• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım allah yardımcın olsun.. çok zor durum. .alah sabır versın sana.. hamıle kadına sabah sabah kahvaltı hazırlatmak mı inanamıyorum.. eşinin ailesi nerelı.. ne kadar görgusuz insanlar.. üzüldüm çok... :(((

bende de 5 kılo kaldı... takmıyorum onuda gıder nasıl olsa iki ay içinde

malatya pütürge

gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkır :14::14: tuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için

o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun

kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye

:43: çok üzüldüm

Allahım yazdıklarını okuyunca çıldırdım resmen o kaynananı benim elime verseler 7 gün 24 saat saçını başını yolsam :27:

gene bir gün doğuma 1,5 ay var kayınvalidemle kayınpederim bizde evde lokma yemek yok mercimek çorbası yaptım soğan koydum salata yapıcak malzeme de yok çağırdım masaya kayınpederimi masaya bir yumruk insan adam gibi yemek yapar dedi bende evde olanın bunlar olduğunu söyledim hadi dedi benim canım şimdi armut istedi dedi git bana armut al dedi. bende paramın olmadığını söyledim kayınvalidemde kıkır kıkır :14::14: tuttum kendimi içti çorbasını defoldu gittiler evlerine benim ağlamaktan gözlerim çıkmıştı nefret ediyorum onlardan ve benim canım çok armut çekti o gün ama gerçektende alamadım param olmadığı için

o zaman ist da oturuyorlardı her pazara gidiyolar çünkü onlara eşim bakıyor eşimin evinde oturuyolar bütün faturalarını eşim ödüyo ayda 600 tl harçlık veriyo pazar parası. bana gelince hiç bir şey yok 10 tl apartman parasını bile harçlıklarından vermiyolar eşimden istiyolar arkadaşlar daha neler neler allah kendi ailemden razı olsun

kayınpederim çalışmıyo niye çalışsın ki o günde yemeğe kahveden gelmişti arabası altında 3 sokak ara var ev kahve arasında ama o genede arabayla geziyo sosyetye

Canım ya cidden çok üzüldüm bu kadarda insafsız olmaz insan ya koskoca insalar yakışıyor mu birde ailenden maddi destek alıpda eişini alıştırma canım alsanda ev ihtiyacına onun alması gereken şeyler harcaa o zamn mecbur kalacaktır ailesine daha az versin size harcasın

Allah yardımcın olsun:70:

kızlar artık herşeyi yemeye başladınız değil mi ben yiyorum biraz braz aa kuru fasulye nohut falan çok gaz yapar diye de çekiniyorum

kızlar çok güzel bir haber aldım kuzenim hamile oda kasım annesi olucak inşallah ama 2011:59:biz yaşıtız çok yakınız birbirimize tüm okul hayatımız beraber geçti üniversite dahil çocuklarımızda öyle olsun istedik hep ama aynı tarihlerde hamile kalamadık ben kaldım o 1 yıl geriden geliyo şimdi kısmet böyleymiş çok mutluyum teyze oluyoruuuuum:66::66::66::66:

annemin teyzesinin kızındada var kalp pili evde cep teli kullanmak bile yasak benim annemde rahatsız inanın kadının karın zarı yırtılıyor ve bağırsaklar dışarı çıkıyo ama sadece bana o yardım ediyor. kayınvalidem 2 haftadır burda inanın 1 tabak bile taşımadı sürekli hizmet bekliyo çocuk ağlıyo o salonda koltukta uzanmış kucağına almıyo üstüne diyoki belim ağrıyo çocuğu mutfağa alıyorum bir yandan onu oyalıyıp bir yandanda yemeği yapıyorum kapı çalıyo eşimin gelme saatinde hemen fırlıyo kapıya sonrada mutfağa giriyo sanki bütün gün iş yapmış gibi oflanıp puflanıyo allah beni bunların şerrinden korusun rabbim

allahım nasıl bir insan bu kadın ya!

eşim borçlardan kafayı yemek üzere kızımın bütün alışverişini annem yaptı odasınıda eşim dediki benden sadece 1 milyar çıkar dedi param yok dedi onuda üstünü kendi altın paramdan tamamlayıp ben aldım

1 milyar çıkar param yok diyen adam gitti ev aldı dünya kadar borca girdi ona da üzülmüyorum hiç birine hakkımı helal etmiyorum

kocanda çok yuhaf kendi çocuğu olacak gidip ev almış onlara pes valla.

13.5 kg aldm hepsi gitti ama baya göbegim var 4-5 kg daha verirsem ıyı olucak

benimde koca göbeğim var :)

canım allah yardımcın olsun.. çok zor durum. .alah sabır versın sana.. hamıle kadına sabah sabah kahvaltı hazırlatmak mı inanamıyorum.. eşinin ailesi nerelı.. ne kadar görgusuz insanlar.. üzüldüm çok... :(((

bende de 5 kılo kaldı... takmıyorum onuda gıder nasıl olsa iki ay içinde

inşallah gider!

