2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bim de var canım. ben ordan alıyom hemen yan bina olduğu için :) ben de aldırayım eşime yarın. bugün migrostan maltana diye bir içecek aldırdım bakalım işe yaricak mı..

hakat benim midem de çöplük oldu ya, ek gıdaya geçmeyi 4 gözle bekliyorum. bu süt stresi öldürcek beni gaaari..

yarar olumlu düşün ... böyle gögüslerinden gürül gürül süt geldiğini düşün.. :37::37:

bugün toplasan 1 saat bile uyumadı toprak :S ögleden sonra tam uyudu dedim yarım saat sonra ciyaklayarak ağlamaya başladı durup dururken uykuda.. ne üzüldüm yaa büktü dudaklarını falan. az önce gene ytırdım 5 dk sonra yine uyandı.. inl gece böyle olmaz artık pilim bitmek üzere:(

bugün toplasan 1 saat bile uyumadı toprak :S ögleden sonra tam uyudu dedim yarım saat sonra ciyaklayarak ağlamaya başladı durup dururken uykuda.. ne üzüldüm yaa büktü dudaklarını falan. az önce gene ytırdım 5 dk sonra yine uyandı.. inl gece böyle olmaz artık pilim bitmek üzere:(

ist.ne zaman gelicen zeynepp

az kaldı az 3. ayları dolsun düzelicekler inş...

kizlar propun iyi olduguna sevindim bende merak etmistim

sezencim yarin allah kolaylik versin kiyamam ben ona üc tane asiyi nasil kaldircak bünyesi
asocum sanada gecmis olsun

kardelencim annenin gönlünü alirsin insallah anneler nekadar kizsada dayanamazlar yavrularina:69:

kizlar propun iyi olduguna sevindim bende merak etmistim

sezencim yarin allah kolaylik versin kiyamam ben ona üc tane asiyi nasil kaldircak bünyesi
asocum sanada gecmis olsun

kardelencim annenin gönlünü alirsin insallah anneler nekadar kizsada dayanamazlar yavrularina:69:

sağol zeynepcimm valla bende uyuzum bu aşılara elden ne gelirr mecbur yaptırıcam:27:
sen nasılsın cnmmm

selam kizlar..

elektrikli pompam geldi bugün bakalim ne kadar başarili..
manuel pompa çok ağritti elimi kolumu

manuel pompadan artık bana ööö geldi,kolum çok agrıyor.ben sürekli pompa ile sağıp veriyorum,arada bir emziriyorum ( emdigi zaman kaç cc emdigini göremıyorum acaba doyuyormu doymuyormu şüphede kaldığımdan böyle yapıyorum.MANGAYIM SANIRIM)

Elektirikli pompa rahatlık mı nasıl bişeey ? Bütün sütü sonuna kadar çekiyor mu ?

ne alaka bütün sağlık ocaklarını niye itham altında bıraktın ki? benim ebem de verme aşının etkisi gider dedi o da sağlık ocağında? kurumlara değil kişilere göre değişiyor bu görüş..

benim bahsettiğim bir doktorun değilde bir hemşirenin ilaç tavsiye edip yazması...bana çok ta güvenilir gelmiyor. o zaman neden alıyor bu doktorlar uzmanlıklarını.hemşireler halletsin her şeyi.:44:

bim de var canım. ben ordan alıyom hemen yan bina olduğu için :) ben de aldırayım eşime yarın. bugün migrostan maltana diye bir içecek aldırdım bakalım işe yaricak mı..

hakat benim midem de çöplük oldu ya, ek gıdaya geçmeyi 4 gözle bekliyorum. bu süt stresi öldürcek beni gaaari..

evet canım vefa boza satilio şişeyle

tarçin döküyorum ben bi de leblebi koyuyorum içine.leblebi süt yapar demişti annem ama kabiz da yapio beni.
ama tarçin dökme çünkü bebeğimde alerji gibi bişii olmuştu yüzünde filan ne yapti bilemedim tarçindan şüphelendim.gerçi her bebek farkli ama söliim dedim.

Marketlerde var. migros da carrefour da görmüştüm ben. gerci sizde vafa varmış galiba. onu bilmiyorum ben
Eşime söyledim kızlar alacak gelirken..Maltanayı Esinden duydum burda.Demek büyük marketlerde var,onu da deneyeyim olmazsa

Kızlar pişik için bebeklere ne kullanıyorsunuz

canım ben bebeği pişik yapmayı başardım da:27:eğer pişik oluştuysa saf zeytin yağını kaynatıp soğutuyorsun. bunu her alt temizlede sürüyorsun bebişe:) anneannem yöntemi çok işe yarıyor. ama pişik bitti ve önlem için istiyorsan bepantene yada hametan pomad iyi geliyor.yani yağlı olanı krem olanı değil. yalnız kullandığın bezin de etkisi var tabi. ben piyasada satılan tüm yenidoğan benzlerini denedim.huggiesin saf pamuk yenidoğanı var bir o birde prima premium care.ikisinde sorun yaşamadım.
şimdiden geçmiş olsun.

canım ben bebeği pişik yapmayı başardım da:27:eğer pişik oluştuysa saf zeytin yağını kaynatıp soğutuyorsun. bunu her alt temizlede sürüyorsun bebişe:) anneannem yöntemi çok işe yarıyor. ama pişik bitti ve önlem için istiyorsan bepantene yada hametan pomad iyi geliyor.yani yağlı olanı krem olanı değil. yalnız kullandığın bezin de etkisi var tabi. ben piyasada satılan tüm yenidoğan benzlerini denedim.huggiesin saf pamuk yenidoğanı var bir o birde prima premium care.ikisinde sorun yaşamadım.
şimdiden geçmiş olsun.

teşekkür ederim. şükür yok pişiğimiz olmasın diye uğraşıyorum.çünkü benim tenim acayip hassas. ben sudocrem diye bir kremi kullanıyorum tamamen bitkisel işe yarıyor başka kullanan var mı bilmiyorum. genellikle senin söylediklerin öneriliyor. yazın daha çok ihtiyacımız olacak:34:

ben normal yemek harici bişey tüketmiyorum günlük tatlımı tuzlumu yiyorumm olduktan sonra oluyoo kuzum sadece anne sütü içiyoo ama bol su tüketiyorumm buda etken sütün artmasında

dut u bende denicem aldim ama yapmak kismet olmadi.
hergün taze kaynatmak lazimmiş onuda.

Back
X