selam kızlar nasılsınız umarım herkes iyidir ben kızımdan fırsat bulup giremiyorum bu aralar cıldırdı sanki kucaktan inmiyor bırakınca önce bağırıyor almayınca cılgınlar gibi alıyo ne yapmalıyım bılemıyorum ged de 7,8 kez flan kalkıyoracıkmıyoda 3 sefer falan emiyodigdrlerınde aglıyo mırıldanıyo sonra yıne uyutuyorum ama bende hal kalmadıya gece de dinlenemiyorum ne yapıyım bir fikir verin böyle şeyler yaşayan var mı![]()
benim kızımda aynen anlattığın gibi gece 4 te uykusu açılmış etrafa bakıyor mırıldanıyor ağlıyor oysa 1_2 gibi ancak uyuyor zaten önce aşının etkisi mi dedim huy değiştirdi diye ama 10 gün oldu etki falan kalmamıştır herhalde demekki bundan sonraki huyu bu diyorum
sabah öyle bir ağladı ki kardeşim uykusundan uyanıp koşarak geldi ne oldu diye çok yoruluyorum artık dışarıda fazla çıkamıyoruz benim peşimde 2 kişi lazım sokağa çıkmak için arabası çantası termosu maması ..hiç derdim bitmiyor dışardada sıkılıyor kucakta geziyor arabayı mı çocumu taşıyacağımı şaşırıyorum büyüdükçe işimiz zorlaşıyor