fırsat vermediki okumama siteyi açtım gerildi çocukk meğer mıçamıyomuş mıçınca rahatladıı
cumartesi olucağın aşı yaparsa ateş yapar verem yapmıyo cnmmm bizde yaptı ama allahtan 38 e çıkmadı gece sende serin yatırr ne olur ne olmazz
oy kıyamam ben ona ya, bu nedir böle annamadım bütün çocuklarda bi gaz, kusma ve mıçma sorunu var, yazık bu bebelere ya...
heee verem yapmıyomu ii o zaman, ama veremde çok acıtıyordur tam omuzdan vuruluyo ya, of bi atlatsak şu aşıları hayırlısıyla biraz rahatlicam valla...
iyi geceler kızlar
ii geceler asoşum, naber, sen gece pek gelmezdin buralara ufaklığı uyuttun mu?
fatmagül güzeldi hee :) ben cok begenıyorum o cocugu zaten :) 2 gun once duş almıştım en son zaten o sayılmaz da yanı demır zırlayınca apar topar cıkmıstım sımdı bıdus aldım guzelce vucut ve yuz peelıng yaptım, resmen hafıfledım valla oh sefam olsun :))
haftasonu iş cıktı bana bır suru. cmts sabah arkadaslarım gelcek aksamustune kdr otururlar, aksam almanayadan kuzenı gelıo kocamın, pazar sabah da kocamın teyzesı ve baska kuzenlerı gelcek. allahtan bugun bı evı toparladım yoksa mumkun degıl yetıstıremezdım. yrn da banyolara fln bı el atayım, vıleda tutamadım bgn yrn yapabılırsem yaparım, cmts yemek yapmak lazım tabı, pazar sbh da bı supurge daha tuttum mu tamamdır :) pöf
oohhhh sıhhatler olsun cnm güle güle kirlen...
hafta sonu içinde allah kolaylık versin valla, baya yoğun olcen demek...