Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi akşamlar....
dün yine kendimi tutamayıp kuru fasulye yedimbebişim bu saate kadar mızırdadı anca uyuyabildi yinede her an uyanabilir
akılsız başın cezasını çekicez artık ne yapalım, ama mercimek çorbası yediğimde daha kötü olmuştu test edildi onaylandı yani, aşureyide test etmek istiyorum ama yapan yok malesef
(
uuff ben sıkıldım bile bu kıştan,biranönce bitsin ve bahar gelsin,hava ılıcık olsun,kuşlar cıvıldaşsın etrafta,bizde bebeklerimizi alıp mis gibi havada yürüyüşler yapalım:97:
ben de hasret kaldım kitap okumaya.ama bebek ve hamilelikle ilgili kitaplara değil:)artık içmediğim sigara, zamansızlıktan okuyamadığım kitap ve bunlar olmayınca bir tadı olmayan kahve sizi çooooooook özledim
selam kızlar
gece mahfolduk gaz yüzünden ne kızım uyudu ne beni uyuttu
sabah aptal gibi kalktım kapı çaldı komşu koca bi tabak aşure göndermiş elim kaşığa gitti geldi yemedim öncekinide yememiştim hepsini ablama yolladım ama arkası kesilmez daha birsürü komşu yollar aşure![]()
gece oturup ağladım sinirimde çok doldum kafam kazan gibi sabahta ablamlar yakında bir köye kaynak suyu almaya gidiyorlardı hadi dediler sende gel aldım duruyu gittim hava almış oldum ama suyu kesmişler su alamadık duru hanımında pek hoşuna gitti ama eve girer girmez yırttı ortalığı yine bu saate kadarda uyumadı bende mama verdim yarısını yedi sızdı yaktım sobayı üstüne kestane koydum pişince onu yiycem umarımm oda gaz yapmıyordur :26:
teşekkür ederim..
diş doktoruna gittim.. çocuk doktoru ile görüş sonra gel dedi.. dişime kanal tedavisi yapılcak.. bunun içinde 3-4 kez gitmem gerekecek gibi..
evet buzlukta süt var bır kaç gun idare edebiliriz o sekilde.. yarın netleşecek...bebegi doktora götürecgiz. kontrolu var..
aynen bende öyleBende hoşlanmıyorum ama napim evide pok götürüyo mecbur katlanıyorum...
bizimkide gazı çıksada çıkmasada hıçkırıyor hıçkırırkende kusuyor aynı zamanda malesefbennurcum bence gazı çıktıktan sonra hıçkırık tutuyor bebeği bildiğim kadarıyla çünkü ne zaman gazını çıkartsam hıçkırmaya başlıyor ama gazını çıkartamadığım zaman hıçkırık felan yok bizde...yada gece gündüz olayı gibi meleğimde bir terslik var:)))
sende dayanamayıp yaptın sonunda:)) afiyet olsun canımgunaydın kızlar
ben de aşure yapıorum şimdi ama benımkı aşure sayılmaz pek sadece yarmayla fasulye koyuyom ıcıne ben olye sade sevıyorum :) gece ıkı kere haşlayıp suyunu doktum, sabhaa kdr bı suda beklettım onu da doktum, sımdı tekrar haşlıyorum :) valla besın degerı fln sıfırlandı ama gaz maz kalmamıstır artık..
ay ne güzel keşke bizde gidebilsekKızım karnını doyuruyo, bende size bi bakim dedim, bugün avm ne gitcez kıızıma kıyafet almam lazım, malum boyu uzadı kıyafetler küçüldü diğerleride büyük gelio tam arada kaldı çocuğum...
ben geçende çok canım istedi içtim ama o gün mercimek çorbası da içtiğim için etkisini anlayamadım canımYa birşey soracam ... Kola soda falan içeniniz var mı... yararlı değil ama çok canım istiyor seviyorum asitli içecekleri zararlı ya ondan .. yemekler kuru kuru gitmiyor artık. iyice ota bota battım.
