2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba hanımlar oğlum rotavirüsü olmuş allahtan hafif atlattı
ilk 3 gün çok şiddetli olurmuş bizim 4 gün fazla sarsılmadı dr bol bol emzir dedi
aşı yaptırmamada gerek kalmamış suda içiriyorum artık sıvı kaybettiği için dr içir dedi
1 tane ilaç verdi onuda almazsa zorlama dedi ama bol bol emzir dedi bende emziriyorum
dün hiç emmediama bugün çok şükür

çok geçmiş olsun... rota aşisi oldugu halde mı oldu ? canım yaa

gecmıs olsun canım bızımkıde gecırdı rota hatta 1 gun serum yedı.sonrasındada bı ılac kullandı toz sutle karıstırıp verdım sımdı ısmını vermıyım..bızde ası olmadık artık gecırdınız dedı dr....canını sıkma ben cok uzulmustum ama 10 gunde gecıyomus merak etme bak senınkı 4. gunde duzelmeye baslamıs bıle..bu arada senınde bol su ıcmen gerekıyomus dr.ole demıstı bana

Son düzenleme:
arkadaslar sıozden rıcam umranıyede oturan varsa bebeklerını hangı dr.a goturuyolar lutfen yardım dogru duzgun bı dr. bulamıyorum her seferınde cocugu baska dr.a goturuyorum lutfen yardım edın..

gecmıs olsun canım bızımkıde gecırdı rota hatta 1 gun serum yedı.sonrasındada bı ılac kullandı toz sutle karıstırıp verdım sımdı ısmını vermıyım..bızde ası olmadık artık gecırdınız dedı dr....canını sıkma ben cok uzulmustum ama 10 gunde gecıyomus merak etme bak senınkı 4. gunde duzelmeye baslamıs bıle..

saol canım
biz çok şükür hastaneye yatırmadı bizede ilaç toz verdi sütüme karıştırıp vericem
bizede geçirdiniz artık aşı olmaya gerek yok dedi
bol bol emzir dedi emziriyorum şimdi

gecmıs olsun canım bızımkıde gecırdı rota hatta 1 gun serum yedı.sonrasındada bı ılac kullandı toz sutle karıstırıp verdım sımdı ısmını vermıyım..bızde ası olmadık artık gecırdınız dedı dr....canını sıkma ben cok uzulmustum ama 10 gunde gecıyomus merak etme bak senınkı 4. gunde duzelmeye baslamıs bıle..bu arada senınde bol su ıcmen gerekıyomus dr.ole demıstı bana

saol canım
biz çok şükür hastaneye yatırmadı bizede ilaç toz verdi sütüme karıştırıp vericem
bizede geçirdiniz artık aşı olmaya gerek yok dedi
bol bol emzir dedi emziriyorum şimdi

çok geçmiş olsun. nasıl başladı hastalıgın belırtıleri.. ?
üzüldüm bebişlere kıyamam yaaa

çok geçmiş olsun. nasıl başladı hastalıgın belırtıleri.. ?
üzüldüm bebişlere kıyamam yaaa

bizimki gündüz ishal halsizlik oldu
akşama ateşi çıktı
ertesi gün artık iştahsızlık hiçbişey yemedi
ölede olunca hemen dr a götürdüm

valla benımkı sadece gunde 1 defa ama su gıbı yaıyodu kakasını rengıde sarı degıldı bole sarıla kahve karısımı bı renk bende suphelendım acaba nıye bole su gıbı dıye tahlıl yaptırdım ve rota cıktı.hee bırde hıc kusmazdı 2 gundurde hafıf kusma baslamıstı herkez normal dıyodu ama ben yınede goturmustum dr.a.ıytıkıde goturmusum..genelı ıshalle bellı oluyo ama benuımkı sadece 1 defa yapıyodu

bu arada bızımkınde ates halsızlık falan yoktu dıyoeum ya herkes cocugun bıseyı yok dr.a goturme habıre dedı.ama ıstahsızlık bızımkındede oldu ve ogun bugun hala gecmedı.rota gectı ıstahsızlık devam edıyooo

geçmiş olsn arkadaşlar.
bizdede ateş olmadı.aslında iştahsızlıkta çok olmadı ama çok keyifsiz.toz dediğiniz probiyotik mi.bize verdiği tozun baş ve son harfleri M.....R.
sizinkide mi bundan

rota olanlar geçmiş olsun çok. ben de iyiki yaptırmışım aşı diyorum.

cnm çok geçmiş olsun ama başka bi doktora göster pazartesiyi bekleme ishal bu tehlikeli vücut hızla su kaybediyo diğer bebişede geçmesin allah korusun:18:
iyiki rota aşını yaptırmışım diyorum şimdi bu hafta içi yan komşumun kızındada rota ishali çıkmış kız serumlarla zor topladı kendini okuldan kapmış demek büyüyüncede rota ishali olma ihtimalleri varmış :26:

evet canım büyüklerde de oluyor. bizim okulda bi öğrenci bile geçirdi 15 yaşında..

arkadaslar sıozden rıcam umranıyede oturan varsa bebeklerını hangı dr.a goturuyolar lutfen yardım dogru duzgun bı dr. bulamıyorum her seferınde cocugu baska dr.a goturuyorum lutfen yardım edın..

ben medicalparka götürüyordum..ama ordaki doktoru beğenmedim...değiştirdim..bugun çakmak erdemde kadir şahine götürdüm...diğer doktora göre daha iyi geldi bana..açıklamalrı falan daha anlaşıırdı..oğlumun refekslerini kontrol etti..neler yapabidiğini sordu bize...diğer doktor hiç sormıuyordu...diğer kontrollerinide yaptı tabi...sorularıma açıkayıcı cevaplar verdi...tek düşüncem tel olarak hastanenin nosunu verdi...bende cep tel istemedim verme taraftarı değil diye....diğer doktoru istediğim zaman arıyordum ama oda bi b.k bilmiyordu..başka doktorlara götürünce daha iyi anladım...bugunde kadir şahinin dediklerinden sonra emin oldum..:) randevumuz 1o da idi hiç beklemeden giridk...internetten almıştım randevuyu....böyle yani...

slm kızlar hasta bebelere geçmiş olsun
canım ben eskiden ümraniyede yaşıyordum.ablamda çocuğunu yılmaz afşara götürüyor çakmak erdemde epey memnunlar martta ist a gelince ona bir götürcem bebemi

ilk 3 gün çok şiddetli olurmuş bizim 4 gün fazla sarsılmadı dr bol bol emzir dedi
aşı yaptırmamada gerek kalmamış suda içiriyorum artık sıvı kaybettiği için dr içir dedi
1 tane ilaç verdi onuda almazsa zorlama dedi ama bol bol emzir dedi bende emziriyorum

geçmiş olsun kızlarr:emir_bebek:rota salgını var bu sıralar aboww:18:

gecmis olsun kizlar kiyamam ben onlara:69:
merhaba bende 22 kasım 2010 annesiyim size katıla bilirmiyim?herkeze selam:))

hosgeldin canim aramiza:71:

Back
X