• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam annişler nasılsınız...
size bişey sorcam çok acil..sizler sezaryandan sonra korse taktınızmı?
benim kilolar gitti, eski kotlarıma da giriyorum ama hafif göbiş kaldı..bugün baktım korselere ebebekte çamaşır gibi olanlardan vardı, medikalciye sordum kuşak gibi bir korse gösterdi
hangisini alacağıma karar veremedim..varmı kullanan, sizinkiler nasıl..

hu huuuuuu :3:

nabersiniz anneler

biz dün ilk avm gezmemize gittik sabah ben kuaföre gittim saçımı boyattım fön çektirdim koştur koştur eve geldim hazırlandık çıktık saat 1 de eve tam saat 8 de geldik bizimki migrosu 2 kez ayağa kaldırdı hemen emzirme odasına gittim sakinleştirdim onun dışında etrafına hayranlıkla baktı hep her gören bayıldı kızıma bide her gören ay nekadar küçük erkenmi doğdu dedi sinir olduk eşimle :22: hatta kızın biri dedi eşimde sen galiba hayatında bebek görmedin dedi bozdu kızı emzirmeodasındada bir kadın vardı onunkide 4 aylık 7.5 kiloymuş tombalak bişeydi oda dedi küçükmü doğdu diye bende hayır bu küçük değil seninki biraz fazla büyük dedim evet dedi fazla kiloluymuş sadece emziriyormuş bide mama versem patlar heralde dedi olsun ben kızımın çıtıpıtılığından memnunum :63: kız bu erkek olsa tabi tosun paşa olabilir

neyse işte öyle bizim mızıkçı eve girerken bastı yaygarayı bide gezmeci bu kız gezmeci :54:

selam annişler nasılsınız...
size bişey sorcam çok acil..sizler sezaryandan sonra korse taktınızmı?
benim kilolar gitti, eski kotlarıma da giriyorum ama hafif göbiş kaldı..bugün baktım korselere ebebekte çamaşır gibi olanlardan vardı, medikalciye sordum kuşak gibi bir korse gösterdi
hangisini alacağıma karar veremedim..varmı kullanan, sizinkiler nasıl..

ben aldım ama kullanmadım rahat edemedim ama normal bir korse aldım gögüs altından
şort gibi olanlardan iç çamaşırcıdan..........

Pedikür üstüne de parafin yaptırdım topuklarımı ne biçim törpülemiş derilerin yarısı kalkmış yarısı duruyo sert sert elime geliyor pedikür öncesi daha düzgündü:41:tek memnun kaldığım kaş ve saç oldu.manikür ve pedikür 0 puan para etmezmiş bir de sadece manikür pediküre 80 verdim.bok kafalı kız işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum

ben de. edayı tanımıorum ama leyla dıye bı kız var orda o da benı cıldırtmıstı pedıkıur yaparken . ben de mukaddes dısında kımseye yaptırmam o yuzden orda. kusura bakma cnm ben önermıs oldum ama dedıgıım kısıye yaptırmamıssıj:14:

bende yeni kuaför buldum ona gittim gerçekten çok güzel bir kuafördü ama beni sinir etmeyi başardılar boyadan sonra fönü baştan savma yaptılar bidaha gidermiyim bilmem :63:

aa sezen uyusun da demır nerde uyursa uyusun, sallamak harıc herseye razıyım sallamaya alısınca fena kucaga alısınca cabuk vazgecer. tracy hogg un yontemıyle vazgecırırız yatır kaldır yaparız :) valla gulucukler atıyo sımdı kac gunku uykusuzlugun ustune :))

bu yöntemi ben bayağıdır uyguluyorum kesinlikle işe yarıyor ama kocam yapmıyor malesef kucağına alıyor pış pış yapıyor götüne sağa sola sallıyıp :S

selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim:5:

bende hemoroid falan heç bişi yoktu hemen hemen 20 25 gündür benden de aynı şekilde geliyor korkuyorum doktora gitmeye :S
kocamda kolonoskopi yaptıralım diyor :S pöff :S

propp biz sahile ilk defa gitmedik bu hafta 2 defa gittik ama bugün sahil yerine babanneye gittik bahçede takıldık biraz bir hasta olursa bebem kocam da beni hasta eder kesin:S

ayy kızlar bakıyorum da herkes de aynı sorunlar,tek olmamak da gzl:52: ben de saçlarımı kesdirmek istiyorum,boya,kaşlar hiç sormayın aynalardan kaçıyorum:37:

bikini bölgesi için (dikiş kısmı için) dr.um jilet ya da tüydökücü demişdi,ben hep kendim ağda yapardım,alt kısmada gecenlerde tüy dökücü yaptım,çok fena yakdı:25:

1 ay kontrolümüz de dr.um korse kullanabileceğimi söyledi,göğüs altından başlayıp tayt şeklinde olanlardan,kardeşim e aldırdım nbb s beden almış,50 kiloyum şuan.ilk önce zor oldu giymesi ,sürekli giyerim diye düşünmüşdüm ama olmuyr,özl. wc çıkarmak zor geliyor.

