• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..

özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..

asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.

veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff

altını aç tatlım...

benım isteklerim bıraz abartı gibi ama kızıma sosyol herşeyi yaptımayı düşünüyorum... ata binme, bale, ve spor kucuk yaşta bu aktivitelere başlatacagım...

ohh bi güzel banyo yaptimm..bebişim uyudu..kocamda gelir birazdan eylülüde yatırırm azcık anne baba saati yaparizz:32:

off ya rabbim ben napcam bu çocukla uykusu var ağlıyo,ama sallanmadan uyumuyor, bıktım vallahi..
güyya alt kata salona park yatak aldım orda yatar uyur diye ama bi poka yaradığı yok..:((
habire sallanması için olan ayakları düşüyor..zaten bu yatağıda kocamın yüzünden aldım, bana kalsa ne güzel sepet alcaktım..çok sinirliyim çok...
biraz önce kocişle kavga da ettik zaten..parisi marisi zor görür artık:)))

höfff bebem sabahın 8 inden beri 5 dk lık bir kaç uykuyla akşamın 7 sine kadar dayandı
sounda pes etti ve gece uykusuna yattı banyo için zorla uyandırdım huzuru kaçtı ağladı :S emdi genzine kaçtı yine ağladı :S uyumak için tekrar ağladı şimdi sızdı :53:

tavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..

özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..

asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.

veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff

ilk haftalar sarılık zımbırtısı yüzünden uyandırmam gerekiyordu. çok zorlanmıştım. sıkıntıdan uçuk çıkmıştı. sonra annem bi yöntem keşfetti. ıslak bezle bacaklarını silince bizimki sinir olup uyanıyodu:) :52:

ilk haftalar sarılık zımbırtısı yüzünden uyandırmam gerekiyordu. çok zorlanmıştım. sıkıntıdan uçuk çıkmıştı. sonra annem bi yöntem keşfetti. ıslak bezle bacaklarını silince bizimki sinir olup uyanıyodu:) :52:

anam yazık kıyamam yaa ürperip uyanıyor yavrucak:((

Back
X