ya eşimin 15 gün izni var, kullanmazsa yanacak...tabi haliyle gitmek istiyo, biz bi de evimizde değiliz..çok sıkıldık iki odanın içinde yaşamaktan..hani bazı açılardan iyi yemek temizlik ütü vs..hiç işim gücüm yok..ama tabi insanın evi gibisi yok..güya anasıgil geldiler doğuma ama..çok özlemişlermişmiş....kars mı? tamamen farklı iklim. antalya deniz iklimi kars kara iklimi.
biyer nemli bi yer kuru. bence yazı bekleyin. eşinin ne acelesi varmış. benim kociş de anasına götrecek ama yazın anca. gerçi yine küçük olacak ben pek istemiyorum ama. hemen ateşleniyorlar. birde otobüslerde sefil olucaz. nasıl kıyıyorlar çocuklarına anlamıyorum.
oooo bence de gitme...ben istanbuldan bursaya gitmeye korkuyorum annemlere...onlar geliyor...huyu değişir diye korkuyorum bende orda alışamaz falan...gelen giden vs..daha büyüsün diye bekliyorum...mecbur değilsen sizde gitmeyin bence....
evet ya en çok korktuğum huy değişmesi zaten huysuz:))
bence git,Buğra seni baya yoruyo hem sana hem ona değişiklik olur.güney ve ege kars kadar soğuk değil hem,bence ısınma çok problem olmaz. Aso ve propda uçak yolcuğu yapmıştı,rahat geçti diyorlardı. Dinlenmiş olursun valla insan çok ihtiyaç duyuyo kısa bir tatile. Sen bilirsin yinede,ben gidip geliyorum anneme 2 haftada bir falan gerçi yakın mesafe ama olsun
canım çok haklısın deli gibi yoruluyorum ama kayınvalidemle gıcık görümcemin bebeğin b sinden anladığı yok..orda da bana kalıcak anlayacağın..uçak yolculuğu yaptık geçen ay buraya gelirken ankara aktarmalı..çok sorun olmadı ama sabahın körüydü saatler havaalında çok beklemedik..şimdi uçuş saatleri de öğle sonu akşam falan..yine aktarma...of of...ay çok şanslıymışsın..keşke ben de anneme o kadar yakın olsam...