inşallah işe yarar canım..
sevmiyo mu suyu? allah allah nie huysuz bu kız böle yaa. inanır mısın bilmem ama bilen bi tanıdıgına okutsan ?
[/QUOTE
zeynepcim hic bilmiyorum neden böyle oldu 23 doktora gidicez aşılarımız için bu gecede düzelmezse hemen götürücem valla hastalık belirtisi yok ama belki benim anlamadığım birşey vardır.. kızlar bir soru daha bebekleriniz en fazla kac saat kaka yapmadı bizim birazdan 48 saat olacak doktor 3 güne kadar normal demişti sizinkiler ne diyor her doktor ayrı telden caldığı için kafam cok karısık
kaç saatmi?? bizimkisi tam 4 gün yapmadı,5.gün yaptırdık lavmanla,doktor böyle olmaması gerek yenidoğan en fazla 2-3 gün yapmaz ama sonra yapmak zorunda dedi.İlaç verdi onu kullanıyoruz düzenli şimdi maşallah günde 6-7 kere yapıyo
simdi yüzüstü yatırdım baya uyudu valla ama yanından kalkamıyorum henüz cok kücük sizler yüzüstü yatırıyormusunuz bugün ilk defa yaptım hoşuna gitti lokumumun ama benim işime pek yaramıyor ne uyuyabiliyorum ne de iş yapabiliyorum
yüzüstü uyumayı çok seviyo bıdıklar,bende 2 saat falan yatırıyorum öyle gık çıkarmadan uyuyor,tabi sürekli kontrol ediyorum