selam kızlar cereni anneme bıraktım geldim evin işlerini hallettim deli gibide uykum var 4 saatlik uykuyla duruyorum inşallah bu gece erkenden uyur gece 2 de yattı sabah 8 de kalktı bu gece iyi perfornas bekliyorum artık şu saate kadarda 15_20 dakika uyudu eşim yine başladı doktora gidelim diye huysuz diyecekmişiz doktora ayy bu adam şaka gibi
( ben farkındayım ama sadece huysuzluk bizimki gazı veya rahatsızlığı olunca anlıyorum yanında elini tutuyorum başını okşuyorum sakin mutfağa gidiyorum ağlıyor hatta kendini yırtıyor sabah annemde şoka girdi cuma günü aşımız var inşallah huzursuzluk yapmaz zaten çok huysuz bir kaç gündür ne oluyor bu çocuğa anlamıyorum düzeliyor derken sil baştan alıyoruz birde kocam grip olmuş inşallah bulaşmaz çocuğa çok kötüyse çocukla annemde kalmayı düşünüyorum birde hastalanırsa yanarım o zaman gidiyorum anneme kızımı almaya bana şans dileyin uyumak istiyorum
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor
ek gıdayı konuşmuşsunuz bizim doktor 6 aydan önce izin vermedi mamayla beslendiği halde sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bizi yeni maceramızda neler bekliyor
Son düzenleme: