• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla bende bakıcıya bırakıcam ama allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçi bakıcım tanıdık annem bana çok yakın gelip gidecek ama allah böle şeyler göstermesin.
benimde saçlarım belimdeydi şuan omuzlarımda ama çok mutluyum değişiklik çok iyi geldi.:)))

yuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler:47:

bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..:59:

maşallah propcum bu ne hamaratlık,yatıp uyuyacağına iş yapmışsın valla taktir ettim seni:46: ben ne zamandır işe elimi sürmedim,haftasonuna annem gidiyo 2-3 gün yalnız kalcaz bakalım nasıl yetişicem herşeye :26:
Ya birde ben daha üstünü falan doğrudüzgün giydiremiyorum.Sadece altını soyup iydiriyorum ama üstünü yapamıyorum,kolu çıkıverir bi yerine bişey olur diye dokunamıyorum,napcam 3 gün bilmiyorum,nasıl değiştircem üstünü :18:
Daha tam anne olamadım ben,yarım anneyim:9:

kız korkma bee bişi olmaz camdan degil onlar:))
cesaretli ol merak etme sen annesin incitmeden onun üzerini degiştirirsin..hem bölelikle alişrsin canim annen gidince meydan sana kalıyor

kızlar iki gögüsünüzden aynı oranda mı süt geliyoo?benim birkaç gündür birinden az birinden çok geliyoo:26:daha önce öbüründen az geliyoo diğeri falaydı:59:anlamadım gitti...normal mi bu?yada benim yanlış emzirmeden mi kayanklanıyoo???

kızlar iki gögüsünüzden aynı oranda mı süt geliyoo?benim birkaç gündür birinden az birinden çok geliyoo:26:daha önce öbüründen az geliyoo diğeri falaydı:59:anlamadım gitti...normal mi bu?yada benim yanlış emzirmeden mi kayanklanıyoo???

Benim de soldakinden daha az geliyor..Ucu sağa göre daha küçük olduğu için kızım almıyor pek..Ama baya ilerledi önceki haline göre.. Nasıl emzirdiğine dikkat et naner.. Benim soldakinde yara vardı geçinceye kadar emziremedim ..Zar zor emziriyordum..

Benim de soldakinden daha az geliyor..Ucu sağa göre daha küçük olduğu için kızım almıyor pek..Ama baya ilerledi önceki haline göre.. Nasıl emzirdiğine dikkat et naner.. Benim soldakinde yara vardı geçinceye kadar emziremedim ..Zar zor emziriyordum..

ben meme ucu kullanıyorum zaten meme ucumu oğlum tutamıyoo çok küçük
:59:son birkaç gündür sağ gögüsten çok çıkıyoo sol az:59:2 hafta önce de tam tersi olmuştu:59:
neden oldu anlamadım.ne yapmam gerek sence???

bu arada benim hala meme ucum yara dolaşıyorum bazen kanıyoo:(((ama gene de emzirdim ben...

bugün itibariyle çocuğu olan insanların neden koltukların üzerini örttüklerini daha iyi anladım..
ege'nin altını alırken alt açması kaymış, bir anlık dikkatsizlikle salon koltuğum batmış durumda...şuan makinada yıkanıyor:((

Ay saatlerdir topicteyim anca fırsat buldum yazmaya, piiiifffffffffff....:37::37:

ben bebefon almadım nalancım üzgünüm bilemicem :s

asocum iloş okuyup okuyup kacıo zannederım kı :)

nalan ben cevaplıyım da bılmıom kı :)) bız de weewel aldık ama ıcınden pıl cıkmadı zaten ben elektıkte kullanıorum hep bırı demırın odasıda prızde dıgerını de hangı odaya gıdersem orda prıze akıorum pıllı kullanmıorum

Saolun kızlar, ben onu bi araştırim bakalım neden öle olmuş, hallederim nasılsa...

benım kızımda tam tersi gece uyuyor emince yatırıyorum beşiğe hiç sallamadan uyuyor. gündüz canıma yetiyor. daha demın sınırlendım sallamıcam dıye ınat ettım ağğladı. kucağımda pşşpşşliyorum şimdi.. bazen bende çok sinirlenıyorum bağırıyorum deli gibi. sonra pişman oluyorum kıyamıyorum .
sallamaya alıştırmıcaktım bıde pöfff :2: hıc bı iş yapamıyorum habire sallaaaaaa :84::84::84:

Ya benimki gündüz hiç sallanmadan pış pış lanmadan uyuyo, emziriyorum yatırıyorum, dönencesini açıyorum ona bakarken uyuya kalıyo, noluyosa gece oluyo çocuğa, çatlak ya...

hadı emzık istemıyor. biberonla içmeyide bılmıyor benımkı
varsa yoksa bnm memee:84:
biberonla rezene vereyım dedım dılınle bı yokluyor memem değilse öğürüyor ne antıka kızım varyaa:36:

benimkide emzik almıyo kusacak gibi yapıyo, ısrar edersemde yaygarayı basarak öğürüyo, bunlar çok zeki aslında, bizi parmaklarında oynatıyorlar valla...