ben de. edayı tanımıorum ama leyla dıye bı kız var orda o da benı cıldırtmıstı pedıkıur yaparken . ben de mukaddes dısında kımseye yaptırmam o yuzden orda. kusura bakma cnm ben önermıs oldum ama dedıgıım kısıye yaptırmamıssıj:14:
olur mu kız öyle şey senin dediğin kiş değil sonuçta öyle düşünme. aklında bulunsun o kız ayaptrma.çok ciddi bir sorun yok ama acıyor birazcık.ama kaşı o canan ası suratlı kadın aldı o güzel kaş aldı mesela.
bu yöntemi ben bayağıdır uyguluyorum kesinlikle işe yarıyor ama kocam yapmıyor malesef kucağına alıyor pış pış yapıyor götüne sağa sola sallıyıp :S

bende hemoroid falan heç bişi yoktu hemen hemen 20 25 gündür benden de aynı şekilde geliyor korkuyorum doktora gitmeye :S
kocamda kolonoskopi yaptıralım diyor :S pöff :S
anaaamm inşallah değildir hemoroid.:S

slm kızlar..

ya hemo bende de var galıba.. dogumdan sonra bır kaç kez kanama olmuştu.. ama ben oradan doktora gitmeye utanıyorum galıba...

selam kıslar ben berbatım dünden beri dışkımda kan var sanırım hemeroitten tuvalete çıkmaya korkar oldum 3 defadır geliyor ama külotuma geçmiyor sadece dışkılama sırasında oluyor poffff bide bu çıktı başıma aso acaba sende nasıldı kanama oluyormuydu tuvalette çok korkuyorum bana bişi olursa bebeğime kim bakar onun yüzüne bakıp bakıp allahım bana babasına sağlık ver bebeğimize bakalım diyorum yoksa ona kim bakar sırf bu yüzden korkuyorum allahım ya sağlık ocağındaki dr sordum böyle diye o da geçici birşey üzülme herkeste var neredeyse hemeroid diyor ve doğumdan sonra azdı benim ki kabızda değilim bu kan neyin nesi
birde internette baktım karın ağrısı ve kanama olursa dışkıda kalın bağırsak kanseri de olabilir diyo napıcam ben çok korkuyorum eğer geçmezse bu kan önümüzdeki hafta dr gitmem lazım inş hemeroiddendir başka bişi olmasın rabbim:5:

Geçmiş olsun bende de 2 gün önceden beri aynı problem var.Hamileliğimde problem yoktu.Sindirim sorunu yaşamadığım için.biraz zorlanınca tuvalet kağıdına kan bulaştı benim de moralim çok bozuldu.Ben biraz evde çözüm bulmaya çalışcam.Geçmezse sonra doktora giderim.Dereotu çiğneyip sıcak su banyosu yapcam.Dereotu sütü de artırıyormuş bir taşta iki kuş yani inş geçer.Benim bidaha kan gelmedi ağrı falan da yok.Hafiftir diye düşünüyorum .Gerçi tekrar büyük abdestimi yapamadım ama.Kayısı yedim işe yaramadı.Zeytinyağı içtim bekliyorum.Allah şifa versin inşallah sana da bana da.Tecrübelerini benimle de paylaşırsan sevinirim.
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar sizden de yardım istiyorum.Bu problemi yaşayanlar bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

zeyn bizim veletler içerde yaklaşık hep aynı ölçülerde gittiler, dışarda da aynı mı gidiolar yoksa :)
canim heralde demir daha yapili bizimki biraz daha ufak tefek
Slm kızlar:))
26 günlük olduk dün:64:doktora gittik çapaklanma,göbek gaz şikayetleri sikayetlerini sorduk..4250 olmuşuz 2 cm uzayıp 52 cm olmuşuz:nazar::nazar:çapaklanma için damla verdi bir de gazı için sab simplex diye bir damla verdi ama kaka yaparken bugün oğluşum zorlanıyooo yapamıyooo çok üzülüyorum o halime...sabah bende operasyon yaptım bacaklarımı karnına doğru idip bir popo yanlarını açtım yok gene yapamadı:18:kaka sorunu olan var mı aranızda?siz ne yapaıyorsunuz?
kuaföre gidecek halim olsa gidip bende kestireceğim terliyorum bakamıyorum.sezeryan yerim dünden beri ağrıyoo offfffffffffffffffffffffff

dün evlilik yıl dönümümüzdü ama hiç birşey yapamadık:59:zati parise gidemiyoruz offffffff:37:
çok çirkin hissediyorum bende kendimi..kilolar çatlaklar sarkık göbek şiş gögüslersezeryan izi:37::37::37:
masallah canim bebegine
biz bugün 1 aylık olduuukk:66::65:
masallah canim ne cabuk büyüyorlar
Pedikür üstüne de parafin yaptırdım topuklarımı ne biçim törpülemiş derilerin yarısı kalkmış yarısı duruyo sert sert elime geliyor pedikür öncesi daha düzgündü:41:tek memnun kaldığım kaş ve saç oldu.manikür ve pedikür 0 puan para etmezmiş bir de sadece manikür pediküre 80 verdim.bok kafalı kız işini düzgün yapmayan insanlardan nefret ediyorum
güle güle kullan canim yeni saclarini:16:
utancak bir şey yok doktor alışkın döt görmeye:D yan yatıyorsun o bir parmak atıyor:60:

allah iyiligini versin :60::60:

Back
X