çok üzüldüm vicdansızlar! sen iyi susmuşsun valla o çorbayı kafalarından aşağıya dökerdim.

kızlar çok güzel bir haber aldım kuzenim hamile oda kasım annesi olucak inşallah ama 2011:59:biz yaşıtız çok yakınız birbirimize tüm okul hayatımız beraber geçti üniversite dahil çocuklarımızda öyle olsun istedik hep ama aynı tarihlerde hamile kalamadık ben kaldım o 1 yıl geriden geliyo şimdi kısmet böyleymiş çok mutluyum teyze oluyoruuuuum:66::66::66::66:

gözün aydın canım sağlıkla gelsin inşalah!

kızlar artık herşeyi yemeye başladınız değil mi ben yiyorum biraz braz aa kuru fasulye nohut falan çok gaz yapar diye de çekiniyorum

ben herşeyi yiyorum cnm ewet kuru fasülye nohut bezelye çok gaz yapıyo ama sorun olmuyo artık eskisi gibi çok rahat gaz çıkartıyo bence mahrum etme kendini :56: ye gitsin acayip süt yapar aynı zamanda

Canım Allah sağlıklı bir ğekilde kucağına almayı da nasıp etsın bizdw kuzenımle çok yakındık öyle olsun istedik ama o dah yeni evleniyor :1: görümcemle aramızda 3ay vardı ama sevindik ama düşük yaptı şimdide 5 aylık hamıle ne güzel yaşıt olucakardı şimdi 9 ay olucak kısmet böyleymiş

aayy öyle mutluyum ki kendimi çok garip hissettim ya kendi hamileliğimi öğrendiğim gün geliyor aklıma müthiş heyecanlar yaşadık ilk bebekte mi yaşanır bu duygular acaba hepsindemi bilemiyorum

aayy öyle mutluyum ki kendimi çok garip hissettim ya kendi hamileliğimi öğrendiğim gün geliyor aklıma müthiş heyecanlar yaşadık ilk bebekte mi yaşanır bu duygular acaba hepsindemi bilemiyorum

Bence hepsinde yaşanır canım hepsinin yeri ayrı yaşanasa kim 2. Çocuğu yapmayı göze alır ki. Hımm o zaan hafta sonu yapıyım ben de kuru fasulye ne zmndr cnm istiyo her ne kadar anneminki gibi güzel olmasda idare edecegiz artık:1:

birazucuz.com Bilgisayar, Laptop,Tabalet PC,Netbook,
kızlar bizim zamanımızda bu yokmuydu hiç aklıma gelmemişti,bilseydim alırdım:59:

Vardı canım benım gördugum aynı zamana kayıt da ediyordu aa baya pahalıydı almamiştım ama içimde kalmistı hastanede doğum sancısı çekerken kalp atışlarını da dinliyorduk eşimde doğumuma girmişti videoya çekince kalp atışlarıda kaydoldu bazen dinliyorumda çok heycanlanıyorum hala:1:

ben 51 kiloyla hamile kaldım 75 kilo oldum.şimdi 57 kiloyum,ama göbik duruyor sezeryanın kötülüğü bu işte:(

ben 51 kiloyla hamile kaldım 75 kilo oldum.şimdi 57 kiloyum,ama göbik duruyor sezeryanın kötülüğü bu işte:(

BEn normal doğum yaptım ama bendede baya göbek var sporsuz gitmiyce galiba mekik çekmemiz lazım tabi kendimize zaman ayırıcak fırsat bulabilirsek:37:

yabangülüm baya kilo almışsın ama çok iyi vermişsin. hepimiz 5-6 kilo fazlalığı var. ben sabahları işe yürüyerek geliyorum 45 dk. akşamları otobüsle gidiyorum eve. benimde normal ama göbek duruyor. kıyafetlerim olmuyor dolabımda kaldı öylece. 1 pantolon bir elbiseye kaldım. kilo versem de eski kıyafetlerimi giysem :(

selam kıslar:Dnasılsınız bakalım:Dben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum:Dama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)

selam kıslar:Dnasılsınız bakalım:Dben bayadır taşındığım için hiçbiyere giremiyorum:Dama mevzularımız hep aynı kalmış kanayan yaramız göbüşlerimiz:)

ozgulcum nasilsin cnm? nereye tasindin bende tasincam bu hafta cok isimi var cokk

4 haziranda geliyorum konyaya :62::62::62::62::62::62:

ozgulcum nasilsin cnm? nereye tasindin bende tasincam bu hafta cok isimi var cokk

4 haziranda geliyorum konyaya :62::62::62::62::62::62:

saol canımcım ii olmaya çalışıyorum:)realin oraya taşındım yeni otogara yakın:Dbarış caddesinde yeni yapılan evler var ya oralarda,ooo süper valla kıs bekliom inşallah hadi bakalım

Back
X