hoşbuldum kızlaaarrrr...
ankaradakı yan komsumuz ıngılterede doktor ve bı kızı oldu agustos sonunda. şimdi başla oturtma alıştırmalarına dedi. kolların altından tut gunde 2-3 sefer 10ar dk oturtuomus gıbı yap sırt kasları guclensın dedı. ben yapmıodum artık yapıcam
benımkılerı de etsene :)
bende başladım ufaktan dizime yastık koyuyorum sırtını yaslayıp yarımay şeklinde oturtuyorum
dönencenin müziklerini dinletiyorum çok hoşuna gidiyor.. zaten dönence benim kurtarıcım. bir de gün içinde radyı dinliyoruz oğlumla beraber :)
bizim dr umuz da 4. aydan sonra yoğurt ve meyve suyu başlatıyor. 6. ayda tad reddetme durumları oluyomuşmuş galiba. birinden duymuş muydum okumuş muydum hatırlamıyorum. ben verir miyim onu da bilmiyorum ama hafiften veririm galiba. alışsın yoğurda çok isterim.
yok hiç oturtmadım. ebeler 6.aydan önce oturtmayın bel fıtığı nedeni diyor. e propun komşusu da öle demiş alala bilemedim :S
anam sen o ebelere bakma yaw 6 ay ne demek yok artık nette baktım 3 aydan sonra destekli oturtun diyor anneme sordum başla dedi ufaktan destekli oturtmaya ama tam değil yarım ay şeklinde 4 çocuk doğurmuş yarı pediatri uzmanı sayılır