2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
manuel pompadan artık bana ööö geldi,kolum çok agrıyor.ben sürekli pompa ile sağıp veriyorum,arada bir emziriyorum ( emdigi zaman kaç cc emdigini göremıyorum acaba doyuyormu doymuyormu şüphede kaldığımdan böyle yapıyorum.MANGAYIM SANIRIM)

Elektirikli pompa rahatlık mı nasıl bişeey ? Bütün sütü sonuna kadar çekiyor mu ?

bende sürekli sağıp veriyorum madelanın elektrikli pompasından çok memnunum

selam kızlar ancak ara sıra girebiliyorum sütün yetip yetmediğide beni düşündüren bi konu ben doktora sütüm yetiyormudur diye sorduğumda bana eğer bebeğin günde 3-4 kez çiş yapıyorsa yetiyordur dedi

ben normal yemek harici bişey tüketmiyorum günlük tatlımı tuzlumu yiyorumm olduktan sonra oluyoo kuzum sadece anne sütü içiyoo ama bol su tüketiyorumm buda etken sütün artmasında
bende normal günlük yemeğimi yiyorum öyle üstümü ıslatan ped kullanacağım kadar sütüm olmuyor amayetiyordur diye düşünüyorum.bebişler kilo alıyorsa süttte sorun yoktur.

kızlar sizi rota konusunda bilgilendireyim:)
rotarix var 142 lira 2 doz vuruluyor
rotateq 114 lira 3 doz vuruluyor hiç bi farkları yok sadece firmaları farklı
ben rotarix vurdurucam 2 doz olanlan 2. ayda ve 4. ayda

oyyy ficudumda kıl olarak sadece saçım, kaşım, kirpiğim kaldı diğerlerinden tamamen kurtuldum çok mesudum :52:
ama bir yandan veleti pışpışlayıp bir yandan ağda yaptırmak çok komik oluyor :27:

sağol zeynepcimm valla bende uyuzum bu aşılara elden ne gelirr mecbur yaptırıcam:27:
sen nasılsın cnmmm
sagol canim iyiyim pc acik oluyor ama ben vakit bulupta giremiyorum:19:
oyyy ficudumda kıl olarak sadece saçım, kaşım, kirpiğim kaldı diğerlerinden tamamen kurtuldum çok mesudum :52:
ama bir yandan veleti pışpışlayıp bir yandan ağda yaptırmak çok komik oluyor :27:

canim güle güle uzat darisi basimiza:92:

sıhhatler olsun canımcım:D güle güle uzat:D
darısı başıma beniöm adetim de bitmek üzere ben onu bekliom :d

El ayak çekilmiş.. herkes çocuklarla mı uğraşıyor yoksa çocuklar mısıl mışıl uyuyor da eşleriyle mi ilgeniyorlar.. :37::37:

Amin valla. Aso senin açık renk mi kuaföre gideceksin ya öğrenmek istediğim benim saçım koyu da açtırmak istiyorum malum ilaç kullanacaklar bu süte geçiyormu acaba:53::53: varmı bilgin
süte geçmez ya merak etme sen:))) yok ben boyatmıcam saçımı.Şuan kendi rengimdeyim boyatsam mı diye düşünüyorum ama karar da veremiyorum. saçıma bakım ve şekil değişikliği yaptırcam o kdr.eğer kesmezse de boyatıcam:)

slm kızlar bizim oğlan ameliyat oldu fıtıktan hazır narkoz almışken sünnetide yaptırdık..hersey cok iyiydi ac kalmak dısında,, çişini yapınca çığlıkları kopartıyo tabi..neyse atlattık darısı sizin oğlanların başına..

ben geldim, çok özledim sizi :( bizi merak etmişsiniz kızlar teşekkürler. yazılmış zaten modem bozuldu dün öğlen, bugün yeni modem aldık işte.

Demir çıldırdı iki gündür morarana kadar ağlıyodu, zaten uyumuyo biliosunuz kendini aştı artık, memede bile susmuyodu, mememi ısırıp tükürüp yine ağlamaya başlıyodu, sırtım belim koptu 2 gündür denemediğim pozisyon kalmadı yorgunluktan sızana kadar ağladı durdu hep. artık hasta mı acaba diye götürdüm doktora. gazı oldugunu zaten bılıorum cok gazla ama ıkınıp sıkınıp cıkartıodu. megersem o sadece buz dagının gorunen kısmıymıs. lavman yapıldı. bır gaz cıkarttı tahmın edemezsınız. hastaneyı de bırbırıne kattı o gazı cıkartana kdr zaten. öyle işte. sımdı 2 gun fln etkısı gıder ama snr yıne gaz derdıyle ugrascam, nolcak bılmıorum.

doktor cok kotu gorunuosun cok yıpranmıssın fln dedı, cok zor senı anlıyorum dedı, ama yapcak bısı yok dedı. artık ıstedıgını yıyebılırsın gaz senın yedıklerın yuzunden degıl kendı bagırsak problemlerı yuzunden dedı. senın yedıklerın barız etkılemez yanı dedı. rota aşısını da kesınlıkle yaptırmıcakmısız boyle sorunlu bagırsakları oldugu ıcın hasta olurmuş demir.

Geçmiş olsun propcum
ay yazık demire ya.inşallah düzelir gazı garibimin.sende dinlenebilsen keşke.gelmiyo musun ankaraya?

yok asocum yok düzelmicek, garıbım ıkına ıkına karın kası yaptı baklavaları var artık :) 3. aydan snr azalarak bıtecek ıste tabı bu bır ay ıcınde ben bıtmezsem :(

ay yok gelemıyorum sımdılık yılbası sonrası belkı bılmıorum kı. duzenımı de bozmak ıstemıorum ınsanın kendı evı gıbısı yok malum. e demır de boyle cok zor bı cocuk korkuorum yola cıkmaya onunla da :(

ben geldim, çok özledim sizi :( bizi merak etmişsiniz kızlar teşekkürler. yazılmış zaten modem bozuldu dün öğlen, bugün yeni modem aldık işte.

Demir çıldırdı iki gündür morarana kadar ağlıyodu, zaten uyumuyo biliosunuz kendini aştı artık, memede bile susmuyodu, mememi ısırıp tükürüp yine ağlamaya başlıyodu, sırtım belim koptu 2 gündür denemediğim pozisyon kalmadı yorgunluktan sızana kadar ağladı durdu hep. artık hasta mı acaba diye götürdüm doktora. gazı oldugunu zaten bılıorum cok gazla ama ıkınıp sıkınıp cıkartıodu. megersem o sadece buz dagının gorunen kısmıymıs. lavman yapıldı. bır gaz cıkarttı tahmın edemezsınız. hastaneyı de bırbırıne kattı o gazı cıkartana kdr zaten. öyle işte. sımdı 2 gun fln etkısı gıder ama snr yıne gaz derdıyle ugrascam, nolcak bılmıorum.

doktor cok kotu gorunuosun cok yıpranmıssın fln dedı, cok zor senı anlıyorum dedı, ama yapcak bısı yok dedı. artık ıstedıgını yıyebılırsın gaz senın yedıklerın yuzunden degıl kendı bagırsak problemlerı yuzunden dedı. senın yedıklerın barız etkılemez yanı dedı. rota aşısını da kesınlıkle yaptırmıcakmısız boyle sorunlu bagırsakları oldugu ıcın hasta olurmuş demir.

geçmiş olsun canım.. yavrum ya demir için de çok zor biz bile bi gün tuvalete çıkmayınca ne oluyoruız senin için de çok zor Allah kolaylık versin ..

Back
X