höff o kadar işim var ki evde bu velette bugün çok mız mız sabahtan beri 8 sandelye bir mutfak halısı silebildim sadece :S

nedense işimiz olduğu zaman daha bi huysuz oluyolar, hissediyorlar herhalde...

geldim tekrar kızlar;
benim oğlam emmediği için uyurken süt sağıyorum ki uyandığında hazır olsun diye. uyanıkken de onunla uğraşıyorum giremedim geceleri pkuyorum ama yazamadım kızlar. emmeyip süt sağıp vermesi çok zor kızlar

oy, selam aysel, özledim seni kız nerelerdesin, nassın?

valla nalancım anakucağı falan dinlemiyo ağlıyo. sadece kucakta ve emerken keyfi yerinde. ancak uyurken beşiğine veya ana kucağına koyma imkanımız var öyle bakınsın etsin olayı yok malesef :((

benimkide ilk başlarda öleydi cnm, zamanla anakucağına alıştı, şimdide civciviyle aşk yaşıyo anakucağında, onu eliyle itiyo sallanmaya başlıyo civciv, benim kızda hemen sevinç çığlığı atıyo civciv suratına doğru geldikce, maymunum benim...

evde ne giydiriyorsunuz? kilotlu çorap giydiren var mı?
ben uyurken uzun kollu body üstüne pijama üstü, altına kısa çorap üstüne ayaklı pantalon giydiriyorum. uyandıktan sornra onların üstüne yelek altına da ayaksız pantalon...
eldiven bere kullanmıyorum
siz nasıl giydiriyorsunuz?
bir de dışarı çıkarken tulum falan mı?

valla ben hafif giydiriyorum öle kat kat giydirmiyorum evin için baya sıcak çünki, içine kısa kollu body altına çorap bide ayaklı tulum, bazen ayağına pufuduk terlikleri var yumuşacık onları giydiriyorum, bere sevmi benim kız kıyameti koparıyo yıkandıktan sonra bere takınca ama saçları çok olduğu için yıkadıktan sonra 1-2 saat kadar bereyi takıyorum, elleri çok üşüdüğü için gün içersinde arada çıkartıp arada tekrar takıyorum eldivenleri, dışarı çıkarkende üzerine hırka bide battaniye ile örtüyorum arabaya kadar arabada battaniyeyi açıyorum...

selam kızlar
dün feci bir gün ve gece geçirdik ıkınmaktan uyumadı benim bebe şimdi sab aldırdım size sorum şu sab kullananlar nasıl kullanıyorsunuz bide milupa gece çayı aldırdım onu vericem değişiklik yapıcam zinco verdim bikaçgün çok iyi geliyodu ama onuda tınlamıyo artık üfff piyasada gaz ilacı bırakmıycam neo baby aldırıcaktım bulamamışlar hiçbiyerde

neo baby her yerde bulunmuyo, kaçak satılıyomuş öle dedi eczacı bize, ama onu bulabilsen daha ii olurdu o çok daha etkili ama içirmesi zor oluyo çünki 5 ml içmesi gerekio, ben damlalıkla veriyorum sema sende bulursanilacı mutlaka damlalıkta al çok rahat oluyo öle...
sab ı ve neo baby i bize dr. yazdı cnm, ikiside günde 3 defa 6 saat arayla, sab 8 damla, neo baby 5 ml 3 er kez...

sağlık ocağından geldık . kuzum aşı oldu hepatıt b . çok ağlamadı Allahtan . arabada uyudu .
arada mıgırdanıyor tabii. 4700 olmuş dobişiğim. güzel kılo almıs dedıler :nazar: habıre emıyor alcak tabıı :27:
külotlu çorap gıydırmıstım eve gelınce öylece yatırdım . bi mıgırdanınca çıkardım hemen. içime darlık geldı :)
ben tek kat gıydırıyorum . şapka takmıyorum eldiven takıyorum .

oy maşallah cnm..:nazar::nazar:.. benimki 1 aylıkken 4080 gr. baya zayıfmış len benim kuzum bakalım bu ay ne kadar oldu, inş. 5 kilo olmuştur...

valla ınanmazsınız demır de uyuyo :) hem de 2 saattir. nazar deger dıye soylemedım 2 hafta fln sonra ılk defa gunduz uyudu. bırazdna uyanır gercı :) o uyurken evımı topladım, supurdum, nevresımlerımı degıstırdım, 2 posta camasır yıkadım astım, utum vardı 3-5 parca onları yaptım, tozları aldım, bı tek salonun tozları kaldı ama motor takmıs gıbı kosturunca yoruldum bı kahve molası verdım. paşam uyanıp emdıkten snr anakucagına koyup salonu da hallederım :) hatta uslu durur zırlamazsa bı de vıleda tutarım eve tam olur

sus sus söleme dilini ısır, çocuğa nazar değmesin...:nazar::nazar::nazar:
ellerine sağlık bu arada cnm..

ay bebemi seveyim derken çok hırpaladım neye uğradığını şaşırdı ağladı önce sonra saf saf yüzüme baktı ama gaz çıkardı hırpalayınca:27::27:

ay bende öle sevim bebemi, eşim seviyomusun dövüyomusun belli değil diyo...

