Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saol tatlım senin kızına da maşallahbenikinin bacakları kalın popo kısmı bol duruyo ama bacakları hemen sıkıyo:So yüzden bende 3 e geçtim
bu ay atması gerektıgını soyluo kynaklar, allah allah.. yanı sıznkı de atmıo bu durumda burdan bunu anlayabılırız :)
hala dusunuyorum thy cok pahalı atlas jet e fln bakıcam bı de ama ıkı gun kala butun fırmalar pahalı olur tabı
pegasus hesaplı oluyor genellikle.. onur air de...
onur aır sadece sabıha gokcenden kalkıo zannedıorum ataturk lazım bıze
Hayatta 3 şeyden nefret ederim.( yahşi cazibeyi seviyorum.)
1. Kaynanam içerde ayaklarını uzatmış tv seyrederken yemek yapmaktan
2. koştur koştur salata yaparken marulun böcekli çıkmasından
3. bu kadar yorulmanın karşılığında sadece bir eline sağlık denilmesinden
![]()
atatğrkten bi tek thy mi var ya:say bu salıya cok pahalı bıletler ya :S 2 gun kala bılet almak salaklık oluo tabı gercı thy ların baktım sadece ama 190 tl cok para![]()
oh maşallah hepinizin bebekler tosuncuk:) bizimki perşembe günü 4300dü:))))biz de 6 kiloyuz, 3 numara kullanıyoruz 2 haftadır, dıgerlerının belı olsa da bacakları fecı sıkıyo
Hayatta 3 şeyden nefret ederim.( yahşi cazibeyi seviyorum.)
1. Kaynanam içerde ayaklarını uzatmış tv seyrederken yemek yapmaktan
2. koştur koştur salata yaparken marulun böcekli çıkmasından
3. bu kadar yorulmanın karşılığında sadece bir eline sağlık denilmesinden
![]()
ne çabuk ya.ben de daha yok zaten olsa da kan gelmez kesin.sezaryende 20 gün kanamam oldu.bir de 2 gün önceki ameliyattan sonra sürekli kanama var. kan kaybede kaybede bi hal oldumkızlar adet olan varmı?ben oldumda çokmu erken acaba?:44:
kızlar adet olan varmı?ben oldumda çokmu erken acaba?:44:
oyhh ben geldim
ne gundu be bayılazam yaw
koştur koştur daha yeni işim bitti uzanim dedim bura geldim
misafirlerim gelicik onları bekliyom
oğlum bugun çok yaramaz ya inadına uyumuyoooo![]()
kızlar sizin veletler kahkaha atıyo mu ? bizimki hiç kahkaha atmadı daha merak ettim![]()