cnm yemesı dısında baska hıcbısıyı duzene gırmedı sadece acıkmıo artık erkenden o kdr. bız de o surecten gectık poposunu yırtıodu aglamaktan ayaga kaldırdım gezdırdım tur attık sarkı soyledık dans ettık falan fıstan masaj yaptım gaz cıkarttık derken 2.5 saat dolar oldu. sımdı memede kalmaya claıstıgında da ızın vermıorum yarım saat emdı emdı, emmedı ac kalıo, ogrendı artık emmesı gerektıgını. bgn mesela 1 saat ememde kaldı ama once hemen karnını doyurdu cabuk cabuk, memeden alırım dıye, snr keyıf yaptı, hıuysuzdu bend e ızın verdım durmasına :) bıraz aglatırsan oluo ne yazık kı. yanı ac kalsa bıle ac kalıcak bırakıcaksın, once bı hedef koy kendıne ben 3 saat koydum, sımdı zaten 2yı gecıo ıste.
bu arada demır uyumuyo, uyumamak ıcın aglıo bagırıo cagırıo fln, zola uyursa 20 dk snr kalkıo tabı yıne meme ıstıo ama yok yalancı meme tutturmaya calısıorum fln. vermıorum yanı meme, ınadım ınat
ay inşallah her birseyleri düzene girer. bizim düzene girdi sayılabilecek bir gece uykusu var gece 1de uyuor sabah uyanıyor gece de 1 kere emiyor arada. ama gündüz felaket...
senin yaptığını deneyeyim ama normal bir ağlama olsa başarırım gibi geliyor da gözünden yaşlar akıyor dudakları titiryor boğazı parçalanıyor katıla katıla ağlıyor... gel de bırak ağlasın de işte. off off. tabi sonra emerken nasıl iç çekiyor görmen lazım 10dk. da o sürüyor. napcaz biz bu veletlerle bakalım :S