şimdi sizinle iğrenç bişi paylaşıyorum, mideniz bulanabilir, şehir efsanesi de olabilir.

kadının 4 aylık bebeğinde enfeksiyon çıkmış, hastaneye yatmışlar 1 hafta tedavi olmuş iyiyleşmiş fln, eve gelmişler tekrar enfeksiyon çıkmış. anlamamışlar noluo die, gayet dikkat ediolarmış çünkü, bakıcı da bunların yanında gayet iyi bakıomuş fln. eve kamera koymuşlar bız yokken noluo da cocuk enfeksıyon kapıo dıye, bakıcı sevgılısını getırıomuş eve ve bebege oral yaptırıomuş adam fantazı yapıolarmış, bebek de yutuomuş hepsını :S
annem anlattı elım ayagım bosaldı sımdı buraya yazarken de elım ayagım bosaldı, titredım resmen. allahım boyle bısı varsa boyle ınsanlar varsa gercekten hepsıne en kotu olumlerı nasıp et, evlatlarımızı da boyle o. çocuklarından sakın yarabbim. töbe est..

Ben böle ********lerin anasını ****************, anam bölelerini bana vercen ben döverek öldürürüm bunları silaha gerek yok valla.. Onun bunun çocuğu ya, bak çok sinirlendim...:41:

dün yeni bi biberon aldim anne göğsü hissi uyandiriomuş bebekte.
denedim.gerçekten normal uçlu bibronla farketti.
daha uzun sürede içti tıpkı meme emdiği ritimde gibiydi.

kız adını yazsana bizde faydalanalım...:16:

yuhhhh propcum o ne biçim bi iş alahın belaları..********bunlar yaa..nasil yapabiliyosunuz ********ler:47:

bu arada benimde moralim bozuk kızım hasta olsu bronşit başlangiciymiş eylülümm..
çok ökürüyor inş küçügüne bulaşmadan atlatırız..:59:

anam deme ya, çok geçmiş olsun cnm benim, Allah kolaylıklar versin, inş. hemencecik düzelir eylül, kıyamam ben ona canım kuzum benim...

yok canım, yani daha önceleri sağdığımda birinden daha az geliyordu ama bu sölediğim 1 aydan fazla oluyo şimdi nasıl bilmiyorum valla, bayadır sağmadım...

Kuzum dün gece ve bugün bütün gündür her seferinde pırt yapana kadar ve yaptıktan sonra ağladı, anam nerdeyse hastaneye götürcektim, kaka ve pırtlama sorunu yok aslında gece baya bi yaptı kakasını 4-5 posta yani kabızlık durumu yok pırtlıyorda...

Neyse demin yine ağlayarak uyandı uykusundan, aldım hemen altını açtım şırıngayada zeytinyağ hazırlamıştım, hemen poposuna şırangayla az bi şi yağ sıktım, parmağımada bolca popo kremi aldım ve popo deliğine masaj yaptım, anam çocuk bi rahatladı, nasıl pırtlıyo var ya pelte gibi oldu garibim, ben poposuna masaj yaparken alt değiştirme ünitesinin üstünde uyuya kaldı, demek acı çekiyormuş pırtlarken...

Sonra bi kaç kez pırtlarken kaka da aktı hemen sildim popoyu tekrar masaj yaptım oraya, baya bi gaz çıkartıp rahatladıktan sonra altını bezledim emzirdim şimdi kucaağımda uyuyo ve ara ara gerilerek rahat rahat pırtlıyo, anam çocuğun sıkıntısı buymuş demek, Allahallah neden böle oldu acaba, c.tesi gittiğimde dr.a sorcam bunuda...

nalan o kadar çok toplu alıntı yapmışsınki görünce aklıma toplu sünnetler toplu nikahlar geldi ne alakaysa:27:
ay sıyırdım bugün ev işi ve kuzu arasında gidip gelmekten :S

ya bi şi sorcam kızlar belki bilen vardır, benim çok sevdiğim bi zeytinyağ şişem var onun üzerindeki kağıtları çıkartıyım derken kağıt çıktı ama kağıdın altındaki yapışkan kısım şişenin üstünde öle kaldı, şimdi şişeyi her tuttuğumda parmaklarım yapışıyo üzerine, o yapışkanları nasıl çıkartabilirim bilen var mı?

Şişemi atmak istemim ya, sevim onu...

Back
X