2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı:(:(

hoşbulduumm:)) evet yeniyim. benim canavardan fırsat buldukça buradayım diye umuyorum. yani inşallah:40:
hoşgeldin şekerim. ben de buraların muhtarıyım :27: öyle bilirler yani heueheu
Demir in maşallahı var zaten canım, bizimkine mama vermiyoruz ama bakalım dr ne diyecek...
yılbaşı hediyelerinin ne olduğunu yılbaşından sonra açıklarsın herhalde ya ben kimseye hediye alamadım 1 ocak ablamın doğum günü birde...
sen alışverişteyken demir uyumuşmu bari?

verdim bıle hediyelerimi :) kardesıme soylemedım ama kargoya vercem cıldırcak sevıncten.

bız mamayla beslemıyoruz cnm, arada sutum olmadıgında ya da sıgara fln ıcmek ıstedıgımde bir öğün mama veriyorum sadece 2-3 gunde bır yanı.

demiri uyutup cıkmıstım snr uyanmış sütünü içmiş oynamışlar bıraz geldıgımde uyukluodu sesımı duyunca uyandı tamamen

merhaba kkızlar yarın oğlum saat 15.30 da kasık fıtıgı ameliyatı olacak çook strestlıyım gergınım.. dua edin ne olur... saat ondan sonra beslemeyı bırakacakmışım beş bucuk ssat nasıl zaptedicem bilmiyorum yalancı meme ile en fazla 10 dakika idare eder, bir fikri olan var mı.. stresten sutum iyice azaldı:(:(

Allah yardımcınız olsun canım geçmiş olsun...
saat ona kadar uyutma bence bir şekilde meşgul etmeye çalış sonra uyur o sürenin çoğu uykuda geçmiş olur...

canım ya çok geçmiş olsun hayırlısıyla atlatırsın umarım:29:
bu arada benimde hiç fkrim yok nasıl zaptedilirki bi bebek

hoşgeldin şekerim. ben de buraların muhtarıyım :27: öyle bilirler yani heueheu
verdim bıle hediyelerimi :) kardesıme soylemedım ama kargoya vercem cıldırcak sevıncten.
bız mamayla beslemıyoruz cnm, arada sutum olmadıgında ya da sıgara fln ıcmek ıstedıgımde bir öğün mama veriyorum sadece 2-3 gunde bır yanı.
demiri uyutp cıkmıstım snr uyanmış sütünü içmiş oynamışlar bıraz geldıgımde uyukluodu sesımı duyunca uyandı tamamen

bir aralar mama lafı duymuştum devamlı veriyorsun zannettim, maşallah o zaman senin sütün yaramış demekki bizimki benim gözüme çok minik gözüküyor hala:((
ben bizimkini bırakıp hiçbir yere gidemedim daha malesef... bebişle beraber avm ye gitsem tuvalete bile gidemem zaten...

ay cok gecmıs olsun korkma hemencecık bıter ıyılesır oğlun ama bu gecenız nasıl geccek allah yarsımcınız olsun :(

ben aşuremden yedım bı kase ama bende henuz hıc gaz olmadı bakalım demırde olcak mı. ama demırın zaten cok gazı var su anda da cıkartmaya ugrasıyo zaten :)

prop, ben benim kızı gaz sancısından kurtardım, formulü verim istersen belki sende de işe yarar...maşallah diyin aman nazar değmesin kuzuma tekrar...:nazar::nazar::nazar:

Geçmiş olsun Allah kolaylık versin valla, sürekli sallayın cnm, yapılcak çok bi şi yok çünki...

hoşgeldn canım..
güzel paylaşımlar olur inş

merhaba canım, Yağmur çok uyuyor demişin ya en fazla kaç saat uyanmadan uyuyor ya da sen ne zaman kaldırıyorsun ? kafam karıştı vallahi drların bazıları 3 saatte bir uyandırın dedi, bazılarıda sarılğı yoksa 5 saate kadar uyuyabilir dedi, bizimki koca adam gibi bazen saatlerce uyumuyor sonra uyuyor, tecrübeli bir anneye sorayım dedim:)

nalan ve prop sefanız olsun güle güle giysin kuzucklarınız. bizim bir tulumumuz küçük geliyor sadece şu an kaldırıcam onu da.
bu arada ayıptır söylemesi ishal olmuşum gazımda fazla emzirmeye korkuyorum şuan bebegıme de geçer diye bi fikri olan var mı sağıp içine metsil mi damlatıp versem acaba napsam ki:26:

nalan ve prop sefanız olsun güle güle giysin kuzucklarınız. bizim bir tulumumuz küçük geliyor sadece şu an kaldırıcam onu da.
bu arada ayıptır söylemesi ishal olmuşum gazımda fazla emzirmeye korkuyorum şuan bebegıme de geçer diye bi fikri olan var mı sağıp içine metsil mi damlatıp versem acaba napsam ki:26:

bende mercimek çorbası içtiğimde çok gazım olmuştu bizimkine metsil verdim ön hazırlık olarak sende verebilirsin istersen kendimde rezene çayı içmiştim...
geçmiş olsun bu arada, maşallah büyüyor desene kuzucuk bizim hastane çıkışlarını bayağı büyük yapmşlar sanırım hala oluyor

bende mercimek çorbası içtiğimde çok gazım olmuştu bizimkine metsil verdim ön hazırlık olarak sende verebilirsin istersen kendimde rezene çayı içmiştim...
geçmiş olsun bu arada, maşallah büyüyor desene kuzucuk bizim hastane çıkışlarını bayağı büyük yapmşlar sanırım hala oluyor

Ya da bizimkini çok küçük yapmışlar:) bide bizim ki tosuncuk dogdu:nazar: biraz ondan da olabilir:)

sağol iyi dileklerin için darısı başına inşallah
9.haftada ultrasonda doktor bile birşeye benzetemiyor cinsiyetini, sen nasıl benzettin?
bizde baskın olan taraf yani çok konuşan benim ama oğlumuz oldu, böyle birşeyide ilk kez senden duydum, bence yanılma payıda fazla...
Allah tamamına erdirsin canım...

amin cnm sağol cevabın için
bilmiyorum
ama ne biliyim bana öyle geldi
çok merak ediyorum belkide psikolojik olmuş olabilir

Back
X