tekrar geçmiş olsun, bence demir ilaçlarını ihmal etme canım, sütünün kaliteside düşebilir...uyku uyku tek istediğim buydu......bugün tüm enerjimi tüketmiş gibi hissediyorum.kan yapıcı şeyler tüketmem lazım kanım kalmadı artık uf
geçmiş olsun canım, millet öptürmüyorum diye darılıyor bana ama ne yapayımkızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...
oh ne ala, tadını çıkar valla, ben demir ilaçlarımı kullanmaya çalışıyorum arada unuttuğumda oluyor...günaydın herkese,
uyuyo kızım bende mayışıyom evde,annem sağolsun hala iş miş yaptırmıyo bana,tek yaptığım bebekle ilgilenmek ve yatmaktabi bu gidişle kilo vermek bir rüya oldu benim için,hastaneden çıktıktan beri 1 kilo bile veremedim hala
Kızlar doktor size doğum sonrası için kan şurubu veya kan hapı falan verdimi? Bana kansızlık için kan şurubu verdi(demir şurubumudur nedir işte) 3 ay kullanıcan dedi ama ben hiç kullanmadım.Siz kullanıyomusunuz?
geçmiş olsun canım...benım dişim çok agrıyor.. doktor çocuk doktoruna sor sutunu etkılemezse işlem yapalım dedi.. apranax içince geçer agrı ama onuda içemiyorm.. yarın bakalım ne diyecek doktor...
bende yedikten sonra öyle diyorum ama yerken çok güzel gidiyor:)) sütüm değil memem çekiyor artık:))hay yemez olaydım aşure.....bide kasenin tamamını bitirsem nolucaktı bilmem....bu saat oldu hala uyuyamadı yavrum...şu an da uykusunda kıvranıyor...denememeni öneririm....ya da sütün çekmesin bir kaşık al sadece...
geçmiş olsun canım, inşallah bu gece güzel uyur, bende dün kestane yedim ama fasulyeden sonra yediğim için etkisini tam olarak anlayamadım malesef...selam kızlar
gece mahfolduk gaz yüzünden ne kızım uyudu ne beni uyuttu
sabah aptal gibi kalktım kapı çaldı komşu koca bi tabak aşure göndermiş elim kaşığa gitti geldi yemedim öncekinide yememiştim hepsini ablama yolladım ama arkası kesilmez daha birsürü komşu yollar aşure![]()
gece oturup ağladım sinirimde çok doldum kafam kazan gibi sabahta ablamlar yakında bir köye kaynak suyu almaya gidiyorlardı hadi dediler sende gel aldım duruyu gittim hava almış oldum ama suyu kesmişler su alamadık duru hanımında pek hoşuna gitti ama eve girer girmez yırttı ortalığı yine bu saate kadarda uyumadı bende mama verdim yarısını yedi sızdı yaktım sobayı üstüne kestane koydum pişince onu yiycem umarımm oda gaz yapmıyordur :26:
minik kuş tabi sever şarkusını :))
ben maden suyu ıcıyorum, bı zararını gormedım..
nalan zannetmıyorum kı ıglo satan her yerde satılıyodur. benımkı de bırgun bırgun bır cocuk eve de gelmiş kımse yoku cok sevıyo :))
kızlar sinirlerim cok bozuk dün dayanamadın akşam masalı doktora götürdüm normal dışı davranısları var dedim idrar tahlili falan verdik kuzumun kulağının içi kızarmıs bide boğazları sanırım babasından gecmiş salgın var diyor dr. antibiyotik tedavisine başladık of ki ne of yarın kendi dr unada götürecem... nazar değil miş yani yawrumun sancısı gelip gidiyormuş dr zonklar şekilde gelir bu ağrılar dayanamadığı noktada da ağlar dedi...allahtan ateşlenmedi beslenebildiği için ateşlenmemiş. sözün kısası kızlar yavrularınıza cok dikkat edin sakın hasta hapsıran tıksıran birini yanına yaklastırmayın...
benimkide cok seviyor o sarkiyi aglayinca ablasi söylüyor hemen susuyor![]()
geçmiş olsun canım, inşallah bu gece güzel uyur, bende dün kestane yedim ama fasulyeden sonra yediğim için etkisini tam olarak anlayamadım malesef...