selam kızlar..oğlum artık akşamları ağlama krizlerine girmeyi alışkanlık edindi ve artık bu döneminde meme de kabul etmiyo

(( meme ağzına girince daha çok ağlıyo diliyle ittiriyo...babasıyla nasıl susturacağımızı bilemiyoruz..her yöntemi deniyoruz yok yooookk susmuyo durmuyo..en son saç kurutma mak açıp çarşafta sallıyoruz yine ağlıyo bi beş on dk..sonra sakinliyo ve çoook sonra da uyuyo..tabi bizim eller beller kopuk..dizimde sallamaya başlıyorum oh uyudu derken hop 10 dk sonra bizimki cin..ve uykusunu almadığı için başlıyo yine ağlamaya....
oof off Allahım sağlık sıhhat ver en başta, ama nolur benim şu oğluma da biraz sakinlik ver yaa..gündüz zaten canımı çıkarıyo akşam babasına veriim biraz dinleneyim diyorum..ikimizi birden haşat ediyo...şimdi çarşafta salladım, babası arabasına bağlayarak çarşaf düzeneği kurdu..çarşafta uyuo sonra da dizimde sallıyorum beyefendiyi....bana hiç rahat yok yaaaa
bu çarşafta sallamayı nolur kınamayın..herkes aynı şeyi söylüyo ama napayım ancak onunla sakinliyo artık o ağlama krizlerindense buna katlanıyorum...... büyük konuşmamak lazımmış..sallayanları kınardım, ben en ağır şekilde sallıyorum

(