2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
allahım inanmıyorum duruya bakmaya indim anneme yatırmışlar koltuğa yeğenlerim aguck gugucuk yapıyorlar gıkı çıkmıyo annem abim yengemde mutfakta sakin sakin yemek yiyor ben yiycek olsam basardı yaygarayı

abimde ben hamileyken kadın doğum uzmanı kesilmişti şimdidie çocuk hastalıkları uzmanı kesildi başıma sen niye takıyosun bu kadar gazı içinde kalmaz çıkar elbette herşeyi ye diyo sonrada sen kestanemi yedin oooo obana bile gaz yapar diyo :27: bide almış eline kaseyi konuşa konuşa aşure yiyo karşımda

yengeme sordum iki çocuğundada böyle bi gaz sorunu olmamış ablamdada olmamış annemde dedi hiçbirinizde böyle bişey olmadı diye ne yani piyango banamı vurdu pfffffffffffffff

hehe benim de saolsun her eve lazım kadın doğumcu ve pediatricş eşim var:Ddd,,
ya benim de bebekken hiç gazım olmamış ve gece bi emer hemen yatarmışım:S ama benişm oğlan bana çekmemiş:S

canım ben düzenli veriyordum acayip işe yarıyordu şimdi sabah kalkınca 80-100 cc yapıyorum akşama kadar ara ara veriyorum ama bağışıklıkmı oldu bilmem artık pekte işe yaramıyo zaten almıyorda diliyle itiyor eczacı erken dedi ama şu gece çayını alıp deniycem bide

gece çayları da hayalkırıklığı yaratabilir çünkü ilk bikaç gün rahat uyuyor sonrada alışıyomu ne etkşsş olmuyo hiç:S

acayıp yoruldum ya. sbh aşure yaptıım bır suru utu yaptım demırı uyuttum cıktım. alısverıste kollarım ve bacaklarım koptu 3 saat gezdım, kahve sıgara yaptım bı guzel, eve dondum aldıklarımı mkıneye attım, oğlumu doyurdum yıkadım sımdı pışpışlıyorum, arada yemek yedım ama bittim ya hayatımız koşturmaca :14:

Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...

Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...

canım güle güle giysin durucuk cicilerini,yaa benimki hala hastane çıkış takımlarını giyiyo diğerleri büyük geliyo:1:yani hiçbişeyimizi eskitemedik henüz

ayyyy dayanamayacagm bende aşure yapacagım galıba.. benımde canı istedi..
sankı hamıle gıbı aşerıyorum resmen.. canım çok şey istiyor....

kızım inileye inileye seslı seslı gaz çıkartıyor sonra yenıden uykuya dalıyor.. ne kadar dıkkat etsemde gaz var... :((:59:

Afiyet olsun şimdiden,yap ye valla,herzamanmı yeniliyo sanki.Bende dayanamadım 2 kase aşure yedim,napayım.İnşallah bebeğim etkilenmez.Amaaan onu yeme gaz yapar bunu yeme gaz yapar,sıkıldım valla
selam kızlar:Ddün gece benim oğlan delirdi resmen böğüre böğüre ıkındı abartmıyorum:Sve bende hiç uyumDIM tabi:(artı bi de hasta olmuşuz :(sizler nasılsınız bakalım??
geçmiş olsun yakışıklına,biz iyiyiz şimdilikte aşureden sonra nolacak henüz belirsiz:1:

acayıp yoruldum ya. sbh aşure yaptıım bır suru utu yaptım demırı uyuttum cıktım. alısverıste kollarım ve bacaklarım koptu 3 saat gezdım, kahve sıgara yaptım bı guzel, eve dondum aldıklarımı mkıneye attım, oğlumu doyurdum yıkadım sımdı pışpışlıyorum, arada yemek yedım ama bittim ya hayatımız koşturmaca :14:

becerikli gazı senii..
süper bi gün bencee
ne güzel kız sters atmıssın

merhaba kızlar
bebekleriniz hayırlı olsun
iyi günlerde sağlıkla büyütün inş.:16:
ben daha 9. haftamdayım sizler gibi
bebeğimi kucağımda görmek için sabırsızlanıyorum:44:
ben bebeğimi gördüğümde 5 gün önce kafası el ve ayak tomurcukları oluşmuştu..
size birşey sorucam ama nedense kıza benzettim ultrasyonda duruşunu
sizinde başınıza böyle birşey geldimi:75:
bi sorum daha var sizler bilinçlisiniz artık
ailede baskın olan eş hangisi ise yani bebeğin ilk cinsiyetide öyle olurmuş
:44:yani anne daha çok konuşur onun lafı geçerse ilk bebek kız
baba nın geçer ise erkek olurmuş bu doğrumu sizce
ben bikaç kişiden duydum
ve doğru çıkıyor etrafımdakileri düşününce
:34:

bana
cevap
vericek
olan
yokmuuuuuuu:43::44:

propppp güle güle kullansın demir...

ohh mis gibi oldu desene
amannnn iş bitiyomu be kuzum yaaa:37:

evet esincim öle oldu, sen nasılsın cnm...

ohhh ohh yesinler ciiclerini annesi,güzel günlerde giyin inşallah:)

çok teşekkür ederiz cnm...

canım güle güle giysin durucuk cicilerini,yaa benimki hala hastane çıkış takımlarını giyiyo diğerleri büyük geliyo:1:yani hiçbişeyimizi eskitemedik henüz

Afiyet olsun şimdiden,yap ye valla,herzamanmı yeniliyo sanki.Bende dayanamadım 2 kase aşure yedim,napayım.İnşallah bebeğim etkilenmez.Amaaan onu yeme gaz yapar bunu yeme gaz yapar,sıkıldım valla

geçmiş olsun yakışıklına,biz iyiyiz şimdilikte aşureden sonra nolacak henüz belirsiz:1:

ay bizimde eskimedi ama küçüldü maalesef o güzelim cicileri..

kestaneyi zaten bikaçgündür yiyordum acaba ondanmı kaçgündür ful gazlıyız bide her sabah meyva suyu içiyorum omu yapıyo anlamadım püff demin ablam geldi sen çok dikkat ediyorsun hiçbişey yemiyorsun kuru kuru hep bu çocuk neyden alıcak besin değerini dedi ben dikkat etmezdim kuru fasulye bulgur pilavı yanında soğan turşu yerdim patır patır çıkarırdı iki çocuğumda dedi sen çok takıyorsun bence bu çocuk zaten kıvranıyor bari herşeyi yede beslensin nasılsa kıvranıcak dedi valla kafama yattı
benimkilerde aynı şeyi söylediler bende yiyorum zaten azar azar:)) bebeklerinde yeni tadlara alışması lazımmış ama gaza alışamıyorlar tabi:((

ne zaman yemege otursam yada markete gitsem oğlum uyanıveriyor ne güzel tesadüfler deii mi:37:
benimde aynen öyle oluyor canım..

Tam yazıyordum tatlılarımız geldi, tatlı arası verdim, bi postada kızımı doyurdum...
Kızıma yılbaşı alışverişi yaptım, koca bi dolap dolusu kıyafet aldım, acayip güzel şeyler vardı, elime aldığım her şeyi aldım nerdeyse, atkı, bere, eldiven, astronot, tulumlar, külotlu çorap aldım anam görseniz bayılırsınız, bir sürü tulum ve body peluş terlikler aldım, anam insan kafayı yiyo valla, kocamda faturayı görünce kafayı yediğimi düşünmüştür, neyse kızı bi gülücük yaptı yağları eridi, feda olsun benim kızıma dio hemen, oy yerim ben onu ya, hakkat feda olsun ona her şeyimiz...
güe güle kullanın iyi günlerde:)

ya kızlar hakikaten şu çayları fazla vermeyin sabredin 1.5 ay kaldi kimimize,kimimizede 1 ay sancılarimiz bitecek..ozaman daha rahat veririsiniz çokküçükler ya
bu arada benim kızımdami bi dengesizlik var anacim ya
sizinkileirn hepsiuyumuyor benim kızım sabaha kadar deliksizuyuyor arada emmeye uyanıyor..
ay ne bilim sizinkiler uyumayınca dedim noluyooo
bu arada herralde bizim fazla gazımız yok ondanmıdır anlamadim.
şimdi bile uyuyor..
heralde allah dediki senin iki çocugun var arasidakısa yaş arasi
hadi bari bu uyusun..
allaha şükürr
maşallah de bencede, istemeyerekte olsa nazar değebilir...

hehe benim de saolsun her eve lazım kadın doğumcu ve pediatricş eşim var:Ddd,,
ya benim de bebekken hiç gazım olmamış ve gece bi emer hemen yatarmışım:S ama benişm oğlan bana çekmemiş:S
ne tesadüf benim kayınvalidemde jinekolog ve pediatrist... aynı zamanda beslenme ve diyet uzmanı canım...

yorucuda olsa eminim sana iyi gelmiştir, ,ndirim varmıydı bari

canım güle güle giysin durucuk cicilerini,yaa benimki hala hastane çıkış takımlarını giyiyo diğerleri büyük geliyo:1:yani hiçbişeyimizi eskitemedik henüz :1:
[/B]
bizimde öyle hastane çıkışları hala oluyor çarşamba dr kontrolümüz var bakalım durumumuza....

bana
cevap
vericek
olan
yokmuuuuuuu:43::44:

sağol iyi dileklerin için darısı başına inşallah
9.haftada ultrasonda doktor bile birşeye benzetemiyor cinsiyetini, sen nasıl benzettin?
bizde baskın olan taraf yani çok konuşan benim ama oğlumuz oldu, böyle birşeyide ilk kez senden duydum, bence yanılma payıda fazla...
Allah tamamına erdirsin canım...

ay ne hastane çıkışı 0-3 aylıkların bı tanesı bıle olmuyo bıze , bugun de bı suru 3-6 ay aldım evde vardı ama yetmıo artık :s

nalancım saol sız de alısverıs yapmıssınız gule gule kullansın duru

ındırım bayag vardı ben demıre, kocama, kardesıme yılbası hedıyelerı aldım bol bol.. ogluma noel baba tulumu aldım :) asıl begendıgımden kalmamıstı 3-6 ay mecburen baska bı tane aldım :( kendıme de bıtkı cayı kupasıyla 2-3 tshıst aldım o kdr :)

ben aşuremden yedım bı kase ama bende henuz hıc gaz olmadı bakalım demırde olcak mı. ama demırın zaten cok gazı var su anda da cıkartmaya ugrasıyo zaten :)

ay ne hastane çıkışı 0-3 aylıkların bı tanesı bıle olmuyo bıze , bugun de bı suru 3-6 ay aldım evde vardı ama yetmıo artık :s

nalancım saol sız de alısverıs yapmıssınız gule gule kullansın duru

ındırım bayag vardı ben demıre, kocama, kardesıme yılbası hedıyelerı aldım bol bol.. ogluma noel baba tulumu aldım :) asıl begendıgımden kalmamıstı 3-6 ay mecburen baska bı tane aldım :( kendıme de bıtkı cayı kupasıyla 2-3 tshıst aldım o kdr :)

Demir in maşallahı var zaten canım, bizimkine mama vermiyoruz ama bakalım dr ne diyecek...
yılbaşı hediyelerinin ne olduğunu yılbaşından sonra açıklarsın herhalde ya ben kimseye hediye alamadım 1 ocak ablamın doğum günü birde...
sen alışverişteyken demir uyumuşmu bari?

Back
X