2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ooh iyi bari bitaneymiş,valla 2.ay allah hepimize kolaylık ve sabır versin.Bu teknoloji ve tıptaki ilerlemelerle bile şu aşı olayına bi çare bulamadılar ya...ne vardı sanki aşıyı ağızdan damla şeklinde falan yapsalarda bizde bebeklerde rahat etsek

keşkem damla olsaydıı bebeklerimiz ağlamazdı benim yarınki aşı 3 tanee birdenn kuzumun 3 yerini deliceklerr:25:

kuzum yıkandı yağlandıı yarın aşıya hazırrr 3 gün yıkanamıycak malesefff:14:

piiifffffff çok can sıkıcı ya, sen verem aşısınıda yarın mı yaptırcan?

ööffff annem bana kırılmış :59: sabah biberonu tencereye koymuş sıcak suyun içine bende pek hijyenik bulmadım ve sen bi daha dokunma bunlara ben yaparım dedim,küstü :( uufff üzüldüm sonradan ama napiim söylemiş bulundum,insanın kendi anneside olsa kırılabiliyo demekki çocuğuna,öğrendim:1:

oy kıyamam ben ona, git hemen gönlünü al, bi kahve çay bi şi yap bari...

aşının iki türü varmış diğeride 140 civarıı hangisi daha iyi acabaa

aşıyı biz mi alıyoruz, hastane vermiyor mu????

keşkem damla olsaydıı bebeklerimiz ağlamazdı benim yarınki aşı 3 tanee birdenn kuzumun 3 yerini deliceklerr:25:

he valla keşke damla olsaydı...Allah kolaylık versin sana yarın cnm, gelince haber ver hemen...

piiifffffff çok can sıkıcı ya, sen verem aşısınıda yarın mı yaptırcan?

oy kıyamam ben ona, git hemen gönlünü al, bi kahve çay bi şi yap bari...

aşıyı biz mi alıyoruz, hastane vermiyor mu????

he valla keşke damla olsaydı...Allah kolaylık versin sana yarın cnm, gelince haber ver hemen...

cnm veremle ilgili bişey demediler bana sağlık ocağı verem yapıyomuu verem savaş dispanseri yapıyodu eskiden ama yarın sorucamm rotayı sanırım doktor yapıyo hastanede oluyo ama 2 çeşidi varmışş diye duydumm
amin cnmm allah yarın yardımcım olsunn

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz bugün oğlum annesine izin verdi annesi yemek yaptı ortalığı topladı internete bile girdi bizimki mışılmışıl uyuyor herkez iyidir inşallah geçmişi okumadım bitiremem zatwn çok birikmiş , biz daha hiç dışarı çıkmadık doktora gitmeler dışında ama zeynewp tewyzesine gitcez kırk uçurmaya :)

selam kızlar nasılsınız? biz iyiyiz bugün oğlum annesine izin verdi annesi yemek yaptı ortalığı topladı internete bile girdi bizimki mışılmışıl uyuyor herkez iyidir inşallah geçmişi okumadım bitiremem zatwn çok birikmiş , biz daha hiç dışarı çıkmadık doktora gitmeler dışında ama zeynewp tewyzesine gitcez kırk uçurmaya :)

nassın cnmm annen yanındamı kalıyorr

:8:yaşasın kaç gündür aşure aşure diye bi yerlerim şişcekti komşu yapmış getirmiş yedim bi tabak inş gaz maz yapmaz kuzuya kimse getirmeseydi kendim yapacaktım ki hala yapmayı istiyorum ama nasıl olcek bu kuzuyla bilmem:44: babasıda aşure yap deyip duruyor

Selam kızlar..Prop yazmamış mı ,ben de merak ettim..
Ben bebişlerimi yıkadım ,mis gibi uyorlar,çayımı içiyorum şimdi..
Nalan ,esra,aso facede resimlere baktım.Maşallah kuzulara :nazar:Aso kızın ne kadar saçlı maşallah..Erkenden takarsın cici cici tokaları..Eşim de kızıma külotlu çorap almış,popo kısmı fırfırlı..Dün ben gelmeden giydir,poposunu ısıracam diye tembihledi,giydirdim bayıldı tabiii

uuufff kızlar bana acilen süt artıran bi formül söyleyin.Az önce merak ettim sağdım göğüslerimi ne kadar çıkıyo diye,2sinden toplam 30 ml çıktı :14::14: bebeğimi doyuramıyorum,mama vermekten bıktım artık:14: nasıl artacak bu süt yaa? Gaz yapar diye bişey yiyemiyorum doğrudüzgün,makarna pilav ve çorba yemekten bıktım.kompostoda bi işe yaramıyo,ne yicem içcem ben?Bi fikir verin bıktım ya

Aynı durumdayız canım,ben de istemeyerek mama veriyorum mecburen..İkiz evet yetmeyebilir zaten ama en azından bir öğün mama bir öğün süt olarak yapabilsem süper olacak..Ben sağmadım hiç,ablamda pompa var,ondan alıp deneyeceğim bakalım

Back
X