2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım inanmıyorum duruya bakmaya indim anneme yatırmışlar koltuğa yeğenlerim aguck gugucuk yapıyorlar gıkı çıkmıyo annem abim yengemde mutfakta sakin sakin yemek yiyor ben yiycek olsam basardı yaygarayı

abimde ben hamileyken kadın doğum uzmanı kesilmişti şimdidie çocuk hastalıkları uzmanı kesildi başıma sen niye takıyosun bu kadar gazı içinde kalmaz çıkar elbette herşeyi ye diyo sonrada sen kestanemi yedin oooo obana bile gaz yapar diyo :27: bide almış eline kaseyi konuşa konuşa aşure yiyo karşımda

yengeme sordum iki çocuğundada böyle bi gaz sorunu olmamış ablamdada olmamış annemde dedi hiçbirinizde böyle bişey olmadı diye ne yani piyango banamı vurdu pfffffffffffffff

kızlar selam dün akşam bizim bebişe milupanın rezene çayından verdim 25 ml içti ama gece yine sabahçı olduk sabah 5:30 a kadar uyumadı cinnet geçirdim ya sallamaktan ne bacak kaldı ne sinir kaldı bende uykusuzluk bir yandan :84:faydası olmadımı acaba:95:çıldırıcim bu çocuk neden geceleri uyumuyor ya hiç gözünü kırpmadı ya delirmek üzereyim

canım ben düzenli veriyordum acayip işe yarıyordu şimdi sabah kalkınca 80-100 cc yapıyorum akşama kadar ara ara veriyorum ama bağışıklıkmı oldu bilmem artık pekte işe yaramıyo zaten almıyorda diliyle itiyor eczacı erken dedi ama şu gece çayını alıp deniycem bide

Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...

Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...

ayyyy dayanamayacagm bende aşure yapacagım galıba.. benımde canı istedi..
sankı hamıle gıbı aşerıyorum resmen.. canım çok şey istiyor....

kızım inileye inileye seslı seslı gaz çıkartıyor sonra yenıden uykuya dalıyor.. ne kadar dıkkat etsemde gaz var... :((:59:

Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...

Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...

gule gule kullanın canım....

Ya birşey soracam ... Kola soda falan içeniniz var mı... yararlı değil ama çok canım istiyor seviyorum asitli içecekleri zararlı ya ondan .. yemekler kuru kuru gitmiyor artık. iyice ota bota battım.

canım ben içiyorum valla. baktım ki içsemde gaz sancısı ve uykusuz geceler içmesemde...bende koyverdim gitti..içiyorum da en azından biraz moralim düzeliyor:1:

kızlar selam dün akşam bizim bebişe milupanın rezene çayından verdim 25 ml içti ama gece yine sabahçı olduk sabah 5:30 a kadar uyumadı cinnet geçirdim ya sallamaktan ne bacak kaldı ne sinir kaldı bende uykusuzluk bir yandan :84:faydası olmadımı acaba:95:çıldırıcim bu çocuk neden geceleri uyumuyor ya hiç gözünü kırpmadı ya delirmek üzereyim

slm ben metsil kullanıyorum. dr tavsiye etti. günde üç kere 8 damla mamasına yada sağdığım süte katıp veriyorum biraz rahatlatıyor.henüz çayları önermedi doktor. birde gece 11den sonra banyo yaptırıyorum arkasından besliyorum uyuduğunda en az üç saat uyuyor o zaman.
kolay gelsin işimiz çok zor valla:2:

Sabahtan 2 makina çamaşır yıkadım, gitmeden onları kurutma makinasına attım geldiğimde durdu, birazdan onlarıda katlayıp kaldırcam...

nalancımm güle güle giysin durucugum..bosver anacım sen harca bende öle yapıyorum..geçen bende gititm eylülee aldim elime ne geçiyosa aradada yagmura aldim..bnim kocişte bu ne lann dedii..ama sadece onu dedi:1::1:

yavrularimiza almicazda kime alcazz ya..onuda almıcakalrsa güle güle:9:

ya kızlar hakikaten şu çayları fazla vermeyin sabredin 1.5 ay kaldi kimimize,kimimizede 1 ay sancılarimiz bitecek..ozaman daha rahat veririsiniz çokküçükler ya

bu arada benim kızımdami bi dengesizlik var anacim ya
sizinkileirn hepsiuyumuyor benim kızım sabaha kadar deliksizuyuyor arada emmeye uyanıyor..
ay ne bilim sizinkiler uyumayınca dedim noluyooo

bu arada herralde bizim fazla gazımız yok ondanmıdır anlamadim.
şimdi bile uyuyor..

heralde allah dediki senin iki çocugun var arasidakısa yaş arasi
hadi bari bu uyusun..
allaha şükürr

bugun dışarı çıktık kızım pek güzel durdu :nazar:
eve gelmemize yakın biraz ağladı eve girince kıyamet koptu gene :((((
çok ağlıyor ya . eşim hastaneye gidelım dedıde ben durmazsa gideriz dedım bide gitçez orda mıkrop kapçak . biyerı ağrısa falan gündüz durmaz arada böyle yapıyor :s

yarencim kızın kolik canim..onlarin belli saatleri var o saatleri gelince aynen dedigin gibi oluyor..
artik bir kaç ay böyle devam eder biiraz olacak
ama saglikli olsunda buda geçer

selam kızlar:Ddün gece benim oğlan delirdi resmen böğüre böğüre ıkındı abartmıyorum:Sve bende hiç uyumDIM tabi:(artı bi de hasta olmuşuz :(sizler nasılsınız bakalım??

canım ben içiyorum valla. baktım ki içsemde gaz sancısı ve uykusuz geceler içmesemde...bende koyverdim gitti..içiyorum da en azından biraz moralim düzeliyor:1:

hoşgeşdin caım:D sen yenisin galiba:Dbebişien ve sana güzel ömürler diliyorum:D
yeme içmeyey gelince bend ekoyverdim gitti,bu sıpamın gazı hep aynı çünkü:S

ya kızlar hakikaten şu çayları fazla vermeyin sabredin 1.5 ay kaldi kimimize,kimimizede 1 ay sancılarimiz bitecek..ozaman daha rahat veririsiniz çokküçükler ya

bu arada benim kızımdami bi dengesizlik var anacim ya
sizinkileirn hepsiuyumuyor benim kızım sabaha kadar deliksizuyuyor arada emmeye uyanıyor..
ay ne bilim sizinkiler uyumayınca dedim noluyooo

bu arada herralde bizim fazla gazımız yok ondanmıdır anlamadim.
şimdi bile uyuyor..

heralde allah dediki senin iki çocugun var arasidakısa yaş arasi
hadi bari bu uyusun..
allaha şükürr

maşallah de canım benim:nazar:bırak uyusun şekerpare:D

Back
X