Fınfık geçmiş olsun cnm, aşı olayını atlatmışsınız, nasıl geçti, durucuk nasıl?
selam kizlar

bugün dogum günüm 34 yasima girdim:92:
kizimda bugün regl oldu sabah okula gitmeden gelmis kanamasi artik genc kiz oldu
Doğum günün kutlu olsun cnm, sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara, kızınada maşallah, kocaman oldu artık desene...
Nalancım bende tracy hoog un kitabına baktım dün dnr da yoktu en kısa zamanda alıp okuyacağım bana düzenli bir hayat hayal gibi geliyor ama masal kendi kendine bir uyumayı başarsa dünyalar benim olacak nasıl oldu da duru sallanmadan uyumayı başardı helal olsun maşallah subanallah kızıma tiyosunu biraz yazsana biz kitabı okuyana kadar senin izinden gidelim mesala günlük programınız nasıl?
Ben hepsiburada dan aldım yasemin haberin olsun...
Her seferinde sallamadan uyumuyo tabi, sadece 3 kere oldu o gün bizde şaştık kaldık babasıyla, program şöle, her 3 saatte bir emecek, olay bu, sistemi hiç bozmayacaksın, emecek, altı değişecek, yıkayacaksan yıkanacak, oyun oynayacak ve uyuyacak, uyku 1.5 saat diğer aktiviteler 1.5 saat toplamda üç saat ediyo zati.
Sabah 7 de başlıyosun, emziriyosun, altını değiştiriyosun ve oyun oynayıp saat 8:15 de uyutmaya başlıyorsun, 8:30 da uyumuş oluyo, saat 10 a kadar özgürsün, 10 da kaldırıyorsun ve aynı şeyleri yapıyosun, 13 de, 16 da, 18 de ara öğün, 20 de ve son olarak 23 de besliyosun yatırıyosun, 20 ve 23 de sadece emziriyosun oyun yok, altını değiştirebilirsin...
Sürekli uykusundan uyandırdığın için yorgun düşüyo oynadıktan sonra ve hemen uyuyo, ayağımda sadece 3 dakika sallıyorum 5 bile değil yani düşün...
Maşallah

Biz de kendi kendimize bir düzen oturttuk.Gece uykuları çok şükür iyi

Gündüz öyle takılıyoruz açıkçası,ikiz olunca kural mural hak getire ......gerekirse paşa paşa sallıyorum valla..Gaz sorunumuz olmadı şükür.Ama tek başıma baktığım için,birini emzirirken ya da mama yedirirken,diğeri ağlıyorsa ana kucağında sallıyorum..Emziğe de alıştırdım,büyük kurtarıcı çünkü..
Ama bu kitap okunmaya değer sanırım,anlattığına göre
Valla değer ama ben oturttum sistemi diyosan o zaman gerek yok tabi, sonuçta senin durumun farklı cnm sende iki tane var...

Ama sadece bilgi sahibi olmak için bile okunabilir...