gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkır

tuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için
o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun
kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye