slm..biz bugün yalınızız oğluşla..babamız nöbette...
yarın buraya geleli 1 hafta olcak..otel gibi bi yerde kalıyos..Buğrayla iki oda bi banyoda geçiyo zamanımız..gerçi o 24 saat dizimde o ayrı:) evet ayakta sallamaya alıştırmamam lazımdı ama çok ağlayan bi bebekti bi nebze sakinledi dizimde sallaya sallaya...hem nasılsa ev işi derdim de yok..yemek saatlerinde de inemiyoduk önce ama artık uyku saatleriyle birleştirip arabasını habire sallaya sallya rahatça yiyoruz..hatta üstüne keyif çayı kahvesi bile içiyos:)))
sizin bebişler ööle etrafa bakmaya başladı mı? bizimki bi altı açılınca oyalanıyo,keyifleniyo etrafı izliyo:) onun dışında ya uyuyacak ya mayışık halde sallanacak ya da emecek..
kızlar bi de süt mama konusunda naçizane tavsiyede bulunmak isterim..bi kaç sayfa öncesinde yazmış bi kaç kişi, ben de doymadığını düşünüp mama veriyodum günde 1 ya da iki kere..ama kontrolde doktor gerek olmadığını sööledi, kilo alımı da iyi olunca kendime güvenim arttı..o kadar çok emmesi bizi emzik olarak kullanmak istemesiymiş..aç olduğundan değil zevkine emmek istiyolar yaniii...şimdi kesinlikle mama vermiyorum ve gazı da azaldı..o azıcık mama bile tüm sistemini alt üst ediyodu yavrumun..bence doktor da gerek yok diyosa ağlıyo diye hemen mamaya sarılmayın..sonuçta içinde ne olduğu belirsiz bişe o, Allah muhtaç etmesin..sütüm yetiyo sütüm çok diye düşünün inanın düşünce gücüyle bile artıyo süt..ağlayınca amaaaaan bu çocuk açlıktan ağlıyo diyenleri de kulak arkası edin..sadece anne sütü vermek çok önemliymiş..
anam ne çok yazmışım..bi yandan oğluma baktığım için devrik cümleler falan olabilir:))
sevgiler
evet canım söylediklerine katılıyorum..aglayan ve durmayan bebekler için gerçekten kaçınılmaz son oluyor bunu yakın çevremden biliyorum..tekçareyi sallayarak sakinleştirmede buluyorlar..
ama bence bebek duran bir bebekse ve sadece uyumuyor diye sallanıyorsa amanınn sakın ha..
nasilolsa uyur ilerisi için hep bunu söylüyorum ama sizin rahatlogınız için gerçekten çok zor yaa..
buı arada benimkide bakıyor etrafi çok güzelinceliyor..hatta kızımın oyuncagi vardi..onu gösterdim yagmura nasil takipediyor nasilizliyor trampet çalan kedi..