• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kizlar birisi bana ticker yaparmi beceremedim bir türlü oglumun adi ömer faruk dogum tarihi 12.11.10

saol cnm:))):nazar:

dün yoktu bugün ve dün öğleden sonra oldu doktora soramadım fitil ismi var mı????

bebekler için gliserinli fitil dedin mi onu veriolar zaten, ama ben yarın bakar yazarım sana adını, şu an eşim uyuyo yatak odasında, fitilde ebeveyn banyosundaki ecza dolabında maalesef...sup.gliserin kansuk gibi bi şi di adı...

50 günlük olmuşuz ya:nazar::nazar:

Tebrikler cnm...

biz bugün 1 aylık olduuukk:66::65:

Sizide tebrik ederim cnm...

ii akşamalr kızlar
geçmişi okuyamadım pek. aşı olmuş bebişler galıba geçmiş olsun inşallah ateşlenmezler. bızde sağlık ocağına yarın gidicez bakalım kaç kilo olmuş benım kuzu merak ediyorum. baya kilo aldı gibi :)

bişi sorcm bnımkı uyanmadan .
hava nemlendirici kullananlar iyon özellikli mi sizinkiler ? güya öyle ii oluyormuş herkes bişey diyor :44:
bugun sipariş vericemde daha karar veremedım sorayım size dedim :68:

evet chicconun çok memnunum...

kızlar siz 40 günlük olunca doktora kontrole gitti niz mi ? ben hala gitmedim? ne yapıyor doğum kontrol yöntemı hakkında mı bilgi veriyor?

evet, alttan muayene ediyo ve doğum kontrol yöntemleri hakkında bilgilendiriyo cnm...

kuzumun ateşi 37.2 galiba yükselmeye başlıyoo:59:

hadi ya...

çok komik gelecek belki ama merak ettim wc ihtiyacına nasıl çözüm buldunuz saatlerce kucakta olunca nasıl oluyor bırakıp gidiyor musunuz o da ağlıyor mu? yani insan bir yere kadar tutar di mi?
şimdiye kadar benim yanımda hep birileri vardı da...

ana kucağına koyup wc kapısının önüne koyuyorum kapı açık beni izlio...

selam annişler nasılsınız...
size bişey sorcam çok acil..sizler sezaryandan sonra korse taktınızmı?
benim kilolar gitti, eski kotlarıma da giriyorum ama hafif göbiş kaldı..bugün baktım korselere ebebekte çamaşır gibi olanlardan vardı, medikalciye sordum kuşak gibi bir korse gösterdi
hangisini alacağıma karar veremedim..varmı kullanan, sizinkiler nasıl..

evet kuşak şeklinde olandan...

Son düzenleme:
sonuyok,
ne zamandır hemoroid var sende?bir de sıkıntıların ne,ne kullanıyorsun ne yapıyorsun?dışarı çıkan hemoroid pakeleri var mı?

uzun zamandan beri var sanırım 8 yıl olabilir kaşıntı oluyordu en fazla dışarıda memeler var evet onlar bazen kanardı ama sonra geçerdi bu sanırım iç hemeroid oradan geliyor kan
kanama olurken ağrı olmadı sadece ıkınma esnasında acı vardı sonrasında kan geldi bu arada benimki ağlıyorr sonra devam ederim

nalancim sagol tatlim ticker icin cok güzel olmus :16:

gripincim seninkide cok güzeldi bu almanca oldugu icin bunu yapistirdim kusura bakma tatlim:70:

kızlar gaz için bi tavsiyem olucak size;
çörekotunu havanda biraz dövüceksiniz ondan sonra cezvede kaynatıp içilebilir kıvama gelince siz içeceksiniz soğuyuncada 1 çay kaşığı bebişlere verin gaz için çok ii diyorlar ben denemedim bizde şimdilik gaz problemi yok :nazar:
veya çörek otu yağı ile bebeğinizin ayaklarının altına masaj yapın bunuda deneyip sonuç alanlar var.
tamamen bitkisel oldukları için denemekte fayda var.

nalancim sagol tatlim ticker icin cok güzel olmus :16:

gripincim seninkide cok güzeldi bu almanca oldugu icin bunu yapistirdim kusura bakma tatlim:70:

reca ederim tatlım sana kolaylık olsun diye öle yaptım değiştirmek istediğin bi şi varsa değiştirim, benimle yi (i) harfi ile yazmışım soru işareti çıkmış, onu düzeltip yenisini yollim, yaptık düzgün olsun bari...

Back
X