- 16 Kasım 2009
- 275
- 81
- 98
slm anneler nabersiniz??
biz hiiç iyi değiliz 40 ımız çıktığından beri meleğim gündüz hiiç uyumuyor sabah 7:30 da başlıyor mesaiye
(bugün mesela 7:30da uyandı akşam 20:30 a kadar hiç uyumadı şaka gibi
( çok büyük gaz problemimizde yok bikaç gündür kabızlık sorunumuzda yok ama yinede uyumuyor ve kendi kendine mızmızlanıyor tek kalınca yanında istiyor sürekli delirecem
( bugün iş arkadaşlarım geldi ziyarete akşam 10 dakika oturamadım yanlarında melodimi bırakıp nasıl düzelecek anlamadım..40ından sonra hep bir mucize olacak diye bekliyordum ama ters tepti iyice
( bakalım artık ne etcez böyle..
birde ben işe başlayınca meleğime annem bakacağı için ev derdine düştük yakın olmamız lazımmış getir götür için her sabah zor olurmuş bize
(babamda ısrarla kiraya gelmeyin ev alın diye deli gibi nette ev araştırıyor anneme yakın
deli olmamak elde deil sanki manavdan meyve alıyoruz ha deyince ev alınırmış gibi yaaaaaaaaaaaaa
(
biz hiiç iyi değiliz 40 ımız çıktığından beri meleğim gündüz hiiç uyumuyor sabah 7:30 da başlıyor mesaiye
birde ben işe başlayınca meleğime annem bakacağı için ev derdine düştük yakın olmamız lazımmış getir götür için her sabah zor olurmuş bize