıyetteyız cunku :(

ah burcucum cok zor yaa... benim kızıma nazar değdi kimseyede söylemedim ama ben değdirdim sanırım.. Şimdi tam tersi oldu çocuk dün gece bütün apartmanı uyutmamıştır herhalde.. susturamayınca da insanın siniri bozuluyor demir düzeldi mi bari yanlış hatırlamıyorsan onunda derin uykuya geciş problemi vardı... umarım geçici bir durumdur yoksa can dayanmaz buna... biberonlarını bile yıkayamadım saat kaş oldu....:25:

lan bıjo etme eyleme sogan gazın aglasnı yapıo çiğ soğan hemi de abooo cekmeyen bılemez tabı sen cekmıosun gaz ılletınden masallah..

bırısı benımkı oyle bır dana oldu kı bı memeden dıgerıne cevıremıorum bıle :) cok cok cok sısko oldu.. bgn face e resım ekledım herkes şişko dedı ogluma :) napcaz bılmıorum yıne de maşallah dıyorum:nazar::nazar: kılosuna degıl de baska bı taraflarına nazar degmesın dıye:52:
aaa hane süt yapıyodu nan soğan. gaz da mı yapıyomuş alla alla. ben yemiyom pek belki bize de yapar bilmiyorum ki :S yeşil soğan peki?

hem demir şişko değil kemikleri iri :19:

Bu kaynanalar hep aynı mı acep.Benimki de aynı,kat kat giydirirdi ona bıraksam,battaniyeyle sarıyodu hemen,ben açıyordum...Arda gazlı bir bebek mesela,kızım karnını ört,sar diye diye başımın etini yedi...Normalde sessiz durururm ama bebeklerim konusunda karıştırmadım,ohhh tek kaldık böyle rahatım valla,karışan eden yok:8:

Aynı hepsi aynı... geçen karışmasan biraz dedim.. sende kaynana olacan görürsün o zaman dedi... :27::27:

Bırısı benımkı oyle bır dana oldu kı bı memeden dıgerıne cevıremıorum bıle :) cok cok cok sısko oldu.. Bgn face e resım ekledım herkes şişko dedı ogluma :) napcaz bılmıorum yıne de maşallah dıyorum:nazar::nazar: Kılosuna degıl de baska bı taraflarına nazar degmesın dıye:52:

dötünü kaşı demirinn:69::69:

zeynepcim bugün senin ki gibi yıkayayım bakalım ne olucak. gerçi böyle huysuz takılmaya devam ederse tek yıkamaya cesaret edemem böyleylem mıcıyor ağzıma düşün artık

vur bir soğanın üstüne yarılsın ye :))) süt yapar hem :D

kız sana saygım sonsuz iki bebekle tek başına:65: :nazar: ama heralde ben de iki miki tek kalmak isterdim..
Öyle valla gerçekten kafan rahat oluyor ve gerçekten aile olduğunu anlıyorsun.Eşimle bakıyoruz birlikte,daha güzel ne olabilir:nazar:
Aynı hepsi aynı... geçen karışmasan biraz dedim.. sende kaynana olacan görürsün o zaman dedi... :27::27:
hadi yaa:9:Benimki de sen bilirsin kızım derdi,böyle yapma etme diyince;sonra kendi bildiğini yapmaya yeltenirdii

o zaman bilmiodum ki bilsem o kadar huysuzlaştırırmöıydım kuzumu ama şimdi daha dikkatliyimm.ben yalnızken hiç bişi yiyemiorum yaaa sen bak kendin için balık yapmışsınn ben zeytin peynir bileee yemek gelmioo hamileyken ne güzeldii her dk bişiler yiyodukk
ya her öğünümü yemeye çalışıyorum kilo vermem için öğün atlamamam lazım ama saatler şaşıyo tabi kilo fln da verdıgım yok kocam cok abur cubur getırıo eve yemeklerımı duzgun yıyorum ama abur cubur da yıyorum . dun saolsun donut almış gelmıs bı kutu :S pofff
ah burcucum cok zor yaa... benim kızıma nazar değdi kimseyede söylemedim ama ben değdirdim sanırım.. Şimdi tam tersi oldu çocuk dün gece bütün apartmanı uyutmamıştır herhalde.. susturamayınca da insanın siniri bozuluyor demir düzeldi mi bari yanlış hatırlamıyorsan onunda derin uykuya geciş problemi vardı... umarım geçici bir durumdur yoksa can dayanmaz buna... biberonlarını bile yıkayamadım saat kaş oldu....:25:
cnm hayır duzelmedı. bı gunumuz dıgerını tutmuyo. bı gun uyurs ıkı gun uyumuyo, bı gun gunduz uyuyo bı gun gece uyuyo fln. annem dedı kı annenın babanın nazarı da deger. dıkkat et yanı. yavrularımızda gozu olanın gozu cıksın işallah yarabbbimmmm
aaa hane süt yapıyodu nan soğan. gaz da mı yapıyomuş alla alla. ben yemiyom pek belki bize de yapar bilmiyorum ki :S yeşil soğan peki?

hem demir şişko değil kemikleri iri :19:

pişmiş yiyince yapmıodur. ya ınsandan ınsana degısıo bamya bende inanılmaz gaz yapar mesela 3 gun kıvranırım, ama kımsedne oyle bısı duymadım sımdıye kdr.

hıhı kemıklerı bayag ırı yavrumun :)):nazar:

Bu arada aşure yiyecekler toplamda yediğim 2 kase aşure mahvetti bizi iki gün dün gece anladım bunu evet süt yapıor ama bebelerinde karnını gurul gurul yapıyor :S Toplam 25 kase aşure yaptım 2 kase yiyebildim sadece hepsini dağıttım
Dikkatli iyin sizde

kızlar birşey sorucam siz günde toplamda kaç saat uyuyorsunuz nasıl alışacam ben yaaa eskiden uykusuzluğa cok dayanıklıydım ne oldu bana yaşlandım sanırım değil mi burcu

zeynepcim bugün senin ki gibi yıkayayım bakalım ne olucak. gerçi böyle huysuz takılmaya devam ederse tek yıkamaya cesaret edemem böyleylem mıcıyor ağzıma düşün artık
inşallah işe yarar canım..
sevmiyo mu suyu? allah allah nie huysuz bu kız böle yaa. inanır mısın bilmem ama bilen bi tanıdıgına okutsan ?

Back
X