2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
desene bugün gününüzdesiniz:s benim oğlum da dün şeker gibiydi uslu uyumlu ve düzenliydi,bugün normale döndü:s

dün aşı oldu çok uyudu korkmuştum
atesine bakıyodum sürekli bişi olmadı :nazar:
ama sabah 6 da başladı seslenmeye :))
1 saat boyunca agu bugu yorulmadan :9:

Benimki daha duruyor.Gayet de belirgin şekilde çizgim.Doktor birkaç ayda geçer demişti.Daha en az 2 ay durur gibi geliyor:)

yaza kadar yolu var desene pöff:( korse bakıyorum ben de dogumdan sonra bı kac gun kullandım ama sonra bırakmıstım .tekrar takayım diorum :)

benimde doğuma kadar yok gibiydi sonradan daha belirginleşti sanki...daha geçmedi,
bide ilk 20 gün kanamam oldu sonra sarı gibi, turuncu gibi oldu rengi ara ara öyle birkaç damla geliyor..
sizlerde durum nasıl?

zeyn saolcnm..
napıo senın yakısıklı yerım ben onu cok tatlı bı bebek maşallah
sagol teyzesi napsin bu saatler gaz sancisi tutuyor aglayip duruyor allahtan gece sakinlesiyor:34:
umut 5.600 kg olmuşş:63:
masallah canim bebegine:69:
Göbeğinizdeki koyu renkli çizgi kayboldu mu kızlar? Göbeğiniz eski haline döndü mü?

canim benim cizgimde aynisi gibi duruyor gidicek gibide görünmüyor:53:göbegim ayva göbek oldu:31:

ceren kaç gecedir mahvetti bizi bu gece annemle babam bende kalıyor biraz dinlenmiş olurum yarında öğlene kadar uyurum anneme diyorum senin şansına bu gece uyurmuş gıcık olurum o zaman kaç gecedir çekiyorum :1::1: yine üstümdeydi bütün gün yarım saat önce zorla uyuttum artık çok az uyuyor büyüdükçe böyle olacak galiba

isimler çocukları etkiler mi acaba bana doktorum dahil ismini bir kez daha düşün cerenler yaramaz olur derlerli :) ) inat ettim ceren diye ay cidden doğruymuş galiba

selam herkese;
ben yeni kullanıcı ve yeni anneyim:)
11 kasım günü oğlum ata dünyaya geldi. siteylede mama kullanımıyla bilgi ararken karşılaştım. herkes çok samimi ve çok paylaşımcı. ne hoş bir site olmuş. beni de aranıza alırsanız sevinirim:)))

selam herkese;
ben yeni kullanıcı ve yeni anneyim:)
11 kasım günü oğlum ata dünyaya geldi. siteylede mama kullanımıyla bilgi ararken karşılaştım. herkes çok samimi ve çok paylaşımcı. ne hoş bir site olmuş. beni de aranıza alırsanız sevinirim:)))

Hoşgeldin.. Allah bağışlasın... Bende eski değilim ama dediğin gibi çok sıcaklar...

Back
X