2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Selam kızlar..Prop yazmamış mı ,ben de merak ettim..
Ben bebişlerimi yıkadım ,mis gibi uyorlar,çayımı içiyorum şimdi..
Nalan ,esra,aso facede resimlere baktım.Maşallah kuzulara :nazar:Aso kızın ne kadar saçlı maşallah..Erkenden takarsın cici cici tokaları..Eşim de kızıma külotlu çorap almış,popo kısmı fırfırlı..Dün ben gelmeden giydir,poposunu ısıracam diye tembihledi,giydirdim bayıldı tabiii

Saol cnm benim...

Ay ben zeynep haber verir diye yazmadım,

prop un mesajı:

canım modem bozuldu net yok ondan giremiyorum ben iyiyim demir iki gündür iyice cozuttu hatta doktoru aradım simdi haber bekliyorum götürücem artık uyku ilacı mı verir ne verir : ))

diye yazmış...

kızlar milupaya uye olun, hedıyeler yolluyolar.hamileyken uye olmuştum hamile setı gelmişti. sonra ablamı uye yaptım onada organık meyve suyu broşürler nıvea ıslak mendıl pişik kremı ve şampuan numunelerı geldi.

gripincim , kuru incir ve dere otu arttırıyormuş tv8de bugün dediler.

turşu sütü azaltıomuş haberiniz olsun..

Selam kızlar..Prop yazmamış mı ,ben de merak ettim..
Ben bebişlerimi yıkadım ,mis gibi uyorlar,çayımı içiyorum şimdi..
Nalan ,esra,aso facede resimlere baktım.Maşallah kuzulara :nazar:Aso kızın ne kadar saçlı maşallah..Erkenden takarsın cici cici tokaları..Eşim de kızıma külotlu çorap almış,popo kısmı fırfırlı..Dün ben gelmeden giydir,poposunu ısıracam diye tembihledi,giydirdim bayıldı tabiii
teşekkür ederiz canım.ooo bizim tokalarımız da var:) çok güzel bebek tokalarımız var.tokalı resminden de koyayım bir ara ben:)

selam anneler nasılsınız her şey yolunda mı?Bugün biraz ağrım oldu sabahtan beri anca geçti ağrım şimdi iyiyim biraz daha.Yarın kuaföre gitcektim sözde yarın da dinlenmem gerekicek gibi görünüyor.Güzelleşmek istiyorum artık eve biri gelicek diye ödüm kopuyor.Arkadaşlarıma bile demedim ankaradayım diye:) acil bakım zamanı:)

Saol cnm benim...

Ay ben zeynep haber verir diye yazmadım,

prop un mesajı:

canım modem bozuldu net yok ondan giremiyorum ben iyiyim demir iki gündür iyice cozuttu hatta doktoru aradım simdi haber bekliyorum götürücem artık uyku ilacı mı verir ne verir : ))

diye yazmış...

iyi bari sorun yokmuşş sevindim

ben yapim dedim ama bebeğinizin 6 aydan büyük olması gerek diyo zati ne biçim anket anlamadım hep kendi markasını övüyo yeterlimi değilmi anne sütü hiç bişi anlamadım:50:
hadi ya:S ben bi sitede gördüm testi ama o siteye unuttum yardımcı olsun diye bunu vermiştim link diye:sbakmadım ben daha teste

selam kizlar..

elektrikli pompam geldi bugün bakalim ne kadar başarili..
manuel pompa çok ağritti elimi kolumu

selam anneler nasılsınız her şey yolunda mı?Bugün biraz ağrım oldu sabahtan beri anca geçti ağrım şimdi iyiyim biraz daha.Yarın kuaföre gitcektim sözde yarın da dinlenmem gerekicek gibi görünüyor.Güzelleşmek istiyorum artık eve biri gelicek diye ödüm kopuyor.Arkadaşlarıma bile demedim ankaradayım diye:) acil bakım zamanı:)

selam canım.ağri kesici işe yaramiomu?inş. en kisa zamanda geçer ağrilarin.

