• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim söyle bir avantajım var görümce yok bende:66::66:
ama evlere şenlik 10 görümceye bedel bir elti var:37::37:

napıonuz kızlar. gaz sancıları bıtenler olmuş maşallah maşallah yavrularıma darısı basımıza.

bız bu gece donuyoruz hazırlanıorum, annemler de kıymalı pıde yaptırmaya gıttıler evde yemekle ugrasmayalım duzgunce vedalasım dedık.

eşek sıpası oglum kanguruyu begenmedı. geldıgım gunden berı her gun denedım en mutlu oldugu anlarda bıle denedım sevmedı hıcbı sekılde cok ılgınc. azıcık aklı basında olsaydı ben ona kalıtesınden fln bahsederdım kullanırdık ama yok :) goturduk ıade ettık :)) agdalar pedıkurler fln hepsını hallettım. bgn de doktora gıttım muayeneye smear testını fln yaptırdım daha 3-4 ay regl olmazmısım kesınlıkle hayırlısı bakalım

Kızlar birşey soracam bebeklerinize su veriyormusunuz. ben vermiyorum. ek gııdaya kadar da vermeyi düşünmüyorum. ama o kadar çok kişi su ver dedi ki çııldıracam artık:47:

ben veriyorum günde 4-5 çay kaşığı,doktorumuzda ver dedi zaten

yorgunum kızlarrr... evi temizledim, yemekler yaptım. artık insan yaşayacak yere benzedi ev. adam gibi yemek de yiyebilcez 2 gün. eşim bu hafta 15-23 saatleri arasında çalışıyor. o işe gitmeden hepsini halletim. emzirip emzirip babasına verdim, bi de üstüne duş aldım rahat rahat, çok özlemişim..

maşallah,eline sağlık.Benimki sadece 10dk duruyo babada,sonra viyak viyak.Tabi babada susturamıyo,gerisin geri benim kucağımda,ondan hiçbirşey yapamıyorum,bugün tek yapabildiğim yatağı düzeltmek ve çorba yapmak oldu.
off of belim,sırtım koptu bügün,sadece 1 saat uyudu tüm gün kızım,pışıplamaktan,emzirmekten ve kucakta dolaştırmaktan hiçbiyerim tutmuyo,babada dursa biraz nefes alıcam ama yok:50:erken uyusa bari:31:
kız aso salla gitsin,dalganı geç onlar öyle yaptıkça,ciddiye alma yoksa dahada üzerine gelirler.Üzme kendini

gripincim öyle yapıcam zaten.bundan böyle bişey yapar veye derlerse kocamın yanında dicem ona niye böyle dedin yaptın vs diye:) aman uzak olsunlar benden öööf

piiffff bi sürü iş hallettim bugün.ağdaya gittim mutfaği toparladim yemek yaptim.yorgunum ama piril pirilim :66:
tutkuyu babasina biraktim kuaföre giderken adami mahvetmiş yarim saat içinde,perişan haldeydi döndüğümde.Allah korusun demek bana bişey olsa bakamicak kuzuma

kizlar aranizda hiç eşinden filan doğum hediyesi alan var mi?
bana annem dişinda kimse bi çöp almadi.ben alinio diye biliyorum hep ööle duymuşumdur.
kayinvalide,eş filan hep bişiiler takar geline doğumdan sonra bizde.
gerçi annem fena kapak yapti ama kimse orali olmadi :53:

bana annem dişinda kimse bi çöp almadi.ben alinio diye biliyorum hep ööle duymuşumdur.

bak sen söyleyince farkettim kocam banada birşey almadı dur ben gelince bu kkonuyu bir ele alayım..

selam kızlar.. bebeği hasta olanlara geçmiş olsun. bir an önce iyileşsin yavrucuklar. gaz sorunu geçenlere de maşallah diyorum. bizim de geçer artık inşallah. azaldı ama hala uykudan gazla uyandığı oluyor.

bana da bitek annemler taktı.aman almasınlar çok da lazım diil.

ben veriyorum günde 4-5 çay kaşığı,doktorumuzda ver dedi zaten

maşallah,eline sağlık.Benimki sadece 10dk duruyo babada,sonra viyak viyak.Tabi babada susturamıyo,gerisin geri benim kucağımda,ondan hiçbirşey yapamıyorum,bugün tek yapabildiğim yatağı düzeltmek ve çorba yapmak oldu.
off of belim,sırtım koptu bügün,sadece 1 saat uyudu tüm gün kızım,pışıplamaktan,emzirmekten ve kucakta dolaştırmaktan hiçbiyerim tutmuyo,babada dursa biraz nefes alıcam ama yok:50:erken uyusa bari:31:
kız aso salla gitsin,dalganı geç onlar öyle yaptıkça,ciddiye alma yoksa dahada üzerine gelirler.Üzme kendini

canım ben ilkindede su vermedim bundada veriyorum gerek yok aslında anne sütünde yeterli su var alıyorlar onlar..sadce ek gidalara geçince takviye yaparsin
ayrıca benimkızmda senin gibitek derdikucak..
aglama falan yok ama yinde kucak istiyor zaten bizimgündüz uykumuz hiçç yok gece 12 de uyur öglene kdar:nazar::nazar:
böyle yani bende gece uykusu olsunda gündüz idare ediyoruz diyorum napal,im tersi olsa daha zorr

eşim aldi bana çok güzeel bi tek tas bide annecigim aldi başka kimse almadi..
kayınvalidemler çocuklara taktılar haliylee..

evet yaaa kola. aş mı eriyoruz ne.. :56:

kesinlikle buz gibi bol asitli kola... light seviyorum ben.:56: banada birşey almadı kocacığım. Annemler sağolsun yüzük aldılar.:66::66: kaynanamda en adisinden bir künye oğluma .. birde diyor ki daha iyisine layık ama:27: demek ki bu kötü diyeceksin olmayacak. garip kadın:84: :84:

slm kızlar,
nasılsınız????hasta olan bebişler geçmiş olsun sizlere...gaz sorunu bitenler olmuş oohhhh sefanız olsun bizde inşallah atlatırız...tam 46 günlük olduk:nazar::nazar:38 günlükken adet oldum ve hala devam ediyoo normal mi bu?sizde nasıl oldu?kaç gün sürdü adetiniz?

Merhaba annişler, ne zamandır giriyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum bizim bebiş yüzünden,
hasta olan bebişlere acil şifalar diliyorum, benimde ödüm patlıyor hasta olacak diye, Allah korusun hepsini...
bizimki aynı büyük adam gibi hiç uyumuyor gecede bölük pörçük uyuyor benim uykumunda içine edilmiş oluyor tabi her gece:( nasıl dayanıyor bilmiyorum benim uykusuzluktan sütüm azaldı resmen:14:

Back
X