ben pazar günü gittim kuaföre kestirdim fönlettim saçlarimi ama yaptirmadim daha röflemi.bir ay daha bekliim iyice dinlensin saçlarim diorum.
doktar 40 ın çikinca kontrole gel demişti ama çok üşeniorum taaaa karşiya doktora gitmeye yaa

geçmiş olsun asoşum, e o kadar ağrı olcek tabi, nede olsa ameliyat oldun, inşallah yakında bi şi cik kalmayacak cnm...

iyi bari sorun yokmuşş sevindim

he evet yokmuş, bende sevindim valla...

selam kizlar..

kız beni elektrikli bile yoruyo manuel olanla uğraşılmaz ya, ii yapmışsın elektrikli almakla valla...

keşkem damla olsaydıı bebeklerimiz ağlamazdı benim yarınki aşı 3 tanee birdenn kuzumun 3 yerini deliceklerr:25:

kıyamam yaa,3 tane ne demek el kadar bebeye:50: bize 3 iğne yapsalar halimiz nice olur,yazık :50:bebeciklerimize,gerçi herşey onların sağlığı için ama dayanamıyo insan işte
Kolay gelsin canım size,inşallah hafif atlatırsınız yarını

Aynı durumdayız canım,ben de istemeyerek mama veriyorum mecburen..İkiz evet yetmeyebilir zaten ama en azından bir öğün mama bir öğün süt olarak yapabilsem süper olacak..Ben sağmadım hiç,ablamda pompa var,ondan alıp deneyeceğim bakalım

Canım inşallah artar zamanla sütümüz,ben ne duysam deniyorum ama hala aynı durum.Sende dene ne duyarsan birinden biri tutar belki

gripincim , kuru incir ve dere otu arttırıyormuş tv8de bugün dediler.

turşu sütü azaltıomuş haberiniz olsun..
:53:1 haftadır her akşam turşu yiyorum ben,sütüm zaten az tamamen kesilirmiş birde,töbe töbee
Dereotunu bende duydum aldırıcam bugün,allahım midem çarşamba pazarına döndü,hepsi karıştı birbirine,boza dereotu humana rezene bulgur pooofff:37:
selam kizlar..

Gülegüle kullan ne marka aldın?

geçmiş olsun cnmmmm yoruldunmuki ağrı niye oldu acep

Kızlar bu boza şişeyle satılıyor sanırım dimi?Kuruyemişçilerde görüyordum ben,nerelerde satılıyor başka..Kocam gelirken alsın

walla kizla anam ağlamişti manuel pompayla ama yine de kurtaricim oldu çoğu zaman.
ama zaten yoruluyorum bi de onunla uğraşmak kötü oluyordu.
lansinoh marka manuel olan onuda öylesine almiştim indirim var diye hamileyken.

netten araştirdim en çok tavsiye edilen medela mini elektrikliydi dün sipariş verdik bugün geldi
henüz steril edip kullanmadim.parçalarini söküp sterilizasyona aticam vakit bulunca.

meme ucunu alan yeri daha geniş.

Kızlar bu boza şişeyle satılıyor sanırım dimi?Kuruyemişçilerde görüyordum ben,nerelerde satılıyor başka..Kocam gelirken alsın

evet canım vefa boza satilio şişeyle

tarçin döküyorum ben bi de leblebi koyuyorum içine.leblebi süt yapar demişti annem ama kabiz da yapio beni.
ama tarçin dökme çünkü bebeğimde alerji gibi bişii olmuştu yüzünde filan ne yapti bilemedim tarçindan şüphelendim.gerçi her bebek farkli ama söliim dedim.

Marketlerde var. migros da carrefour da görmüştüm ben. gerci sizde vafa varmış galiba. onu bilmiyorum ben

Son düzenleme:

bim de var canım. ben ordan alıyom hemen yan bina olduğu için :) ben de aldırayım eşime yarın. bugün migrostan maltana diye bir içecek aldırdım bakalım işe yaricak mı..

hakat benim midem de çöplük oldu ya, ek gıdaya geçmeyi 4 gözle bekliyorum. bu süt stresi öldürcek beni gaaari..

Back
X